Sağlık Bugün aşı randevum var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 acıtıyor mu🥺🥺 Güncellemeler+1 yıl yarın akşam duş alsam sorun olur mu randevum bugün ikide Güncellemeler+1 yıl aşı oldum arkadaşlar şimdilik acı yok eve geldim az önce 🙈 Bugün aşı randevum var? Cevapla Randevu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl hemşirenin eli bağlı. ben ilk aşıyı hiç hissetmemiştim. ikincisi biraz acımıştı ama öyle korkulacak canını yakacak bir acı değil. 0 0 Yorumla
gambler8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Yaparken pek bişry hissetmiyosun ama 3 saat sonra kol ağrısı başlıyor, asıl gece çok fena vuruyor kol ağrısı, uykudan uyandırıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kaç gün sürer bu 🥺 Yorumla gambler8610 +1 yıl Ertesi gün baya hafifliyor, sadece ilk gün sıkıntılı geçiyor, bu arada biontech için konuşuyorun Yorumla gambler8610 +1 yıl Duş alabilirsin bişey olmaz Yorumla
lisemagduru2007li Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sinovac mi biontech mi seçtin umarım sinovac seçmissindir.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl biontech sectim Yorumla lisemagduru2007li +1 yıl Keşke sinovac secseydin biontech tüm sorumluluğun sana ait olduğuna dair sözleşme imzalatiyor ama sinovacta yok umarım yan etkisi olmaz geçmiş olsun 😁 Yorumla
Uyeismibejgdd Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben de olacam galiba. Aşı değil içindeki sıvı acıtır genelde. O yüzden acır bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla
Evli_Karizma__ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl Bende bir defa oldum hiç acıtmıyor sadece bir gıdıklanma oldu bende😅 0 1 Yorumla Evli_Karizma__ +1 yıl 1 gün sonra duş alabilirsin Yorumla
PamirSparrow Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl benimde 11.50'de görceğizz :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ikide benim Yorumla PamirSparrow +1 yıl İkinci doz mu Yorumla Soran +1 yıl ilk Yorumla PamirSparrow +1 yıl He korkma sadece kolun biraz ağrır aşı sonrası. Bir şey olmaz başka Yorumla
Huzurun_Rengi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşı mı yapacaklar sanaaaa kıyamam 😀😀 0 1 Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Nerden yaptılar aşıyı Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Çok değil hangisi biontech mi sinovak mı 0 11 Yorumla Soran +1 yıl biontech Yorumla Ozii55 +1 yıl Aşı değilde yan etkiler sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl kesin bende yan etki yapar 🥺 Yorumla Ozii55 +1 yıl Yapabişcrğim bişey var mı nerde vurulacan Yorumla Soran +1 yıl sehir hastanesi Yorumla Ozii55 +1 yıl Aaa İstanbul mu yoksa arkadaşım orda aşıda çalışıyor Yorumla Soran +1 yıl hayir mersin Yorumla Ozii55 +1 yıl Höm geçmiş olsun banyo yapma 1 gün Yorumla Soran +1 yıl yarın akşam yapsam olur muaşım bugün ikide Yorumla Ozii55 +1 yıl Randevu nezaman sa ozaman gitmen lazım Yorumla Ozii55 +1 yıl Duşu yap yarın ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hemşirenin eli bağlı. ben ilk aşıyı hiç hissetmemiştim. ikincisi biraz acımıştı ama öyle korkulacak canını yakacak bir acı değil.
Yaparken pek bişry hissetmiyosun ama 3 saat sonra kol ağrısı başlıyor, asıl gece çok fena vuruyor kol ağrısı, uykudan uyandırıyor
kaç gün sürer bu 🥺
Ertesi gün baya hafifliyor, sadece ilk gün sıkıntılı geçiyor, bu arada biontech için konuşuyorun
Duş alabilirsin bişey olmaz
Sinovac mi biontech mi seçtin umarım sinovac seçmissindir..
biontech sectim
Keşke sinovac secseydin biontech tüm sorumluluğun sana ait olduğuna dair sözleşme imzalatiyor ama sinovacta yok umarım yan etkisi olmaz geçmiş olsun 😁
Ben de olacam galiba. Aşı değil içindeki sıvı acıtır genelde. O yüzden acır bence
🥺
Bende bir defa oldum hiç acıtmıyor sadece bir gıdıklanma oldu bende😅
1 gün sonra duş alabilirsin
benimde 11.50'de görceğizz :D
ikide benim
İkinci doz mu
ilk
He korkma sadece kolun biraz ağrır aşı sonrası. Bir şey olmaz başka
Aşı mı yapacaklar sanaaaa kıyamam 😀😀
Nerden yaptılar aşıyı
Evet
1 gün falam kolun felç olucak