Sağlık Bugün Biontech aşısı oldum? VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bugün Biontech aşısı oldum Siz aşı oldunuz mu ya da ne zaman olacaksınız? Güncellemeler+1 yıl 1. doz aşımı bugün oldum 2. doz aşımı 5 ağustosta Perşembe günü olacağım Bugün Biontech aşısı oldum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl aşımı olalı 10 gün oldu ikinci doz temmuz sonunda 1 5 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl geçmiş olsun Illecebrous +1 yıl teşekkürler VOLKANİNANMAZ +1 yıl rica ederim ben bugün haberlerde duydum onun için aşı olmaya gittim Illecebrous +1 yıl size de geçmiş olsun VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkür ederim
TalkingToTheMoon Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bizim yaş daha tutmuyor ama sıram gelince kesinlikle olacagim 1 3 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl sizin sıranıza da az kalmış Yorumla TalkingToTheMoon +1 yıl aynen hayırlısı Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl hayırlısı olsun Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 1 hafta olacak Volkicim, aşımızı olalım, toplum bağışıklığını yükseltelim çocuklar.Hadi bakayım.. 1 0 Yorumla
MuratQÖztürkQhpg Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Hiçbir zaman olmayacağım olmakta istemiyorum aşıya da karşıyım kendi sağlığım için aşı olmak istemiyorum 0 0 Yorumla
abrakadavra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Daha çıkmadı ama kararsızım ben 1 4 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl ben bugün alman aşısı oldum Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl siz aşlı olacak mısınız olmayacak mısınız Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl neden kararsızsınız söylemek ister misiniz Yorumla abrakadavra_ +1 yıl Oldum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmuyorum olmayacamda ve yasalar gereği zorunlu değil şimdi etraf hastalık kaynıyor ol desende olmam sanane özgür hakkım var 😂 0 0 Yorumla
aysin7575 Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Aşı oldum 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl geçmiş olsun Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun 1 5 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkürler siz aşı oldunuz mu ya da ne zaman olacaksınız Yorumla persordinary +1 yıl Henüz olmadım Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl sizin sıranızada az kalmış Yorumla persordinary +1 yıl Yok ben istediğim zaman olabiliririm Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl siz ne zaman aşı olmak isterseniz olabilirsiniz tabikide Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aşımı olalı 10 gün oldu
ikinci doz temmuz sonunda
geçmiş olsun
teşekkürler
rica ederim ben bugün haberlerde duydum onun için aşı olmaya gittim
size de geçmiş olsun
teşekkür ederim
bizim yaş daha tutmuyor ama sıram gelince kesinlikle olacagim
sizin sıranıza da az kalmış
aynen hayırlısı
hayırlısı olsun
1 hafta olacak Volkicim, aşımızı olalım, toplum bağışıklığını yükseltelim çocuklar.
Hadi bakayım..
Hiçbir zaman olmayacağım olmakta istemiyorum aşıya da karşıyım kendi sağlığım için aşı olmak istemiyorum
Daha çıkmadı ama kararsızım ben
ben bugün alman aşısı oldum
siz aşlı olacak mısınız olmayacak mısınız
neden kararsızsınız söylemek ister misiniz
Oldum
Olmuyorum olmayacamda ve yasalar gereği zorunlu değil şimdi etraf hastalık kaynıyor ol desende olmam sanane özgür hakkım var 😂
Aşı oldum
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
teşekkürler siz aşı oldunuz mu ya da ne zaman olacaksınız
Henüz olmadım
sizin sıranızada az kalmış
Yok ben istediğim zaman olabiliririm
siz ne zaman aşı olmak isterseniz olabilirsiniz tabikide