Herkese huzurlu akşamlar diliyorum. Sizden annem için bir şifa bilgisi istiyorum. Doktor doktor gezdik ilaç yazıp gönderiyorlar. Aktarlarda gezdim bitkisel bal, macun çörek otu falan filan hiç bisey işe yaramıyor. Annemin kronikleşen öksürüğüne çare bulamıyorum. Bu kadar zor olmamalı ama ne yapmalı? Yıllardır kurtulamadı bu illetten. Hele ki bu pandemi dönemin de dışarı da öksürdüğünde millet tepki gösteriyor sanki virüslüymüş gibi. Çok üzülüyor geceleri uykusu bölünüyor. Lütfen İstanbul da doktor olur ya da bitkisel kesin bisey olur bana söyler misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Başka çözüm var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Ham bal üst solunum yolu enfeksiyonları ve gece öksürüklerinde etkili doğal bir antibakteriyel destektir.
Ham bal alırken doğru kaynaklardan almaya ve organik olmasına dikkat edilmelidir. Ham bal 45 °C’den yüksek sıcaklıklara yani pastörizasyona maruz kalmamış aynı zamanda içindeki polenler tutulacak şekilde filtre edilmemiş baldır. Ham bal bu işlemlerden geçmediği için besin değeri kovandan sofraya en zengin haliyle korunur. Ham bal içeriğinde doğal olarak bulunan polifenol bileşenler ile antioksidan etki gösterir.
Vitamin ve mineral içeriğiyle besleyici etki gösterir. Antienflamatuvar ve antioksidan özellikleriyle vücudun enfeksiyonlarla savaşması için doğal etkili bir gıda desteğidir. Beslenme rutininizde düzenli olarak ham balın tüketimine yer vererek mevsim geçişlerinde sağlığınızı destekleyebilirsiniz. Bu noktada güvenilir ve yerli üretim yapan markalardan satın almanız çok önemli. Bal ürünlerinde sahtecilik sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Sözleşmeli arıcılık modeli ile üretim yapan ve kalite sertifikalarına sahip markalardan ham bal almalısınız.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.
baldaki chrisin çok önemli bir rmadde 5a reducase bloker ı. bu enzim yüksek insülinde dht ve aromatase aktivitesini artırır ve pek çok hastalıkta yüksektir özellikle obezite, demanns, kanser, prostat büyümesi vb @Fotobokimakinesi
@enteresanbiadam 💐🙇♀️