Şöyle özelde sıra beklemek gibi bir durum yok. İlgi yönünden devlete göre iyi. Ama üniversite araştırma hastaneleri de özele yakın bir seviyede. Daha geçen cildiyeye üniversite hastanesine gittim yani daha önceki özel hastaneye oranla ilgisi ve konuşması çok iyiydi bariz fark ediliyor.
Devlet hastanesi doktorlar konusunda daha pratik özelde gittiğin hastaneye göre değişir. Oda konusunda özeller daha konforlu ve bekleme derdin olmuyor.
Ikiside aynıdır. Devlet de memur oldukları için rahat doktorlardır. Özel de sırf para koparsınlar diye 3 kağıtçılik yaparlar. Ikiside aynıdır kalite, hizmet olarak. Sadece birisinde para verin bir faydasını görmen, Diğerinde para vermen ama sanki seni ağaç ederler bekletmekten bir faydasını da görmen.. Sonuç olarak bir şey değişmiyor. Yani hasta olmamaya bakacan yoksa yandığının resmidir.
Var tabi. Devlettekiler seni adam yerine koymuyor insan gbi muamele bile yapmiolar nerdeyse kavga edecekler seninle. Ama ozeldekiler seni memnun etmek icn etrafında pervane oluolar bizzat yasadm bunu
devlet hastanesine hiç gitmedim ama ziyarete gittiğim de çok kalabalık gelmişti..
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
özelin devletten farkı az sıra beklersin bir tık daha temiz olur biraz da yalakalık yapar işte konuşurken he birde senden daha fazla para almak için hep testlere sokar gerekli gereksiz bunlara göre hareket et işte
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bazı özel hastaneler daha fazla para almak için bir sürü saçma sapan şry istiyor
En İyi Görüş