Oğlum 6 yaşında, saçlarını uzatmaya çalışıyoruz ama inanılmaz dökülüyor. Herhangi bir deri rahatsızlığı olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Mümkünse çocukların saçlarını 8-10 yaşlarına kadar uzatmayın çünkü vücudun alması gereken vitamini saçlarına gider.. 0a vurun 2 3 kez hem de gürleşir can gelir saçlarına normalde bebekken 6-12 aylıkken yapılması daha uygundur bu yöntemin. Saçlara güç kuvvet verir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Belki kullandığı şampuandan kaynaklıdır. 6 yaş çocuklarda buna pek rastlamadım ama psikolojik bir sebebi olabilir. Dışarıda ya da sizinle yaşadığı bir olay onu derinden etkilediyse bu durum saç dökülmesine sebep olmuş olabilir.
Eğe hayatı gayet güzel gidiyorsa şampuanında bir sıkıntı olabilir. Ama yine de bir dermatoloğa götürmelisiniz. Çünkü buradan sadece tahmin yürütebiliriz ๑00 Yorumla - +1 yıl
Öncelikle doktora gidin buraya sormayın burası yardım edemez
00 Yorumla - +1 yıl
Vitamin eksikliği vardır birde o yaşta çocuğun saçlarını uzatmayın büyümesini yavaşlatır
00 Yorumla - +1 yıl
Vitamin eksikliğinden ya da kansızlıktan olabilir. dra gidip bir kan tahlili yaptırın
00 Yorumla Bence saçının gur ve sık olması için o yaşta ustura ya ya da sifira verdir
00 Yorumla- +1 yıl
Google sor youtube yaz
Mumkunse sadece sabunla yikayin00 Yorumla Bence bi doktora gidin ileride hastalığı çıkabilir yani kanser olabilr alerjisi olabilr her şey olabilr doktora görünseniz daha iyi olur
00 YorumlaBu tek bir faktör sonucu olmayabilir. Doktora gitmek doğru olanı.
00 YorumlaVitamin eksikliğinden olur genelde kan tahlili yaptırmanız gerek
00 Yorumla- +1 yıl
olabilir kan tahlili yaptır doktora götürüverin ya
00 Yorumla - +1 yıl
Kökünden mi dökülüyor?
00 Yorumla - +1 yıl
muz yedir
00 Yorumla Demir eksikligi
00 YorumlaSaç Kıran olmuştur
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba rahatsız ediyorum ama sitede bildiğiniz danisabilecegim bir ürolog var mı