Çarpıntı, yüzde kızarma, ellerin titremesi, tansiyonun çıkması, bayılma hissi, baş ve mide ağrısı... Belirtiler herkes için farklılık gösteriyordur eminim.

Boğazım sıkılıyor gibi oluyor. Çünkü aklıma gelen kelimeleri makineli tüfek gibi taramak istiyorum karşı tarafa ama frenlediğim için boğazımda birikiyor birikiyor ve en sonunda patlıyor. Sinirlendiğimde aklımdan geçen kelimelere dilim yetişemiyor. Bir an evvel hepsini söylemek istiyorum ancak dil yetişemiyor. Bundan dolayı kelimeler karman çorman oluyor ve karşımdaki söylediklerimin %70'ini anlamıyor. Bu sayede haklıyken haksız duruma düşmeden içimdekileri rahatlıkla kusabiliyorum. Müthiş bir sistem, maşallah.
Gözüm dönüyor hiç birsey görmüyorum
Zor sinirleniyorum. Beni sinirlendirmek için üzerime çok gelinmesi lazım. Bir insanın üstüne fazka gidilince de vereceği tepkiler belli olmaz haliyle. Detaydaki belirtiler oluşmasa da yüzüm gözümden belli olur sinirim ve istemeden ağır konuşabilirim.
Titreme ve üşüme geliyor.
***normalde çok zor ağlıyorum. Burada istemsiz gözlerim doluyor bir de.
Teşekkürler EİG tercihinle mutluş oldum 😃😃
Cevap
18Cevap
Çok hızlı konusurum ve ağzımdan her şey çıkabilir, gözüm bir şeyi görmez...
Ama, kolay kolay sinirlenmem... Bir gün ben bunları yaparsam, sabrımın sınırı aşılmıştır demektir...
Akut sinir var bende aniden parlar sonra sona erer. Daha çok kişiye değil de nesnelere zarar veririm.
Ellerim titrer.
İştahım kesilir.
Bu aralar elimdekileri fırlatmaya başladım 🤭
Sinirim nirvana olduysa kapıyı çarpıp giderim.
Kendimi kaybetmemek için uğraştığım için hiçbir şeyi farketmiyorum bende merak ettim şimdi fiziksel olarak nasıl göründüğümü
Benim ellerim titrer ve hemen sigara yakarim sakinlestirir beni
Son dönemde hiç sinirlenmedim sanırım. Tatlı canımı anuk subuk şeylere sıkamayacağımdan…
aşırı güçleniyorum hulk gibi😅 dev olsa karşımda gebertirim o derece
Kızarıŕım burnumdan solurum parmaklarımi kırpıstırırım
Dişlerimi sıkarım çok nadir sinirlenirim ama genelde zararım hep kendime olur
Ses tonum yükselir karşıdaki kişiye ve direk nefret etme hali geliyor anlık.
annem bakışlarımın değiştiğini ve nefes düzenimin bozulduğunu söylüyor, ben o an kendimde olmuyorum genelde, çünkü çok sinirlenen bir yapım yok, ama sinirlenince de işte...
Konusuna göre değişir, sinir bende. Bazen belli etmem. Fiziksel etki değil daha çok duygusal etki tepki olayı.
Çok sinirlenirsem konuşamayacak derecede titleryip ağlıyorum
Genel de karsı tarafta belırtı oluyor :)
Gozum döner o an ne yaptığımı pek bilemem.
Ellerim ve bacaklarım titriyor
Ağlamamak için direniyorum çok sinirlendiysem..
Sağ sola saldırırım Memati gibi😃
Boynum ve basim agriyor, midem bulaniyor
Sadece sesim yükseliyor
Bakışlarım sertleşiyor, ses tonum artıyor sadece.
El titremesi ve göz seğirmesi oluyor
Sinirlendiğimde Trombositlerim azalıyor
Gözlerim doluyo
Çarpıntı kol uyuşması terleme
Mutsuz oluyorum.
Yüzde kızarma
Avuçlarım terliyor
Ellerim titrer
Ortağın anasını ağlatıyorum smmsmssmsks
avuçlarım terler
Ellerim titriyor
Bazen gülüyorum. 😏