Göğüs ucu renginiz çok koyu değil ideale yakın bu nedenle içiniz rahat olsun. Evet erkeklerin bir çoğu pembe uçlu göğüsleri severler. Bildiğimden değil tecrübemden söylüyorum göğüs uçları özellikle emziren bayanlarda emzirme dönemi sonrası kararıyor. Veya göğüsleriniz cinsel yaşamınızda çok ön planda rol alıyorsa genç kızlarda da kararmaya neden oluyor. İşin özü mağaralardaki sarkıt dikit ve sütunlar gibi eller oynarsanız ışık çok görürse kararır ellemezseniz pembemsi kalır.
Ayrıca kızlar mesela bana itici gelen göğüs yuvarlağının çok genişlemiş olmasıdır. Siyah kahve pembe göğüs ucu çok önemli değildir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenetik olabilir. Açılmaz diye biliyorum ama. Koyu renk de kötü değil ama nasıl bir koyuluk böyle tentürdiyot rengi mi yoksa göğüs ucu kahverengisi mi. O kadar da kötü değil yani dert etme. Abelki ilerideki kocan ya da svgilin vs. koyu seviyodur. Sıkma canını.
02 Yorumla
Soran+1 yılkahverengi
- +1 yıl
Tamam o kadar da kötü değil korkma biley olmaz. Hem kötü dursa ne olcak ki. Sanki herkes görüyo. Görse görse kocan sevgilin görcek onlarfa sorun yapmaz merak etme. Hatta erkeklerin çoğu ucu büyük ve koyu sever. Peki büyük mü göğüs ucunun etrafındaki o yuvarlak, daire mi ne deniyosa artık?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenefit benetint kullan :D Benefit firmasına ait olan bu ürünün tarihi böyle :D Bir tane striptizci ünlü bir dansçı varmış ve göğüs uçlarının daha pembemsi olmasını istemiş. Sonra Benefit firması benetint adında ürünü bu amaçla piyasaya sürmüşler :D Tabii o kadar doğal ki millet bunu allık olarak kullanmaya başlamış sonra :D
13 Yorumla
Soran+1 yılcok iyi
Cevap sahibi+1 yılNe demek, hemcinsime yardımcı olmak görevimiz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman tanrım didim ONE kızım öyle doktora git bence
04 Yorumla
Soran+1 yılcok kötü yaaa :((
Cevap sahibi+1 yılGörmez olaydım bence sen bunu beğenmiyor olsan foto çekip atmazdın
Soran+1 yılbegnemiroyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
+1 yıle bari yaptın bir iyilik yüzünüde koysaydın :D yuh yaniii bu site nereye gidiyor eyy adminler...
biri popoyu kor biri memeyi kor biri bilmem neyi kor.. yok yok bu sitede bozulmaya yüz tuttu :D
bu arada sana da geçmiş olsun yanlız burada gösterecegine doktora göstersen daha mantıklı ve işe yarar cevaplar alabilirsin.32 Yorumla
Soran+1 yılsz istediniz adı üstünde kızlar soruyo depğilmi ne soralım?
- +1 yıl
tamam madem öyle biz senin yüzünüde görmek istiyoruz nerde oturdugunuda bilmek istiyoruz sonuç itibari ile biz istiyoruz diye sen herşeyi yapmak zorundamısın?
+1 yılTamamiyle genetik bir şey yanma ya da sonradan oluşma değil hem önemli olan rengi değil işlevini yitirip yitirmediğidir endişelenme sen itici bulsanda sevdiğin (seveceğin) adam o kadarda itici görmeyecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılgelirse
- +1 yıl
Orasına bir şey diyemeyeceğim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bir doktora göstersen daha çok yardımcı. okurkar sana burada abazalara açmanın bir anlamı yok bence her ne kadar sana kimse ulasamasada yapma. bence sevgilim yok demişsin okursa beğenmezse diye takma seni oran için beğenmeyen bırak hiç olmasın adam dediğin olduğu gibi sever sevmeyi bılense eğer
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer resim atmasan sevgilide arkadaş ta bulurdun ama eminim resim attığın için kimseyle. mesaj atmazsın bu sorudab
Sağlık konusunda 825 cevap paylaştı. 21 Yorumla
Soran+1 yılsen nabıcanı bilirsin bununla
+1 yılÇüş lan. Yarın oranızıda atıp güzelmi diye sorcaksınız. Soruyu şikayet ediyorum açmayın boyle sorular ya
30 Yorumla
+1 yılŞahsi kanaatim, bir meme, ucunu güzel yapan renginden çok, çapının ideal büyüklükte olmasıdır.. ne küçük ne büyük tıpkı memenin kendisi gibi. Senin meme çapın gayet normal, bence takma kafana.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılahahaha yolla diyenler var ya :D kardeş o birazda aileden , kökenden ırktan gelen bişey , çoğu türkünkü öyle -,- sen merak etme :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılhep acık gördüm
- +1 yıl
Yok çoğunda öyle ya , hem farketmez elinden de bişey gelmez, onun da kendi güzelliği vardır boşver beğenen beğenir :D
+1 yılne kadar koyuysa o kadar doğurgan oluyorsun diye duymuştum bir yerlerde. hadi senden de bir futbol takımı bekliyoruz :D
32 Yorumla
Soran+1 yılbeklersin tabi teknik direktör olmadan olurmu
çamaşır suyuna bastır açılır...
açılmaz tabi bu senin ten rengine bağlı buna bir şey yapamazsın...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de sevgilim emmeye başladıktan sonra koyulaştı. Çok emilip ıssırıdığında oluyor. Tevrübeyle sabittir
34 Yorumla- +1 yıl
Kesin öğledir
Cevap sahibi+1 yılNiye kadınlar emzirdiklerinde de koyulaşır. Kimsenin sana bişey ispatlama çabası yok
Cevap sahibi+1 yılAnneninkine bak istersen
Soran+1 yılsen o abazaya bakma canım olabilşr
+1 yılBöyle hoslanan erkekler de var onu unutma ve dert etme. Ama illa da merak ediyosan bir kiz vardi hayatimda onunki de böyleydi tamrengi tam acilmasa da bayagi acilmisti
00 Yorumlaben yeğeniminkini açtırdım onunki çok zencimsiydi çok utanıyodu şimdi normal
014 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Soran+1 yılneyle?
Soran+1 yılilaçlamı?
Soran+1 yılben taktım ama
Soran+1 yılkimiside normal diyo ama sevgilim olursa sorun yaparsa sana yazarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaldırılmaz. bence koyabilirsin. hızlıresimden resim koy link at buraya.
göğüs uçları genelde genetikseldir, yani kişisel fizyolojik bir durum bu, göz rengi bişi diyelim.06 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç? daha öncesinde rengi koyu değilmiydi? yeni oluşan bir durummu?
Soran+1 yıl23 öyleydi
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yok... bence böylede sexi olduğuna inanmalısın. ten açıcı kremler vs var önermişler ama pekte katkısı olduğu söylenemez. geçici bir renk açıcı özelliğine sahip onlar. devamlılığı yok. görme imkanımız yok mu fotosunu.
Soran+1 yıltşkler
Cevap sahibi+1 yılbaktım fotona. bence gayet iyi bunda sorun etcek bir durum yok. sen esmersin zaten demi.
+1 yılşu an kaç kişi yi cenabet ettin acaba. rengini neden sıkıntı ediyorsun ki kanser olsan o goğsu alsalar dahamı iyi. Şükretmeyi oğrenmelisin
30 YorumlaResim koymalısın ne kadar koyu bilemeyizki açılırmı açılmazmı
03 Yorumla
Soran+1 yılkaldırılır
Soran+1 yılşikayetciler cok
Sağlık konusunda 330 cevap paylaştı. 10 Yorumla
+1 yılKızım o ne yaa :((( yaşam enerjimi aldın yeminle :((
10 Yorumla
+1 yılen güzel yorumu mustafa taşkesen yapmış asşkfjdslşkfj :D şaka bir yana benim kız arkadaşım günde 1 saat klorakta bekletiyodu ama en son hastaneye kaldırdılar. şaka bir yana2 genetiktir bu kafana takma
00 YorumlaCırtt ayşe teyzesi çağır,
ACE döksünler açılır :)))10 Yorumlaoha ten rengindendir takma kafana dicektim ama bu takılmıcak gibi değil ki
10 YorumlaBunun tedavi yöntemi yok umarım zamanla kendiliğinden geçer, geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılkoyuluktan çok yağlanmaya dikkat et o ne l*n öyle
00 Yorumlacanını sıkma saçları dökersin sonra allah vergisi de eğlencene bak
00 Yorumla
+1 yılhamileysen ya da progestron hormonun yüksekse koyulasır. ne zmn hormonun normale iner ozmn rengi açılır.
00 Yorumla
+1 yılPembe olaydı tabi iyiydi, ilk tercih pembe falan :D çok koyu itici bir görüntü oluşturur bir de :D
00 YorumlaMalesef canım açılmaz rengi, koyu renk daha cekici yapar kadını
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç sanmam
Soran+1 yıldenerim
+1 yılBuraya foto koyman cok iğrenç anlatsan yeterliydi buna gerek yoktu.
00 Yorumla
+1 yılkasma bu kadar rahat ol resımlerınıde atma sevdıgım olursa gogsunun tıpı onemsız sevgısı önemlı her turlu cekıcı gelır
00 Yorumla
+1 yılMemeye bak laaaa ;))) hindistanli veya taywanlimisin sen git omeglada takilla ;)
00 YorumlaŞeyinin ucunu bilmemde sen 18-24 yaş aralığındaysan, ben 12-18 yaş aralığı dayım.
01 Yorumla- +1 yıl
fsghjxzdhrfgveds
+1 yılSenin psikologa gitmen lazim kanka. oldurdun milleti. memenden erkekler ne anlasin kizim?
00 YorumlaYa bosver milleti ya allah vermis iste oyle ya da boyle evlimisin sen
00 YorumlaZarari var mı sana var diyorsan omoya yatir beyazlasir:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılvar
+1 yılkaldırılmaz merak etme ya da sen mesaj at bir bakayım
02 Yorumla
Soran+1 yılbakalım
- +1 yıl
bekliyorum
+1 yılOkadar da abarticak bir kotu durum yok bence gayet guzel hatta ucunun da buyuk olmasi harika
01 Yorumla- +1 yıl
Bir kac sorum var musaitseniz sorabilir miyim
o uclar senın mı _? kızım cok mu emdırdin ne yaptın.*_?
00 Yorumla
+1 yılayakta ikisini birden çekip yollasana bana yardımcı olayım bildiğim bitkisel kür var
01 Yorumla- +1 yıl
mesaja gelsene
vücut rengin esmer göğsünün koyu olması normal ayrıca seksi görünüyor ama göbeği eritmen lazım senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşunu bil eğer beyaz tenli isen adamı öldürürsün sakın açmaya çalışma siyah olması çıldırtır :dDD
04 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz değil
Cevap sahibi+1 yılolsun siyah her halükarda iyidir ama tipin fotodaki gibiyse bilemem açıkçası
Soran+1 yıltipimde ne var
Cevap sahibi+1 yılyani biraz kilolu gibi çok değilde işte
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşlılık belirtisi , yakında alzaymır septomları görülmesi muhtemel
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha 23 üm ben
Cevap sahibi+1 yılşaka bir yana dert etme , düzelmez ama sıkıntı edecek bişey yok. benimde pipim saga bakıyo :)
Alt tarafi nasil simdi onuda gormek lazim uyum saglamismi ona gore birseyler dicem :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı sorun bende de vardı ama düzeldi tedaviden sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOncelikle cesaretine hayran kaldim. d o senn ten renginle alakali canım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa sen bunu niye paylastin gogus ucu koyu demen yeterli degilmiydi
Soran+1 yıldeilmiş
Cevap sahibi+1 yılYa kizim safmisin sen onlar iyi mi kotu mu diye gormek icin mi istedi abazaliktan istedi sen de kendini acik acik gosterip malzeme verdin doktora gostersen o da soylerdi sonucta dogustan diyosun dogustan olan sey degisir mi
dr. ea markasının göğüs ucu beyazlatıcı kremi var dreashop. com'da satılan onu kullanabilirsin.
00 YorumlaBu memenin bol bol emilmesi gerekir. Tek tedavi bu ya allah etmeye...
00 Yorumlaoha l*n baya siyah her gün sıkıp morartmış olma bu ne yavv
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kiz arkadastda vardi koyu renk ve genisti acilmaz dye biliyom dogumla alakli vardi bisey ama tam hatirlayamadim bakmistim bunun icin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerin uç kısmı ve göğüs ucunun etrafını saran "areola" adı verilen doku, normal deriden daha farklı yapıdadır ve hem içerdiği pigmentler hem de etrafını saran yoğun kılcal kan damarları nedeniyle de, deri istediği kadar koyu renk olsun, deriden daha koyu renklidir. Bu bölgenin neden koyu renkli olduğu konusunda, henüz yeterli ölçekte denenerek tam olarak bilimsel geçerlilik kazanmamış olan bazı ek görüşler de bulunuyor. Bunlardan en anlamlı görüneni de, göğüs ucu ve çevresindeki bu renk koyuluğunun üreme sinyali ve başarılı bir çiftleşme göstergesi olabileceği. Özellikle bayanların ovulasyon (yumurtlama) günlerinde ve gebelik dönemlerinde buradaki kan damarlarının etkinliklerinde görülen artış sonucu areola’nın daha da koyulaşması, bu görüşü bir bakıma destekliyor.
Şikayet ettim
Artık bu kadarı da fazla24 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
Soran+1 yılher insanın takıntısı vardır
Soran+1 yılilla görcem diyenler var ama anlatamıyzki derdimizide
Onun koyusuda mı var...
06 Yorumla
Soran+1 yılkopkoyu Ç::/
Soran+1 yıltşkler
memen berbat midem bulandı
40 YorumlaPiercing taktır ucuna koyuluğu dikkat çekmesin.
21 Yorumla
Soran+1 yılpeki olabilir
Dert etmesene iyidir oldugu gibi :)
33 Yorumla
Soran+1 yılattım resim
Soran+1 yılsorun değil kimse bilmicek kimsede bana yaklaşamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok mu koyu? bir fotosunu koy ya da özelden mesaj at
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliki memen de mi böyle?
+1 yılYoğurt sür bembeyaz olur.
00 Yorumlaolabilir neden sen dert ediyosun ki
00 Yorumla
+1 yılaçmayın korkunçlu meme.
23 Yorumla
Soran+1 yılversem havada kaparsın
- +1 yıl
yaşın kadar meme gördm hatta ikiyle çarp. nedeeen? çünkü meme iki tane.
+1 yılucunu mucunu boşver o göbek nolucak
21 Yorumla
Soran+1 yılerir o
+1 yılOha mk kızdan çok erkekler cevaplamış asdfghj
01 Yorumla
Soran+1 yılcok biliyolar ya
herşeyin en makbul olanı orjinalidir... unutma;)
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Resim koy bakalım bir
02 Yorumla
Soran+1 yılkaldırlılırsa
- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem