vücudu aynı fotodaki gibi olan bir kız ile ilgili ne düşünürsünüz sizce nasıl güzelmi
https://i.hizliresim.com/1jO72p.jpg
https://i.hizliresim.com/1jO72p.jpg
Bu kız anoreksiya hastası ve maksimum 37-38 kilodur senin şuanki duşuncelerini çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende seninle aynı dönemden geçtim bulimia hastasıydım bende ve sürekli bir deri bir kemik kalmak gibi saçma bir isteğim vardı eğer konuşmak istersen sana yardımcı olabilirim..
konuşalım mesaj yolluyorum
Fotoyu görünce, ayva göbeğimi okşadım daha bir çok sevdim bağlandım ona :D
Sağlıksız olduğunu ve en kısa zamanda bir doktora gitmesi gerektiğini düşünürdüm. "0" beden böyle birşey mmi acaba?
Bak sen ne düşündüğümüzü sormuşsun ben de yanıtladım güzellik göreceli bir kavramdır. Kimisi şişman sever kimisi de zayıf. Anorexia, basitçe tanımlamak gerekirse bir hastalıktır ve genellikle de mankenler ya da aşırı şekilde zayıflamaya takık olanlarda rastlanır. Yediklerini belli bir zaman sonra önceleri parmağını gırtlağına sokarak ilerleyen safhalarında ise artık vücut kendi kendine kusarak yediklerini yarım olarak sindirmisken kusması hastalığıdır. Tedavi edilmezse ölümle sonuçlanması içten bile değildir. Benim sana anlaymaya çalıştığım da işte bu, yani bu kızın tedaviye ihtiyacı var çünkü kesinlikle Anorexia hastası bu kız. Begenip begenmemekle alakası yok. Bence sen de başka tür şeylere kafa yor derim, mesela derslerine ;) Haydi kal sağlıcakla :P
birincisi mühendislik öğrencisiyim ve oldukça başarılıyım. neyse konu bu değil. ikincisi erkekler böyle kızları seviyo
Erkekler diğer tip kızları da beğenir sen merak etme. Senin takilmanin sebebi erkeklerin bu tür kızları begenmesi degil ki senin buna takık olman. Bu arada tahminde de başarılı olmuşum çünkü okuyorsun. İnan bana çok daha sağlıklı vücut tipleri var, lutfenbir doktora gorun7, ozellikle de bir psikoloğa. Görünmezsen ileride hem Gastroenteroloğa hem de psikiyatra görünmek zorunda kalabilirsin. Onlara da görünmezsen seni dört kolluya yatirirlar, söylemedi deme sonra. Elbette karar senin, saygım da sonsuz ama benim görevim tavsiye etmek.
öyle olucam...
incecik, bence güzel
Cevap
67Cevap
Burdaki erkekler isi bilmiyor mukenmel boylesi Dar oluyor boylesinin vajinasi kokledigini hissediyorsun hele birde kadinin gercek inlemesi oluyor ki erkeklik duyguların kabarıyor olsa da iliskiye girsem boylesiyle bir kere tattim hala tadi damagimda
çok samimi söylüyorum bence biraz kilo al 5 6 kilo falan gerçekten afrikada yaşayan insanlara beniyorsun böyle kaburgalarını saydım resmen bence hemen kilo almaya başla
bu kız ben değilim malesef ondan kiloluyum onun kilosuna inmeye calışıyorum
pardon ozaman ama sakın bence o kiloya inme hiç iyi değill
bir kadın olarak hiç bir kıvrımı yok.. iğrenç bir görüntü, böyle olmayı istemek bile bir psikolojik hastalık
herkes dalga geçmiş veya iğrenç demiş ama ben sadece sana diyorum ki kardeşim bu kötülüğü lütfen kendine yapma düzel. ideal kiloda kal. hoş bir görüntü değil gerçekten
bene oldukça hoş ideal kilo çok şişman
üzgünüm ama hastasın sen...
değilim
hastasın. umarım soru fakedir ve sen böyle bir kız değilsinidrt eğer böyleysen ppsikoloğa git
DEDEM DERDİKİ ; '' KARI DEDİĞİN ELE GELECEK'' . HAKLIYMIŞ BU NE LAĞĞĞĞN :( . ECÜK KİLO AL
ne ulen kemik torbasi gibi biraz yesin kilo alsin:)
Daha çok ekmek yemeli ya da daha bir fırın ekmek yemeli.
Dokunmaya korkarım kemikleri kırılır diye. Ayrıca memesi yok bu kızın. 😎
Ya buna güzel diyen var mı abi yuh artık bu spor değil bu psikopatlık laan. Dötü gögsü geçtim o kemikler ne abi yaa
suckss
https://inciswf.com/ncot.swf
Estetiksel olarak çok zayıf ve kırılgan. Ancak iyi bir jimnastik sporcusu ya da esneklik gerektiren sporlarda başarılı olabilir.
pek iç açıcı değil kız dediğin biraz etli olcak bunun gibi bir deri bir kemik olmamalı sarıldığın zaman kemikleri batar insana
Anoreksiya, bu kızın organları nasıl sığmış oraya anlayamadım çok kötü en kısa zamanda doktora gitmesini tavsiye ederdim.
saçma
Düşünme konusunda özgürsün canım ama görünen köy kılavuz istemez
Biraz Kilo almalisin kesinlikle. ama çokta abartili değil ölçülu kilo. Ozaman çok güzel manken gibi vucuda sahipsiniz denir
Bence bu fotoğraftaki sensin ve kız nasıl diye soruyorsun ben pek cevap atmam ama buna atayım acayip ince kuru kemik kısacası iğrenç bunedir ya.
malesef ben değilim ama onun gibi olmaya çalışıyorum sadece
Allah yardım eylesin derim.
ölmeye ramak kalmış
hastasıyım abi aynı betülüm gibi ( eski manita elbistandan )
Yazik yaaa yemek verin la buna acliktan oluyor. Somali de mi yasiyor acaba.
Anoreksia hastalığı mıydı bu neydi, bu ne be benim karnımı içime çekmiş halim gbi :(
Estetik gorunusu bir yana sagligi acisindan biraz kilo almasi lazim.
obezite ne kadar sağlıksız ise buda aynen öyle. Hatta daha ölümcül. Psikolojik bir hastalık. Çokta çirkin.
Göğüs yok, kalça yok, bel yok. İğrenç. Sırf vajina var diye dişi olunmuyor maalesef...
Kadınsı hat yok hiçbir şey yok. Gördüğümde rejim kurbanı diye düşündüm. Korkudan sarılamazsın kemikleri batar insana.
iğreç hiç güzel değil 38 beden ideal 40 da olabilir 36 bile zayıf bence
Bu ne be ilişki sırasında kızın göbeğinde farkedersin seninkinin kabarıklığını (:
kim bu ki? beyenmeyi boşver bir doktorla görüşmen lazım hastalık bu durum...
Zayıf severim derdimde böyleside üzerine atlasa kemikleri girer adama :/
bu kız hangı ulkeden getırın bunu bana besiye cekeyım ölecek l*n bu
Hahaha
Bu ney laan tanıdığınsa söyle de arada yemek yesin :D
l*n bu ne töbe estağfirullah... anam ye biraz ye!!!
Cok zayif ruzgarda cebine tas koysun bir abi tavsiyesi ucar yoksa :D
Tabii ki güzel değil. Anoreksia hastası olduğunu düşünürüm.
anoreksiya kötü bişi değildir
Anoreksia NE oluyo
mükemmelliğe giden yol @sevgilimm00
Anoreksiya Nervoza, psikolojik bir hastalıktır. Kilo alma korkusu bir süre sonra ölüm diyetine döner ve kişinin organları teker teker iflas eder. Yorumlarınızdan ya bilgisiz ya da bu rahatsızlığa yakalanıp körü körü savunduğunuz ortaya çıkıyor. Profesyonel destek almanızı öneriyorum tedavisi aksayan vakalarda hayati tehlike yüksek.
tedavi olmicam taki böyle olana kadar
Kız arkadaşım olsa her gün yemeye götürür zorla yediririm.
sen ölmedin mi ya biz senin cenazene geldik :D
:D inadına yaşıyorum
bu kadınlar manyak toptan kilo vermeyle kafayı bozmuşlar :D
siz beğenin diye :(
şu resimlere bak hala kilo vermeyi düşünecekmisiniz :)
https://i.hizliresim.com/OJE1JZ.jpg
https://i.hizliresim.com/V2EqyZ.jpg
bu resimler ne alaka
senin beyin eror vermiş zayıflamanın pek önemli olmadıgını simgeliyor bu resimler.
zayıflıcam
ne halt yiyorsan ye :D
Uzerinden araba gecmis bunun
Anoreksi oldugunu dusunurum
Karın bölgesi abartılı olmuş bunun dışında normal
Bildigin anoreksiya la bu:/
bunlan güreşte tutulmaz
şaka mı.. hasta ama galiba uzuldum
rejim yapayım derken sağlığından olma !!
sağlık kimin umrunda !
nazilerin yahudilere yaptığını düşünürüm
hastalık degil mi ya bu
Omuzlar çok iyi biraz kilo alsan manken olursun.
Zayıflık iyi ama bu kadar da değil.
Bu ne kız Guru! Acırım...
Mide bulandırıcı. Kilo alması lazım.
Bu ne kızım hicmi yememiş bu
O nasıl birşey la öyle, kemikleri batar :P
Kilo alması lazım her kimse ^^
La bu hatunun yarısı nerde !!!
Açık konuşmak gerekirse güzellikten eser yok :/
Bune la ıyyy kusuyom poset getir. Kemiğe deyer yav
şu soruyu var ya bir umutla 4. açışım
Hiç sevmem böyle zayıf kız
bence kilo almaya çalış derim