Maçtan eve gelmiştim o kadar susamıştım ki dolapta şişedeki sıvı yağı limonata sanıp kafama diktim🤢🤦♂️ işin tuhaf yani yarısından fazla icmemdi. Sonrası malûm dünyam karardı gözlerimi acilde açmıştım midemi yıkamışlardı 😂
Hayır böyle bir şey yaşamadım ama küçükken annem bana sırf kendisi seviyor diye o zaman kuyruk yağını pişirip kızartıp bana veriyordu diyordu işte bak al beyaz et ben küçükken beyaz rengi çok düşkündüm siyah eti yemezdim sırf beyaz diye giderdim o yağı yerdim sonra da hep midem bulandırdı aklıma geldi
Adamı tarkan sandım aa tarkan dedim resim çekilmeye gittim yanına sonra bir baktım bu tarkan değil hayırdır kardeşim dercesine bakıyor :D meğerse tarkana benzeyen adammış ama var ya aynı o ikiz gibi
E yani 😬 Koymayın dolaba zaten yağ soğuk olmamalı sıcak tavaya tencereye konuyor. Yağın yüzünüze patlamadığına dua et bence... En azından içmişsin aksi taktirde yanıcaktın o kalıcı hemde
ben değilde arkadaşlarım yaşamıştı. köyde maç yapmıştık maçtan sonra susamıştık. bi abi vardı onun evine girdiler buzdolabını açar açmaz su diye içtikleri şey rakı çıkmıştı :) hepsi böğüre böğüre evden çıktı :)