Sinek ısırığı gibi , sen o kabarıklıkların üzerine nemli şeker bas 5-10 dakka kalsın şeker ğzerlerinde , şeker hem kaşıntını gidwrecek hemde zehiri yok edecek
Ben büyük bir alerji olmuştum sonra geçti 1 2 ay sonra böyle şeyler çıktı 2 3 tane sinek ısırığına benziyor ama sanırım alerji olmuş kanında az da olsa enfeksiyon olabilir bende de suanda var korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sinek ısırığı gibi , sen o kabarıklıkların üzerine nemli şeker bas 5-10 dakka kalsın şeker ğzerlerinde , şeker hem kaşıntını gidwrecek hemde zehiri yok edecek
böcek veya sinek ısırığı bunlar bence.. kabarma tarzı ve kaşıntı buna benziyor..
sentetik bir kıyafet veya ısıran tabir ettiğimiz bir tüylü battaniyeye verilmiş olan cilt reaksiyonu da olabilir..
Ben büyük bir alerji olmuştum sonra geçti 1 2 ay sonra böyle şeyler çıktı 2 3 tane sinek ısırığına benziyor ama sanırım alerji olmuş kanında az da olsa enfeksiyon olabilir bende de suanda var korkuyorum
var mı hâlâ 🤔
Kendi göbeğim sandım bende pcosum canım çok zor çok bu arada alerji falandır geçer korkma
Geçmiş olsun sivri sinek ısırığınada benziyo ıslak mendille silsene
Kız olduğuna inanmıyorum erkek hesabı açsaydın ya neden pembe
Pcos nee
Fazla protein almış olabilirsin.
Böcek veya sinek ısırığına benziyor.
Tahta kurusu vb. Bisey olabilir bocuk yemiş
Sinek sokmuş 😅
Bişey alerji yapmış ne yedin en son
Böcek ısırığı
Alerjik bir seye benzemiyor bocek isirigidir
Böcek ısırığı gibi
Bir şey seni isirmis