eskiden bu kadar bağımlısı değildim. tadı değil asitli olması hoşuma gidiyordu ama sonra gece susayıp kola içme alışkanlığı kazanmamla birlikte küçük cam şişede olanları keşfettim, kafaya dikmesi daha kolay oluyor diye. küçük şişelerdekilerin tadı daha güzel olunca koli koli alıp içmeye başladım. bir ara baktım bu iş böyle olmayacak, bu işin amatemi falan da yok, kendi kendimi tiksindireyim dedim. sabahları aç karnına kola içersem midem bulanır falan bir daha içmem diye düşünüyordum çünkü midemi bulandıran şeylerden ışık hızında soğuma özelliğim var. ertesi sabah hemen tatbik etmek için denedim ama hiçbir şey olmadı. midemin habitatına ne yaptıysam bir hoplama, zıplama durumu da olmadı. bu sefer de sabah kola içebildiğimi görünce kahveyi bıraktım kolayla devam etmeye başladım. başka bir zaman aklıma dahiyane bir fikir geldi; kola şekerli, ayran tuzlu ikisini aynı anda içersem kesin mideyi ele alırım dedim ama bu sefer de tuzlu-tatlı, nutella-turşu ayarında bir şey oldu. bu da tutmadı. baktım ki ben tamamen canımsın, yapacak bir şey yok deyip kaderime razı oldum. böbreklerim de bu kadar yıl yaşayıp ölmüş insanların arasında bana denk geldiler işte. yazık
Ben nasıl bırakacağım bu kolayı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer