Dışardan böyle görünen tesettürlü bir kız hakkında ne düşünürsünüz?

arkadaşlar ben tesettürlüyüm soruda da söylediğim gibi. ama dar paça pantolon, kısa ve dar üstlükler, topuklu giyen, aşırı makyaj yapan bir kız da değilim. tabi yine de kusursuz değilim ama doğru şekilde yapmaya çalışıyorum en azından. fiziğim iyidir ama kıyafetleri çok iyi taşırım ne giysem yakışır ve güzel durur. yüz olarak da güzel olduğumu söyler çoğu insan. yani yolda tanımadığım insanların suratımı uzun uzun incelediğini bilirim. hareketlerim ağırdır erkeklere karşı. yani hiç konuşmam bile. bakmam da. dışardan bir arkadaşım havalı göründüğümü söylemişti. ama soğuk odun bir insan değilim tabi bu dışardan görünümüm. böyle görünen bir kız hakkında erkeklerin ve diğer kızların düşüncesi ne olur hep merak etmişimdir. başkaları güzel olduğumu söyler falan derken yanlış anlamayın kendimi övmek değil amacım sadece dışardan görünen tabloyu kafanızda netleştirmek istedim. samimi görüşleriniz için teşekkürler şimdiden :) ve ayrıca, şu yaşıma geldim çocukluk aşkları dışında bir seven bir hoşlanan olmadı :D acaba diyorum çok mu çirkinim ama öyle olsam bu kadar iltifat falan yalan mı :D ya da kimse cesaret mi edemiyor gerçekten çok mu havalı bir tip gibi duruyorum anlamadım :D yürümeye çalışanlar oldu ama sosyal medyadan genelde. bir sıkıntı yoktur dimi :D
Dışardan böyle görünen tesettürlü bir kız hakkında ne düşünürsünüz?