Önce tıpış tıpış hastaneye gideceksin sonra işten izin alacaksın sonra diyeceksin ki madem izinliyim şu evin işlerini aradan çıkartayım. Boğazının şiş olduğunu fark edip ıkına ıkına çorba yapacaksın. Yani kısaca hastayken işler daha yoğun oluyor. Tüm bunlara ek çocukluk yapabilen varsa helal olsun, ne diyim.
İnsanlık var olduğundan beridir erkek savaşçıdır, erkek ağlamaz, erkek güçlüdür vs. vs. verip duruyorlar gazı coşkuyu. Bu gaz yüzünden ağlamak istese ağlayamaz, duygusal tarafını gösteremez, çocukluk yapamaz ciddi güçlü ve dimdik göstermek ister kendini. Ama erkekte insan ve duyguları var. Hastalanınca savunması kırılır daha doğrusu kendini güçlü göstermeye gücü kalmaz ve duygularını çıkarır ortaya. Birikmişlikler onu çocuk gibi gösterir
@1dreamm1 Kadın duruma eşit bakıyor ama biz kendi kendimize eziyet ediyoruz öyle mi :D Buyurun kırın algıları. Buzdolabını sırtlanıp 15. kata taşıyan bir kadın beni de mutlu eder.
Ohoo ben neyden bahsediyorum sen neyden bahsediyorsun ben eşitlikten mi bahsettim sence? Erkek adam ağlamaz diyen kadınlar mı hangi kadından duydun bunu. Bunları söyleyen erkekler erkekler ağlamaz sen gevşek misin top musun vs hepsini erkekler diyor
@1dreamm1 Yahu demeye çalıştığım bu erkeğin algısı filan değil... Kadının beklentisi de bu yönde zaten. Erkek varken kadın ağır iş yapmak savaşmak vs. ister mi? O halde tabii ki verecek erkeğe gazı. Çünkü bu onunda işine geliyor.
kolay kolay hasta olmayan birisiyim :D hasta olsam bile ayakta iyileşirim bulaşıcı hastalığım olursa etrafımdakileri kovalarım işimi yapmaya devam ederim :D belki yalan gelecek hastayım sıtma tuttu titriyorum ısıtıcıyı evden aldım geldim iş yerine taktım fişe yanıma koydum iş yapmay devam etmiştim
Evet bu gerçek benim babam çok öyle aynen çocuk gibi davranırlar hastalanınca yani herkesin can ona yetirdi ya o kadar mızmız olurdu ki gerçekten bir çocuktan farkı kalmıyordu ne versek yemiyor içmiyor aksine kızıyor bağırıyor çağırıyordu
Bu aslında biraz kültürle alakalı. Mesela kızkardeşimin eşi Rus. Adam bayılacak olsa bile pek belli etmiyor. Hintli eşi olan biri ile tanışmıştım, o da çocuğa dönüyordu. Batı daha çok yardıma ihtiyaç duymamaya çalışırken doğuda işlee bizikmi gibi. Yetiştirilme biçimi ile farklılık gösterir ve edilgendir.
Güldürmeyin beni bunun cinsiyetle hiç bir ilgisi yok kişilik olarak bakmalıyız bana göre de kadınların çoğu çocuksu ilgi manyağı olurlar hem hastalanınca hemde kıskandıklarında.
Siz kadınlar regl durumundan dolayı hastalığa alışkan olduğunuz için sizlere bizim hasta olduğumuz zamanki normal halimiz nazlıymış ve çocukcaymış gibi geliyor. Ama aslında normal.
Hiç hasta olduğumu dile getirmedim hayatımda 13 yaş öncesi hariç. Benim babam hastalanınca bayılacak hale gelir hiç birimize söylemez artık acile götürürdüm. Hangi erkeklerden bahsediyonuz.
@Itoket Ne alakası var yeni doğmuş bir bebekten mi daha çok çiş çıkar yoksa yetişkin bireyden mi? Erkek vücüdu kadın vücüduna oranla daha yoğun daha güçlü kuvvetli olduğu için hastalanınca daha ağır geçiriyor kendimi tam anlatamadım sanırım şöyle düşün bir tavuğun başını keserken mi daha kolay kesersin yoksa 1 tonluk 2 tonluk koca öküzün boğanın başını keserken mi? 1 tonluk boğanın kurban bayramında kafasının boğazının kesilmesi ne kadar uzun sürüyor biliyormusun? Kim bilir hayvan ne acilar çekiyor işte anlatmak istediğim bu ama anlayana...
@BryanHawk Kardeşim 21. Yüzyılın en büyük cahili sensin şu yazdığım yorumlardan bunu çıkarıp kendini zeki göstermeye çalışman tam bir idiotluk 21. Yüzyılda böyle yorumlar görmekkk... Sanki ne yazdım senin yaşının 2 katı bilimsel akademik çalışmalarım var benim sen merak etme
@imbluedabadee bacım sen nediyorsun ben senin dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum git online seans ver erkeklere biraz para kazanırsın cebine para girer kadın değilmisin hepiniz objesiniz zaten :D
Hepsi böyle galiba. Bazıları soğuk alınca bile yataklara düşüp ölüyorum aneey diyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aptallar. Kıl oluyorum hastalanınca ki tavırlarına. Cidden anne şefkati gösteren var mı hasta erkeğe. Çayını çorbasını yap git ne mama yedirir gibi yediriyorsunuz
Hasta değilken ilgi görmeyi sevmezler ama hasta da olunca ilgi isterler 🤦♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
30 yaşındaki dayılar kendini gençliğinin ilk baharında genç delikanlı neden sanırlar gibi soru. Öyle Erkeklerin beyin yaşı küçük olduğu için çoçuk gibi davranıyordur
Çünkü erkeklerden sürekli haşin ve gaddar olması bekleniyor. Zavallı biz içimizdeki ilgi bekleyen çocuğu sadece hasta olunca kınanmadan açığa çıkarabiliyoruz.
Çünkü anneleri bu şekilde alıştırıyor ve alıştıkları konforu arıyorlar. Ben ameliyat olduktan iki gün sonra annem geçmiş olsuna gelenlere çay servisi yaptırmaya çalışıyordu.
@1dreamm1 Evet fazla fevri davrandım. Erkeklerden çok şey bekleniyor, kadınlar için can vermek de dahil. Hali ile bunu da erkekleri yargılayan bir paylaşım olarak algılamışım.