benim saçlarım çok cansız,kırık ve az.. ne yapmalıyım :( uzunda,bakımı zor oluyor,çokta çabuk yağlanıyor her gun 2 defa duş alıyorum..bildiğiniz ne varsa paylaşırmısınız..
seviliyorsunuz dostlar :(
seviliyorsunuz dostlar :(
Yumutanın sarısını çırpıp saçlarına masaj yaparak maske yapabilirsin sonrada ılık suyla yıkarsın,bunun haricinde duş almadan önce saçlarına masaj yaparak zeytinyağı sür bir saat kadar beklettikten sonra duşunu alabilirsin.Masajı dikkatli yapman lazım saç kökleri hassastır o yüzden yumuşak yap bir de çok sıcak suyla değil ılkı ya da soğuk suyla yıka saçlarını bildiklerim bunlar...
çabuk yağlanıyorsa medikal şampuan kullanmanı öneririm
kadolin ya da prozinc kullanırsan 2 günde 1 yağlanır hemde canlanır saçların
bunu birine anlatıcamı hiç düşünmezdim ama. eski sevgilim saçlarına hep kahve telvesi maskesi yapardı. onun saçları da çok uzundu ama. arastır bunu istersen içeriğini tam bilmiyorum.
Cevap
6Cevap
cansız ve kırıksa bitkisel maskeler yapmalısın evde mesela bal ve zeytinyağını saçına uygulayabilirsin yumuşacık yapıyor:) ve azsa birçok saça hacim veren ürünler var ..
Sarımsak,hint yağı,zeytin yağı bunlardan birini yada hepsini kullanarak saçına maske yap.Farkı gözlemlemek icin kaşlarınada sür bir sene boyunca bir kaç resim çek .bu arada haftada iki üç kez yap bunu.
Bak daha bu gün yazdım bakabilirsin link
Saç maskesi yapıyorum ayda bir kez. Beslenmeme dikkat ediyorum. Şampuanı da kremsiz kullanıyorum.
doktora git durumunu anlat o sana uygun bir besleyici şampuan veya krem vericektir.
bıoplas kullan super sıksık kullan ebrucm...5 yldız soruna...
derdinin dermanı bende :))
bitkisel şampuan 10 numara geliyor saclara
ebru asmış yüzünü:))benim saçlarım 3 numara yardımcı olamayacağım be dostum :(
bi doktora falan gitsen :S
al işte:S git bir an önce;)
Canım denemediğim ürün kalmadı benimde en son arganax kullanmaya başladım oldukça etkili biraz pahalı ama işe yarıyor ama kesinlikle en az haftada üç kere uygula çabuk sonuç almak için
sen dede ne saç varmış yaa
öyle miiiiiiii
bakım şampuanı kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar