POPOM ACIYOR. YANLIŞ ENJEKSİYON İÇİN ACİL ÇÖZÜM ÖNERİSİ?

B12 vitaminim çok düşük çıktı iğne vurduruyordum, geçen pazartesi her gün olan dozu bitti, hemşire stajyer bi kıza vurdurdu iğneyi, kız iğneyi batırdı hemşire hiç bakmıyor bile. Stajyer iğneyi enjekte etmek için 30 sn felan onay bekledi o da fark etmedi yani yaklaşık 3 dk sürdü iğnenin geri çıkması bi de baya içe vurdu çok canım yandı. O ara uyuşma yanma felan olmadı kalktım eve geldim. hafta içi ağrıyordu ama normal diye düşündüm. Dün gece yatıyorum sanki popoma yeniden iğne vuruyor gibi oldu defalarca. Ağrıyor yani sancı tipi bir ağrı. zorla uyudum. Sabah kalktım dizimin alt arkası acıyor sonra bi ara karıncalandı felan dayanamadım doktora gittim. Doktor yürümemde bir sakınca yok problemin olmayacağını, problem olacak olsa bi hafta sonra olmayacağını söyledi. Evde sıcak su torbası ile iğne yerine sürekli masaj yapıyorum öyle şişlik apse söz konusu değil fakat iğne baya iç tarafa vurulmuş henüz ağrısı geçmiş değil. Daha da kötüleşir ayağım hissizleşir, sakat kalırım diye korkuyorum. Çözüm yolu bilen daha önce başına gelenler önerilerini yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
POPOM ACIYOR. YANLIŞ ENJEKSİYON İÇİN ACİL ÇÖZÜM ÖNERİSİ?