Buna benzer bi olay yaşadınız mı?

Annem, babam uyuyo ben de çatıya çıktım sigara içmek için sonra bi baktım beslediğimiz kedilerden biri dikmiş gözlerini bana doğru bakıyo, ilk baş takmadım çünkü kediler böyle kilitlenir boş duvara falan. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı bi tırstım ayağa kalkıp yanına gittim ama kedinin kuyruğu nasıl kabarık yani 2 katına çıkmış resmen, hani kedi falan da yok başka orada. Ben de iyice gerildim aldım kediyi de aşağı indim. Çakmağı unuttuğumu fark ettim sonra tekrar çatıya çıktım ama temkinli çıkıyorum. Merdivenden baktım oturduğum yerde bi çift göz var parlak ama kedi gözü kadar küçük değil insan gözü kadar da büyük değil hemen geri indim, eve girdim her şey gayet normal olay ilk baş bi dank etmedi. Arkadaşıma anlattım olayı hemen tırstı o da sonra beni de korkuttu musallat olmuşlar sana diye dalga geçti. Sonra ben de bi olayın farkına vardım, ellerim titremeye başladı ağlıcaktım nerdeyse sonra annemi uyandırdım bi bahaneyle, mutfakta oturduk biraz kendime geldim. Bi de göz gördüğüm yer yansıma yapıcak bi yer de değil bildiğimiz tuğla, zaten herkes uyuyo zifiri karanlık ışık yok sokak lambası hariç. Ne düşünüyosunuz?

Buna benzer bi olay yaşadınız mı?