Güncellemeler
1 yıl
Sorun olur mu
Güncellemeler
1 yıl
Secsem mi ki
Bir firmada insan kaynaklarında çalışıyorum. Bugün mülakat yaptim dort kisi vardı sekreterlik icin. Form verdim doldurdular sonra mulakat oldu. Sonradan farkina vardım eteğim toplanmis icimdeki string kilot görünüyordu. Kızların üçü normaldi ama sonuncusu gülüyordu arada sanırım gordu😔😔 en uygun aday da oydu ama çekiniyorum. Kimseye bir şey der mi sorun yaşar mıyım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bu konuda hemcinsini uyarmayan bir kadın işinde de verimli olmaz yapmacık demek ki ele
Evet ve cok utandim cok afedersin tangadan daha ince string kilot ve bisey demedi
Kızdan niye utanıyorsun istenmeyen bir kaza sonuçta herkes giyiyor onları kendisi iyi niyetli birisi olsa uyarırdı
Kiz bile olsa cok afedersin resmen g. tumu gordu corap yoktu altimda , dese ki eteginiz toplanmis ona gore toplanirdim bedavadan sey gordu
G. tünden haberi olmayan biri de ik olmamalı sevmedim yorumlarını
Neden peki ben kasten yapmadim ki bunu
Bedavadan şey gördü?
Evet yok yere gormus oldu rezil oldum cok moralim bozuk sanki kasten acmisim gibi oldu
Kasten açtığını düşünse gülmez aşağılayıcı bakardı , demek ki embesilin biri
Bisey diyim mi uyarsa onu alirdim kesin ama o bakmayi secti. Ben aile kiziyim kesinlikle o tarz biri diilim ve alirsam ne der bilmiom kararsizim
Mesleki düşün ; hata görse bakıp geçecek demek ki müdahil olmayacak yetkiliye bildirmeyecek bir stringin göründü konu nereye bağlandı bak 😀😀
Ya cok farkli baktin evetttt☺️☺️☺️ olay stringimden nereye geldi bundan sonra babaanne donu giycemm
Kız saçmalama dolaba koyulmaz o
Takiliyom tabikide zaten mini eteğin altinda siritir ki. String ve tanga kiloda devam ama corap giycem