Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. yok öyle bir şey.. siz zannediyor musunuz ki herkes bu kardashian kızı tarzı kadınlara ayılıp bayılıyor? ki , resimdeki her iki kilo seviyesi de aşırı aslında.. bu ikisinin tam arasında, normal kilodaki kadınları seviyor erkekler esasında.. ama normal kilo nedir hatırlayan kadın kalmadı neredeyse.. ya aşırı zayıf pek çoğu ya da fazla kilolu.. kilonun bile modası oluyorsa , insanoğlu delirmiş demektir..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin vücudu farklı. Bazı kadınlar ne kadar yeseler de kilo almazlar ve vücut hatları zayıftır ya da kendisi yemeğini ona göre ayarlıyordur. Bu görüntü ona yakışıyordur.
Bazı kadınlardaysa balık etli olmak yakışıyordur. Kişi kendisini de bu şekilde beğeniyordur ayrıca da sağlıklıdır.
Ama şimdiki zamanda sosyal medyada sanki çok kilolu olmak iyi birşeymiş gibi gosterenler var. Kim ne derden önce bu bir sağlık sorunudur. Aşırı kiloya her zaman hayır diyorum.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
+1 yılKadınlar da erkekler gibi insandır arkadaşlar fiziki yapısı gereği insan kilo alamıyor olabilir kilo veremiyor olabilir balık etli ya da zayıf diye ayrım niye tamam benim hoşuma giden kız tipi zayıf 150 160 ama görselle dış güzellikle olmuyor her şey yani hoşuma giden kız tipini tarif ettim ama belki bir kadının çay içişine belki bir bakışına belki bir hareketine aşık olacağım belki o kadın çok kilolu olacak belki balık etli belki zayıf ama aşık olunca ya da beğenip sevince dış görünüşüne bakmayacagım sevmeye devam edeceğim.
50 Yorumla
+1 yılBenim için kilo mühim değil, orantı mühim.
170 boyda birinin 60 kilo olmasıyla 150 birinin 60 kilo olması aynı olmayacağı gibi, 5 kilo fazlalığın kum saati şeklinde göründüğü bir fiziğe sahip olmakla 5 kilonun göbeğinden sarkması çok ayrı senaryolar.
Tabi ben her halükarda sağlıklı beslenmeyle VKI (Vücut kitle indeksi) takibi de yapılıp ortalama değerlerde kalınarak mümkün olduğunca bilinçli ve stresten uzak kalınması taraftarıyım. Kilo vermenin stresi bile kilo vermeye engel olur sonuçta, kısır döngüye girmemeli.40 YorumlaSağlık konusunda 878 cevap paylaştı. eskiden hatunlar ince belli ama ele avuca gelecek kadar da konfor paketli olurdu... şimdilerde hormonlu meyve gibi olmaya çalışıyorlar... kasıklara yapışan tayt dudakları ortaya seriyor.. şişirilmiş kalça arasına 10 santim giren tayt.. göğüsler destekli sütyenle alttan itilip yukarıdan açılıyor... Alman meyhanesindeki garsonlar gibi :)) kaş göz dudak kirpik derken insandan farklı bir yaratık gibi oluyorlar...
Bence en ideal fizik voleybol, koşu ve tenis sporcularının fiziği.. hem kadın hem erkek için... erkeklerde yüzmeyi de ekleyebiliriz..31 Yorumla- +1 yıl
güzeller beğendi bile :) @komsu_kizi @Dewy_Mi_O
- Sağlık konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılAksine zayıf kadınlar her daim öndedir :D Bunu okuyan kişi sen hariç :D :D
60 Yorumla
+1 yılVariller ben ama balık etkiyim yeni moda bu demek için uydurma şeyler peşinde gitmesinler. Sonuç net kilolusun, fazla kilon var, yemiş yemiş şişmişsin Boğazının ayarı yok.
Biz ise spor yapıyoruz azim var, kıvrım var, hatlar var, yediğini bilme var, özen var biz zayıf değiliz fitiz.
Fitlik gibi emek isteyen bir şeyin yanında ye yat hiç bir zaman aynı yerde kabul edilemez. Kolay olanın çoğunluk olması normal siz ye yap iyice büyüt en moda olan o devam et22 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
- Sağlık konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılBu durum kişiden kişiye değişir benim için ilk tercih fit olur bir başkası zayıf hatun tercih ederken bir başkası balıketli öbürü ise kilolu ister. Ben kilolu tercih listeme almazken bir başkası zayıfı tercih listesine almaz. Soruna cevap vermek gerekirse genel olarak doğru balıketli ve Balıkesirli kızlar tercih ediliyor.
10 Yorumla
+1 yılzayıfın yeri ayrı tombulun yeri ayrı... ben misal zayıf kızla sevişirken onun üstünde olmayı onu ezmeyi seviyorum. ama şüşğo hatununsa benim üstüme çıkması, beni ezmesi hoşuma gidiyor. bir de şüşğo hatunlar sevişirken genelde OH! diyorlar. Zayıf hatunlarsa AH! diyorlar. Tombullar üstte, zayıflarsa altta güzel sevişiyorlar. Tombul dediğin ezer de illaki... zayıf da ezilir.
10 Yorumla
+1 yılZayıflık mı balık etlilik mi diye sorsan zayıf derim ehehhe
Ama neden normal olmak varken moda diye kilolu ya da zayıf olalım ki
Zayıflık moda olsa bile ben kilo almaya çalışıyorum. Tamamiyle sağlık amaçlı
Ay neyse uzattım
Kilo bence hiçbir zaman moda olmadı.
Gözüne hol gelmeyebilir ama sadece bu kadar00 Yorumla
+1 yılSosyal medya ve abazan kesimler tarafından sabaha kadar balık etli üzerine bir algı yapılsa da, zayıf kadınlar ikondur bence. Ben kilo alıp güzelleşeni görmedim ama zayıflayıp bambaşka insan olanı çok gördüm :)
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılYa bırakın şu moda-demode işlerini. Nasıl olmak istiyorsanız öyle olun işte. Şu moda kadar saçma bir şey görmedim... Mesela benim için çok aşırı derecede kilolular hep üç adım daha öndedirler.Çoğu kişi sevmez ama benim çok hoşuma gidiyorlar.
42 Yorumla- +1 yıl
Ya modayı sevebilirler ama bu modaymış hemen bu olmalıyım diyip kendiliğinden çıkan insanlardan bahsediyorum ben.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu bir kadın olarak çok zayıf birini görsem, kendime uzuldugum kadar ona da üzülüyorum. Belki o memnun ama cidden aşırı zayıflık çok kötü duruyor. Fotoğrafta sağdaki kızda normal zayıf ama gerçekten bakınca asla beğenemiyorum. Zevkler tartışılmaz herkes ayrı bi yorum katar. Bu konuya gelirsek inşallah zayfık algisi, herkes zayıf olacak algısı yıkılır da bi rahat eder millet.
Moda olmasını istediğim bişy var ki o da pijama takımı rahat rahat gezsek ne güzel olrdu yav13 Yorumla- +1 yıl
Yorum harika
Cevap sahibi+1 yılTeşekürler:)
- +1 yıl
Rica. Nedir boy kilo
Balık etli olmak moda olmadı, balık etli, zayıf fark etmeksizin insanların vücutlarını sevmeleri öyle de güzel oldukları herhangi bir sağlık sorununa sebep olmuyorsa balık etli olmayı kafaya takmamayı, insanları olduğu gibi kabul edip yargılanmaması gerektiği moda oldu 😊
10 YorumlaSanmıyorum, hala zayıflık ve zayıf olanların daha güzel olduğu düşüncesi popüler bir şekilde yaşıyor ancak giderek azaldığı da bir gerçek. Kadınların üstündeki bu güzellik baskısının bitmesi güzel bir sonuç olur
20 Yorumla
+1 yılModasını falan bilmem ama kendimi bildim bileli hiçbir zaman zayıf bir kadını çekici bulmadın. Benim gibi düşünen az kişi tanımıyorum. 0 beden takıntısı bence çok saçma. Geçtiyse de iyi olmuş.
20 Yorumla
+1 yılHep zayıf seviyordum kendimi. Hala da öyle seviyorum. Modaya göre dansözlük yaparsak metabolizma bøku yer zaten. Abartmayın şu magazin safsatasını artık ya
30 Yorumla
+1 yılkadına sarılınca şöyle etli butlu olacakki tat versin. Yaptığı diyetten dolayı zayıflayıp kargaya dönmüş, kaburgaları sayılacak hale gelmiş kadın pek zevk vermez.
20 YorumlaBalık etli erkekler de popüler olsa , bana da gün doğsa. Hayaller , hayatlar …
51 Yorumla
+1 yılBalık etli candır ama. balik olacak :) balina değil :)) cinekopun kaba olmaya başlamış halı gibi olacak lufere kaçmadan önceki halı :))
22 Yorumla- +1 yıl
Ama gerçekler gözde fark anlaşılsın diye bu şekilde anlattım :)
Sağlık konusunda 474 cevap paylaştı. Aynen öyle, zayıflık demode oldu artık iyi de oldu valla.
Balık etli kadınları daha çok beğeniyorum :)20 Yorumla- Sağlık konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum Barbara Palvin, Kendall Jenner, Alexis Ren, Gigi Hadid, Eva Murati bunlar balık etli değil şahsi fikrime göre balık etli hala geride kalıyor
03 Yorumla- +1 yıl
O arayı ben kaçırdım herhalde valla pek bilmiyorum
+1 yılKim nasıl mutluyla öyle yaşasın ya bana kalırsa.. Sırf moda diye ya da demode diye yaşamamalı insanlar.. Bu başkalarına göre yaşamaktır bana göre.. Keyifli günler..
00 Yorumlaşişman ile balık etki bayanı karıstırmayın beli ince poposu genis dolgun bacaklar orantılı şişman kadının boy ölcüsüne göre 85 ten sonrasına denebiliyor bağzı boyu uzun bayanlar balık etli ve 87 kg civarı onlara şişman demek imkansız ancak 52-47-53-54 kg civarı bayanlar ince zayıf tırlar renkler zevkler göze göre değişir Ancak balık etli Nasıl iyiyse zayıf ta yerine göre iyidir
00 Yorumla
+1 yılbalık etli kızların popüler olduğu yok bence nerde popo göğüs varsa millet onu yükseltiyor bana çok saçma geliyor
Kendi üzerimden örnek veriyim 1,65 im kilom 52 den 46 ya düştü fakat kürdan gibi durmuyorum fiziğim gayet hoş duruyor yani demek istediğim şu poposu göğüsü büyük olanlara yok balık etliler daha hoş falan arşa çıkarmayın şunları bildiğin etleri fazla oluyor onun yerine fit bir vücudu tercih ederim benim görüşüm :)00 Yorumlaher iki cinste de dümdüz vücut sevmiyorum kadının kıvrımları olmalı erkeğin de kasları vücudu sekilli olmalı tahta gibi dümdüz vücutlar hos durmuyor hadi kadın neyse de özellikle erkeklerde
58 Yorumla- +1 yıl
aynen katıldım. bende aynısı yazmıyım boşuna
Bizim ülke de bir değişik bu muhabbet zaten dkdks mesela solda ki taş gibi balıketi değil ama Türkiye de balıketli kadın götü göbeği salmış yağlı manasına geliyor genelde
00 Yorumla
+1 yılBen zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama kadın balık etli olmalı diye düşünüyorum 😂
30 YorumlaBalık etli kadınların mevzusu popülerlik değil erkeklerin genel itibariyle seksüel bir bakış açısı bu.
10 Yorumla
+1 yılKürdan gibi kadınlar hiç bir zaman dikkatimi çekmemiştir zaten..
Bence artık zayıflık demode oluyorsa da isabet olmuştur 😊😊😊10 Yorumla
+1 yılEvet öyle, bazı kızlar çok zayıf ve çıtkırıldı duruyorlar dokunsam elimde kalır gibiler, yüz güzelliği devri bitiyor
10 Yorumla
+1 yılBence fizik konusunda moda değişimi zor yaşanır çünkü balıketli sevende olacak her zaman zayıf sevende
10 Yorumla
+1 yılErkek dediğin fit olmalı. Kadın ise ne çıt kırıldı denecek kadar zayıf, nede oburca şişman. Öyle ya da böyle geçiyor bu hayat.
10 Yorumla
+1 yılBazı zayıf kızlar baya çekici, göğüsleri dolgun, beli ince, kalçaları dik ve dolgun olabiliyor. Genelleme yapmak yanlış.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabamın bacakları zayıftı, ben de benim bacaklarım neden senin gibi zayıf değil, benimkiler de böyle olsun dediğimde, erkekler zayıflardan hoşlanmazlar evladım derdi. Bir erkek olarak onun görüşüne önem verdim ve her zaman balık etli kaldım. 🙏
20 Yorumlaeskiden beri sevdiğim laf: Kadının kalçalısı makbüldür :D
22 Yorumla- +1 yıl
Yemeğenin salçalısı kadının kalçalısı demiş bilir kişiler
Sağlık konusunda 593 cevap paylaştı. Aşırı kilolu olmamak şartıyla hafif balı ketli olmak hanımlar daha çok yakışır
20 Yorumla
+1 yılBalık et değil o geniş kalçalı dolgun kalçalı olayına kaçıyor o yüzden balık etli deniyor kısaca
20 YorumlaBen balik etliyim ama populer degilim bence zayif olmak daha iyi
21 Yorumla
+1 yılbalık etli kadını daima hoş seksi bulurum zayıf bir kadına göre
20 YorumlaÜlkemizde balık etli kadınlar her zaman popülerdi ki bu hiç değişmedi
20 YorumlaKemikleri sayilan kadinlar bana hic cekici gelmemistir. Eski tarihi resim tablolarina bakin, güzzelik hep biraz kilosu olanlar
00 YorumlaKim demiş balıklar popüler diye
Ben 34 bedenli küçük memeli Küçücük fındık kalcali Sıfır basenli İncecik bacaklı kadinlari seviyorum00 Yorumla
+1 yılBalık etli kızlar daha seksi ve çekici ama seversem bakmam balık mı yoksa zayıf mı diye ikiside olur o zaman
00 YorumlaÇok zayıf degil normal zayıfsa cok iyi 40 45 üstü ve 70 altı duruma göre 80 olabilir veya biraz üstü fizige seksiliğe baglı
00 YorumlaYooooo aksine zayıf kadınları hala daha farklı noktada görürüm sadece kemikler çıkmasın aşırı zayıf olmasın o yeterli
00 Yorumla
+1 yılsende zayif kiz diye gitmissin kimi koymussun bari duzgun birini koysaymissin ahsh balik etli kadinlar kadar zayif kizlarda cok guzel cekici olabiliyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
bu kiz zayif degil anorexia
+1 yılvallaha kendi adima diyim sisko olucaksa biraz zayif olmasini tercih ederim, kendim sporcuyum oyüzden siskolar itici geliyor😑
00 Yorumla
+1 yılBir insanın kilosu ne zaman moda oldu ki?
Balık etliyim ve hayatım boyunca zayıf olmaya özenmedim.
Kişisel tercihtir bu moda akımı değil.01 Yorumla- +1 yıl
Bence hastalık yoksa kişisel tercih diye bir şey yokrur yaradılışı nasılsa vücudu o şekildedir. Almak ya da vermek için müdehale rahatsızlık vermesi sonucu son çare olmadan yapılmamalıdır.
+1 yılNeee popüler miyim ben yani dhsjsksjkssk oooo yeeeaaaaa! 😂💃💃
10 Yorumla
+1 yılsağlıksız bir zayıflıkta sağlıksız bir kiloluluk hali de kötüdür
10 Yorumla
+1 yılSolda ki balık etli değil normal o. Sağda ki biraz zayıf ama o kadar da kötü değil.
10 Yorumla
+1 yılÜtü masası gibi kadın mı okur ya. Etli butlu olacak kadın dediğin.
10 Yorumla
+1 yılDoğallık moda olsun bence. Takviye endüstrisi baydı artık sosyal medyayı.
10 Yorumla
+1 yılSoldaki hatun kim ise balık etli deniyor ise demekki bakike tli seviyoruz
10 Yorumla
+1 yılUmarım olmuştur. Zayıf kadın iticiliği diye bir şey var.
10 YorumlaNe ara populer oldular yetişemiyorum bu populerliklere
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadının tadı aynıdır. Tek fark erkeklerin damak tadıdır. :):
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru. Bende herkese bunu anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 boş ver, alimler bilir, aptallar anlamaz.
- +1 yıl
Aynen öyle
Sağlık konusunda 514 cevap paylaştı. Balık etkiler zayıflardan daha kadınsı gözükür. Tabi herkesin görüşü farklı olabilir.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse yokken ben vardım onları seven. Esmer dolgun , ama kıymetimi bilmediler
00 Yorumla Aslında zevkler ve renkler derler ya işte bütün mesele burada bitiyor...
00 Yorumla
+1 yılBen de balık etli olmak istiyorum ve hastalıkran zayıfladım kilo alıcam
05 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Şimdi nasılsın
- +1 yıl
Yani almaya çalışıyorum kusmaktan psikolojik sorundan gitti ama artık alırım kusmayı bıraktım
- +1 yıl
İyiymiş o zaman dikkat et
- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler