Merhabalar son zamanlarda sıklıkla karında şişkinlik yaşıyorum. Yediklerik hep benzer şeyler ek olarak devit 3 damlası kullanmaya başladım. Kahvaltı sonrası suyla alıyorum şişkinlik yapar mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Şişkinlik probleminiz vitamin takviyesiyle ilgili olmayabilir.
Beslenme düzeniniz, yetersiz sıvı tüketimi veya hareketsiz yaşamdan kaynaklı bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Gıda takviyeleriyle ilgili önerim ise doğal ürünleri tercih etmeniz olacaktır. Bu noktada tamamen doğal arı ürünlerinden polen ve propolisi tercih edebilirsiniz. Polen literatürde "tam gıda" olarak geçen vitamin ve mineral kaynağı zengin bir arı ürünüdür.
Bileşiminde doğal olarak; lif, fenolik ve flavonoid bileşenler; E, C, D, K ve B grubu vitaminler; potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, selenyum, demir, bakır, manganez ve fosfor gibi mineraller yer alır. Beslenmeye dahil edilerek besin ögesi ihtiyacına ve normal büyüme gelişmeye katkı sağlanabilir. Poleni yetişkinlerin günde 2-4 tatlı kaşığı, çocukların 1-2 tatlı kaşığı tüketimi önerilmektedir. Propolis ise zengin polifenol içeriğine sahip bir arı ürünüdür. Sindirim sistemi ve bağışıklık sisteminin desteklenmesinde etkili rol oynar. Bu noktada Anadolu propolisi tercih etmeniz çok önemli. Sözleşmeli arıcılık modeli ile üretim yapan yerli markaları tercih etmelisiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.
Çok teşekkür ederim en yakın zamanda propolis kullanmaya başlayacağım. Şişkinliğe gelirsek çok spor yapıyorum ve çok spor yaptığım içinde çok su içiyorum aslında ikisi de bana uymuyor sanırım tuzlu tüketiyorum