Sağlık Psikoloğa her şey anlatılır mı? Coolio Takip Et FenomenBilge Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Bir psikoloğa gitseniz ve hayatınıza dair her şeyi tüm şeffaflığıyla anlatabilir misiniz? Psikoloğa her şey anlatılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sv_Shidoshi Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Ben gidiyorum ya terapiste cok tatli oluyo, 200 liralik sovuyom bir bucuk saat rahatlayip geliyom... 😂 1 0 Yorumla
minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herşeyi anlatmazsqçan sana sağlıklı birşeyleri söyleyemez kii 2 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Gittim ve anlattım. Ne kadar şeffaf olunursa o kadar çok katkı sunuyor kendisi de. 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Her ne kadar sende insansan oda insan tabi anlatılmaz. 1 0 Yorumla
_Asyacik_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Anlatamam. Surekli bir otokontrol mekanizmam devrede. O yüzden zorum. 1 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Anlatman gerek ama bu ara çok yalan psikologculae türedi, belgesine bakın, sağlıcakla kalın😀 1 0 Yorumla
cokbilencoksusar4 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Yani anlatmak gerekiyor zaten, anlatirim.. hem hastalarin hakkinda bi bilgi ücüncü şahislara ulaştirilamaz ve ifşalanamaz. Bu yasak. 2 0 Yorumla
atesböceii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kimseye herşeyi anlatamıyorum o yüzden bi psikoloğa gidip herşeyi anlatmayı çok istiyorum 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlatmazdım sanırım 😃 1 0 Yorumla
şefafveduru-00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Derdini söylemeyen dermenı nı bulamazmış 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Sağlık konusunda 542 cevap paylaştı. Anlatmam 1 0 Yorumla
aysenickk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kimseye anlatmayaksin diye söz alınır 😄 1 1 Yorumla Falankes55 +1 yıl Birde 3 den 9 a şart ettirirsin 🤣🤣 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben anlatamıyorum 1 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Sağlık konusunda 753 cevap paylaştı. Anlatılır 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet anlatılır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben gidiyorum ya terapiste cok tatli oluyo, 200 liralik sovuyom bir bucuk saat rahatlayip geliyom... 😂
Herşeyi anlatmazsqçan sana sağlıklı birşeyleri söyleyemez kii
Gittim ve anlattım. Ne kadar şeffaf olunursa o kadar çok katkı sunuyor kendisi de.
Her ne kadar sende insansan oda insan tabi anlatılmaz.
Anlatamam. Surekli bir otokontrol mekanizmam devrede. O yüzden zorum.
Anlatman gerek ama bu ara çok yalan psikologculae türedi, belgesine bakın, sağlıcakla kalın😀
Yani anlatmak gerekiyor zaten, anlatirim.. hem hastalarin hakkinda bi bilgi ücüncü şahislara ulaştirilamaz ve ifşalanamaz. Bu yasak.
Kimseye herşeyi anlatamıyorum o yüzden bi psikoloğa gidip herşeyi anlatmayı çok istiyorum
Anlatmazdım sanırım 😃
Derdini söylemeyen dermenı nı bulamazmış
Onun için psikoloğa gidiyoruz zaten.
Anlatmam
Kimseye anlatmayaksin diye söz alınır 😄
Birde 3 den 9 a şart ettirirsin 🤣🤣
Anlatırız. Boşuna mı para veriyoruz 😂
Bayan bir psikolog olursa anlatirim
Anlatılır
Anlatmam
Herşeyi anlatırim
Her şeyi anlatıyorum