Güncellemeler
+1 yıl
Küpeyi çıkardım şişlik indi sanırım doktor hanım haklıymıs
Piercing taktım keloid olustu ilerlemeden çıkardım küpeye enfeksiyon var dediler varya 6 aydır iyileşmesini beklerken koydu şimdi dövme yaptırmak istiyorum ileride bana kötü bir sonuc doğurur mu bunun içinde enfeksiyon kapmaktan çekiniyorum açıkçası ve güvenebiliceğim Şu an yer yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşkım iki kere piercing deldirdim ikisinde de bump oldu asslaa gecmedi her yolu denememe ragmen takiyi cikarmakta buldum careyi. Son kez sansimi denedim ve yine oldu 😂 bu sefer hic ellemedim krem falan sürmedim kendi haline bıraktım. Sonra takıyı değiştirttim baska piercing studyosunda. Küçüldü ve gecti. Bende korkuyordum bu yuzden dovmeden ama yaptirdim hicbir sorun olusmadi cok sukurr
Bende küpeyi çıkardım ilaç sürmeden küçüldü doktor haklıymıs küpeden enfeksiyon kapmısım 0 altın piercing ya da altın alıp takmayı düşünüyorum tam anlamıyla ins kapanmamıssa bu şişlik bitince yine demicem sansımı yine takıcam ama yenisini
Düzgün bir yerden yaptırırsan ve bakımını yaparsan hiç bir şey olmaz
Benim vücut kaldırmaması diye bir şey olabilir mi?
Tenin hassas olabilir biraz daha geç iyileşir belki daha düzenli ve iyi bakman gerekebilir
Kuzenim aynı yıl dişine bile taktı her yeri piercing sen hassas bi kızsın dedi abartıyormusum dedi hastanelik oldum 2 kezdir gidiyorum küpe enfeksiyon kaptırmıs çıkarmazsan yayılıcak dedi daha kötü olurmus üzüldüm açıkçası bide altın takmıstım bir türlü piercing küpesi takmak nasipte olmadı
Aylardır iyileşir diye bekliyordum çok acıyordu 1 hafta hadi 10 gün olsun 6 aydır yaramıyorsa niye taktın dedi 😭
Bazen cokta zorlamamak lazım daha da kötü olmasın yani
Aslında ilk bilmiyordum ama sonra iyi baktım
Çıktı zaten çıkardım😭
Bir kere enfeksiyon girmiş vücuda yani zor toparlar ama sen çok zorlama bence yine de
Nasıl yani ne olabilir ki en fazla? Bu adamı şikayet edeyim mi? İnstagramdan ben şikayetimi dile getirdim beni engelledi
O kadarını doktor söyleyecek kardeşim çaresi de onda yani
Ama şikayet kısmı sana kalmış için rahat edecekse sen bilirsin
Krem yazdı takma birdaha küpeyi yine tekrarlayabilir dedi gönderdi çokda durmadılar üzerinde hafif çünkü çok büyümemiş
O zaman çabuk iyileşir sanırım, tekrardan geçmiş oldum diyeyim bende🙏
Tesekkür ederim. Umarım geçer de küpe deliğü kapanmadan takabilirim çünkü kapansa birdaha açamayabilirim çok acı çektim 6 aydır😅
Inşallah bu savaşı sen kazanırsın 😅
4 kez çıkardım taktım 😂 Napim güzellik uğruna her yol mübah ama yinede kulağımdan olmak istemem :/ ///
Güzelliğin sadece buna bağlı degil ya canım birak gitsin
Sen bir yerini deldirme çizdirme ömrünü uzatırsın gibi görünüyor 😄
Güzel durur da ama seni rahatsız edebilir
Niye
Enfeksiyon falan
Onunda kapma riski var dimi
Evet çok kötü olur ya
Allah razı olsun düşüncemi körelttin heves kalmadı
Bi yandan iyiliğin icin
Nerene yaptiracksin
Bileğime
guzell. olur figür var mı aklimda
Nereye düşünüyorsun
Nerene düşünüyorsun
şu an için bilek sonra omuz olabilir Köprücüğe yakında. Aklımda birkaç tane var ama bugüb tedaviye basladım daha bir tane enfeksiyon kaptım kulağımdan olacaktım simdi önüme gelen bir yerede girmek istemiyorum korktum
Göğüs arasına yaptırabilirsin çok hoş duruyor
Ben onu Sevmiyorum Şu an düşüncemdr görünen minimal dövmeler var