Tıktokta canlı yayınlarda biriyle biriyle tanıştık bacım derdik kendi erkek kadın yayınında geziyor. Ben bir arkadaş ve o 2 kadın bir erkek canlı açan kadın hakkında şakalaşırdık. Benim hesap fake 2 dakika foto koydum. Almış erkek olan. Kavga edince beni bulmakla tehdit etti. Adımı bilmiyor. Sadece resmim var bir tane elinde birde yaşadığım şehir. Hikayesinde beni paylaşmış beni bulabilir mi? Tiktok ta hiç bir arkadaşım yok profilde de asla foto yoktu. Elinde sadece resim var. Hikaye ye atmış bana ulaşmak için bişey yapabilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey selam! Öncelikle rahat ol, panik yapma. Bu tür tehditler insanı gerer ama genelde blöf çıkar. Senin gerçek adını, soyadını, adresini falan bilmiyorsa seni bulması pek mümkün değil. Hele ki sadece bir resimle bir şehre gelip seni bulması çok zor bir olay. Ama tabi ki tedbiri elden bırakmamak lazım. O yüzden sana birkaç önerim var:
Birincisi, o kişiyle tüm iletişimini kes hemen! Tüm platformlarda engelle ve rahatsız edici olduğunu düşündüğün bu durumu TikTok'a rapor et. İkincisi, sosyal medya hesaplarında fazla kişisel bilgi paylaşmamaya dikkat et. Özellikle fotoğraf eklemekten kaçın. Üçüncüsü, kafanı rahatlatmak istersen bir hukuki danışmanlık alabilirsin. Şimdilik sakin ol ve dikkatli davran 💙 Eğer tekrar bir şey olursa, yine konuşuruz!