Bilim Kurulu Üyesi Serap Şimşek Yavuz, okulların açılmasıyla ishale neden olan norovirüs hastalığının artış gösterdiğini kaydetti. Hastalığın Covid ile karıştırılabildiğini söyleyen Yavuz, "Norovirüs salgın yapabilir. Çünkü çok kolay bulaşabilir" dedi. Sizce ülkece çocuklarımızı korumaya hazır mıyız?Haber detayı
Çocuklarımız tehlikede! Coronavirus benzeri Norovirus ortaya çıktı. Çocuklarımız için önlem alabilecek miyiz?
ulke vatandasi kendini koruyamiyor devletcilik anlayisini padisahliga cevirenlerse ucuyoruz uzaya gidivez 2023 deki koltugun sevdasinda aşı ve bilim karşıtı cahilleri saymıyorum bile malesef ölen olür kalan saglar devam eder
Hiç biri doğal virüs değil insanlar çıkardı ve kolay tedavi olunur Corona virüsü udihindi yağıyla tedavi edilir ama tedavi edilmeyelim diye toplatılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ulke vatandasi kendini koruyamiyor devletcilik anlayisini padisahliga cevirenlerse ucuyoruz uzaya gidivez 2023 deki koltugun sevdasinda aşı ve bilim karşıtı cahilleri saymıyorum bile
malesef
ölen olür kalan saglar devam eder
Hiç biri doğal virüs değil insanlar çıkardı ve kolay tedavi olunur Corona virüsü udihindi yağıyla tedavi edilir ama tedavi edilmeyelim diye toplatılıyor
Bosverin okullar acilsin tatli su baliklari kikirdasin maske gulumsemeyi kapatir koleliktir
Bu nedir yav yok korona morona bi kurtulamadık arkadaş ben kendimi virüs olarak görürdüm bi de 😂
Eskisi bitmeden yenisi mi çıktı
Okulda herkes birbirinin kucağında
Bundan sonra hep böyle virüsler çıkar işte
Çocuğum yok
saldık artık. topluca gelsinler, umrumda değil.