Detay başlıkta. Nornalde sıram gelirse hemen olurum ama kronikleşmiş faranjit reflu ve kedı kopek at polen alerjim var. Biraz korkuyorum sıkıntı olur mu? (sıranız gelirse aşınızı olun)
Konuyla alakasız ama alerji faranjit ilk başlarda nasıl başladı ne gibi rahatsızlıkların oldu ve sonunda hangi doktora gitirn
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Korona başlamadan önce ateş 38 40 lara falan cıkmıştı hastaneye gittiğimde ortaya cıktı. Ondan beri uğraşıyorum geçmiyor. Alerji ise kücüklügümden beri var ama aşırı rahatsız etmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konuyla alakasız ama alerji faranjit ilk başlarda nasıl başladı ne gibi rahatsızlıkların oldu ve sonunda hangi doktora gitirn
Korona başlamadan önce ateş 38 40 lara falan cıkmıştı hastaneye gittiğimde ortaya cıktı. Ondan beri uğraşıyorum geçmiyor. Alerji ise kücüklügümden beri var ama aşırı rahatsız etmiyor
Peki sindirim sistemiyle ilgii rahatsızlık veriyormu
Faranjit İlaçları kullanınca azalıyor baya ama bırakınca tekrar başlıyor
Peki başka ilaçlara yan etki yapmaktamı
Reflu var oda yemeğe bağlı yağsız tuzsuz falan beslenme olunca faranjit azalıyor ama gitmiyor
İlaçlara yan etkim yok
İlaçlara alerjim vs yok :) klavye hatası
Bi makalede okumuştum gastritide baglı oluşmakta faranjit
O dogru ama bu reflu vs den önce vardı reflu falan daha kotu ediyo faranjiti
Çok dikkatetmen gerek aşıyıda doktoruna sorsana
Yemeğe vs dikkat edince tam geçmiyor saldım sinovac mı biontech mi onu kesin sorucam doktora
Rahatsızlığı olanlar Çin aşısını tafsiye etmekteler ama tam emin olmak için buralarda milletin lafına pek bakma sen en iyisini doktorun bilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!