Gizli olmama gerek yok isteyen dalgada geçebilir herkes kendine yakışanı yapar
Ben 23 yaşındayım kendimi bildim bileli çok zayıfım 45 kilo bile yokumdur bir hastalığım yok.
Spora gittim ama motive olamıyorum zayıflıgımdan inancım yok yani. Diyetisyenide önerdi hoca ama ne bileyim herkes o kadar dalga geçiyor ki gerekli yerlere bile gitmeye korkar oldum.
Var mı önerisi olan ne bilim hızlı biçimde nasıl kilo alırım ki örn 1 2 ayda azda olsa sporun etkisi görülür mü? Hani o kadar kafaya taktım ki kendimden geçtim intiharı bile düşündüm gerek yok yani anlatabildim mi özsaygı ve karşı çevrenin saygısı yoksa insana.
Ben 23 yaşındayım kendimi bildim bileli çok zayıfım 45 kilo bile yokumdur bir hastalığım yok.
Spora gittim ama motive olamıyorum zayıflıgımdan inancım yok yani. Diyetisyenide önerdi hoca ama ne bileyim herkes o kadar dalga geçiyor ki gerekli yerlere bile gitmeye korkar oldum.
Var mı önerisi olan ne bilim hızlı biçimde nasıl kilo alırım ki örn 1 2 ayda azda olsa sporun etkisi görülür mü? Hani o kadar kafaya taktım ki kendimden geçtim intiharı bile düşündüm gerek yok yani anlatabildim mi özsaygı ve karşı çevrenin saygısı yoksa insana.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diyetisyene git, sana vitamin, kefir, mama falan verir. Eğer vermezse herby life’ın mama ve kefirlerinden kullanabilirsin.
Sen kullandın mı bunları öyle bi sorunun varmıydı kiloyla ilgili?
Bizim komşumuz kilo vermek için gidiyordu, kilo almak için de aktiviteler olduğunu söylemişti. Ben de çok zayıftım diyetisyene gittim ama yaşıma göre normal olduğunu söyledi.
Boy kilo kaç ayıp olmaz ise ögrenebiliriyim
1.63 boy 47 kilo
Çok önceden gitmiştim, yeni değil.
Evet yani ideale yakınsın ben senden bile zayıfım boyum 1.75 çok ince duruyorum o yüzden birazcık kilo almam lazım ya üff kim bilir kaç ay sürer
Onu herkesin kendi ölçülerine göre veriyorlar, ne kadar süreceğini bilmiyorum o yüzden
Diyetisyene git bence. Psikolojik ise psikoloğa git.
Diyetisyene gitmelisiniz kesinlikle.
Peki spor? aynı anda olur mu
Diyetisyen spora gitmenizi tavsiye edecek zaten
Istahsiz mı var? Yemek seçiyormusun?
Düzensiz yiyorum biraz genetikte biraz
Sigara kullanıyormusun? Kullanıyorsan bırak sigara iştahı kapatıyor. Bunun dışında spora başla. Spor salonuna gitmek zoruna geliyorsa bile vücut ağırlığıyla yapabileceğin egzersizler yap acıktırir. Diyetisyene git. Cekinecek yâda utanılacak bir şey yok. Sonucta namussuzluk yok ortada. Eğer gitmezsen bile kalori değeri yüksek gıdalar tüket tam tahılli gıdalar kilo almanı sağlar. Protein tozu felan demislerde onun şimdi faydası olmaz. Spor geçmişi olmayan kişi yani spor yapmayan kişi protein tozu kullansada ya tuvalet yoluyla atılır ya da yağlanma yapar. Cici bebe bisküvilerini sütle karıştırıp garniellerle kullanabilirsin. Kalori değeri çok yüksek ve biraz yağlı olur.
Sık sık yiyeceksin. Yaktigindan fazlasını tüketerek kilo alabilirsin. Ana öğünler yemeye çalış ara öğünler ekle azar azar.
Sigaram içkim yok öyle şeyler kullanmam
Dostum diyetisyene git. Bunun dışında yemek yeme alışkanlığı edin. Yemek yemezsen kilo alamazsın. Sportif faliyetlerde bulunursan acıkırsın yemek yemeye başlarsın. Sporla sorumun üstesinden gelirsin buna eminim
Kardeşim üç öğün düzenli yemek ye sıkıntıların varsa onlarıda kafana takma
Protein tozu, yumurtanin beyazı Kulan kilo alırsın.
Kulaktan dolma bilgileri bir kenara bırakıp diyetisyene gitmeni öneririm
Bende artık huy olmuş insan içine çıkmıyorum e diyetisyende insan erkek kadın farketmez dimi yani hele kadın olursa daha çok utanırım çok zayıflıgımdan
Bence kendine çok yükleniyorsun. Çevrendeki insanların düşüncelerini ve bakışlarını umursama ve kendi sağlığın için adım at. Onlar kim oluyor ki seni utandırabiliyor. Utanırım cekinirim kafasından çok ve doğruca diyetisyene git. Emin ol sonra kendine teşekkür edeceksin. Bekle bekle nereye kadar kardeşim.
Çık*
Denerim
Mutlaka dene lütfen
Bir ablam olsa aynı bu şekilde konusurdu galiba şaşırdım :D
Ya öyle mii o zaman senden küçük ablan oldu desene. 😂 Ne zaman konuşmak istersen yazabilirsin. 😄
Yaşla olmuyor bu işler işte :D gayet olgun konuştun bence
Mesaj yollıyamıyorum ki ben xp 2 degilim gerçek hesabımdan takip etsem olur mu
Tabi olur elbette