Benim normalde de aşılara alerjim var ama biontech pek güvenilir gelmediği için bende kızarıklık ve kaşıntı yaptı çok korkuyorum normal mi ağrım falan hiç olmadı lütfen dalga geçip korkutmayın
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kısa süreli olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun
Teşekkür ederim şimdi daha iyyim kısa süreli etki dediğin gibi her aşıda olduğu gibi
Evet her aşıda olabilir, rica ederim
Bende yakınlarda oldum bayag yan etki göstermişti kolum şişmişti ve dokununca sıcacıktı agiriyordu ama 1 güne geçti gitti sen 1 gün falan bekle eğer devam ederse o zaman doktora görün
BioNTech olman daha iyi
Şükür şimdi iyiym ben her aşıda böyle oluyorum hangi aşı olduğu farketmesz ama bazı angutlar sadece biontech yan etkisi varmış gibi korku aşılıyor
Yok aksine o daha iyi yan etkiside geçici zaten
Aynen biontech oldum bnde sinovac vurmadılar
biontech vurulanları kötü günler bekliyor , ilerleyen zamanlarda çok sorunlara yol açacak görürsünüz
Aynen kardeşim sen aşı olma maskede takma ilerde görürüz kimin ölüp kalacağını allah bilir aşı olup kolay atlatanda var aşı olup ölen de ölmeyende var bunlar gayet normal o zaman sen tetenozda olma ağrı kesicide alma
tetanozun ve ağrı kesicinin yan etkisi var da biz mi bilmiyoruz , bugüne kadar hangi aşı biontech kadar yan etki gösterdi söylermisin
Ben biontechte gördüğüm yan etkileri onlarda da gördüm benşm bünyem zayıf olduğu için ama aşı olup virüsü çok kolay atlatan var biraz bünye meslesi sen olmak istemezsin o senin kararın ama aşı direk öldürüyor demek garip çünkü bir sürü iğnenin hala ağır yan etkisi var bu insandan insana farklılık gösterir kalp ameliyatı olan anneannem iğneler sayesnde kolay atlattı virüsü
Aşı zehri işte bende olmak istemiyorum ama zorluyorlar
Yok be bende korktum bünyem zayıf olduğu için ama Allah'a şükür hiçbir şey olmadı gayet iyyim şu an sadece ben alerjim diğer iğnelerede de karşı vardı o yüzden korktum birde sorumluluk alınmadığı için ama her aşının yan etkisi var bende üniv öğrencisi olduğum için oldum kaçış yok ecel her türlü bulur dediğim gibi şuanlık iyyim bn sadece Alerji oldum o da zaten vardı bende
Doktora müracaat etmelisin.
Gittim serum taktılar dün ama hala sadecr kaşıntım var o da normalmiş
Geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Tesekkur ederim sende dikkat et
Teşekkür ederim. Cansın ❤️
❤️
Alerjin varsa niye oldun ki
Çünkü olmamak diye bir seçenek yoktu üniversite öğrencisiyim başka çarem yoktu benim nerdeyse her aşıya alerjim var hayatım boyu kaçamam ki
Biontek mrna canlı hücre aşısı ve dünyada ilk kez kullanılıyor sinovac olsaydın en eski aşıydı
Şükür ağrım falan olmadı ama ne diyim Allah'a emanetiz sinovac vrulmuyormuş dedim artık kime güveneceğimizi şaşırdık yoksa ben hastalık falan da geçirmedim ama staj yapıcam çocukları riske atmamak için oldum inşallah biran once biter bu virüs
biontech ilk aşısı değilde 2. doz aşısı vücutta değişik septomlara yol açıyormuş onun için dikkat durmadan yolun hastaneye düşersin muhattap olacak doktor bile bulamazsın çünkü hepsi ezbere konuşuyor dünya sağlık örgütünün verilerine bak derim
Aynen kuzenimde hastanede çalisiyor dedi ama biri biontech oldum belki iki sinovac vururlar ama beni zaten alerji bölümünde gözetim ile vuracaklar sen ne oldun
Ben hiç olmadım olmamda iyi araştırırım Abdullah Çifçi bile olmadıysa kesin bişey var bak sana aşı olanların yotubede videolarını atacağım bunları izle tamam
https://www.youtube.com/watch?v=g7PBS01739M&t=437s
https://www.youtube.com/watch?v=eoSY7PWTXog
https://www.youtube.com/watch?v=w8qlZ5MBJuo
https://www.youtube.com/watch?v=Ya15fAjynNs
https://www.youtube.com/watch?v=0_5gFaNjBDA
https://www.youtube.com/watch?v=H2esC8DI_0k&t=40s
Tamam bakacağım tesekkürler ama ilerde illaki aşı olmak zorunda kalacaksınz ben şükür çok kötü olmadim
Olursam Türk aşısı olurum ama onunda 1 sene geçmesi lazım her ülkenin geni farklı bu topraklarda yaşadıysan bu toprakların ürününü kullanman lazım şifa bulmak için bu sadece aşı değil herşeyde geçerlidir
Çıksa bende onu olacaktm çok haklısn yinede kendi toprağın gibi olmaz bende başka çarw yok okul yurt sıkıntısı falan Allah'a emanetiz ama senn fırsatn varsa mutlaka bekle
Bekliyeceğim ama covid-19 yerine covid-22 çıkacakmış ozaman bu aşıların hiçbirinin tesiri olmayacak bu virüs direk öldürecekmiş şimdi bu konuşuluyor birde geçen sene farkındaysan ağustos ayında 41 kişi hayatını kaybediyordu aşı yoktu ozaman şimdi ağustos ayında 250-300 yakın kişi ölüyor aşı olduğu yerde sence tezatlık yok mu bakanda gülerek aşı olmayan ölüyor diyor geçecekler o işi ben güvenmiyorum
Çünkü önlem ypk artık o zaman sıkı önlem vardı birazda algı operasyonu var sürekli virüs çıkıyor ama bak çin falan nerdeyse vaka yok önlem çok sıkı
İzledinmi videoları
Ay evet izledim dediğim gibi ben çok şaşırıyorum mesela kimi yaşlılar h etki etmiyor dedem 3 aşı oldu hiçbir şey olmadı ama bende kadın gibi aniplaxsi yaşadım ve hemen iğne oldum ama ben hep yasadigim için çok ley yapmadm ama çok riskli bu işler bünye çok önemli
Aşı aslında bağışıklık sistemini baskılıyor insalar daha hassas oluyor bu konularda
Bildimğim tek şey bizi zorla aşılıyacaklar yan etkilerinde ilerde göreceğiz ben mesela alerji yasadigim için hep çok psikolojk olarak etkilendm
mrna aşısı olduğu için 5 yılda belki bilsürü hastalık çıkacak gerçi ozamana kadar yaşıyacağımız bile mağlum
Valla bir sürü iğne, ilaç yemek vs vs onların bundan farkı yok öyle olsa hiçbir ilacı kullanmamalo aşıyı vurulmamamlıyz belki kimisine iyi gelir dediğim gibi bünye farkı
Valla emperyalist sistem ne derse o ama ben uzağım bu konularda dünya nüfusu 7 milyar ve bunu 1.5 milyara indirmeye çalışan zihinler bakalım önümüzdeki zamanlarda neler görez
Hakkımızda hayirlisi olsun dedigim gibi diğer ilaçlarda onlar üretiyor onlarda kullanıyoruz ama elden bir şey gelmez sağlıklı beslenin spor yapın sağlıcakla kalın
Sende teşekkür ederim dikkat et kendine
Korkulacak bir şey yok