Doktoruma güvenirim
Sorun ne olursa olsun mutlaka ikinci bir görüş alırım
Ciddi bir hastalık teşhisi ya da ameliyat ihtiyacı yoksa ikinci görüşe gerek duymam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hastalığım ilerlemiş bir hastalıksa ikinci görüşü beklerim kafaya takılmayacak basit bir hastalıksa tek teşhis yeterli olur.. bazı hastanelerin doktorları yanlış teşhis koyabiliyor covid testi bile başka hastanede negatif iken bir diğerinde pozitif çıkıyor hastalığına bağlı tamamen diyebilirim için rahat etmezse ikinci görüşü de öğrenirim
Ciddi bir müdahele tedavi sözkonusu degilse, ciddi bir hastalik gecirmiyorsan, ikinci bir doktora gerek yok. Ama ciddi bir hastalikta önemli, geriye dönülmez bir tedavi yapialcaksa, herzaman ikinci bir görüs almakta fayda vardir.
Ama is olsun diye her doktor teshisi sorgulamak cok yanlis, ikinci görüsün dogru oldugunu nereden anlayacaksin, ikinci görüs yanlis olabailir.
İkinci bir görüş alırım
Teşekkür ederim
Ciddi bir problem olup olmadığını anlamak için zaten emin olmam gerekir.. Belki ilk doktora göre her şey yolunda ama yolunda olmayan bir şeyler var o zaman ne olacak? Mutlaka ikinci hekimden de fikir alırım kafam rahat eder.. Keyifli günler..
Cevap
5Cevap
Olumsuz veya olumlu eğer ki doktor bana yeteri kadar tatmin edici cevaplar vermezse, ikinci hatta üçüncü bir doktora daha giderim gadası. Çünkü sağlık sorunlarında erken teşhis her zaman hayat kurtarır.
zor soru. grip nezle vs. gıbı her doktor olabılır.
cilt ıcın bır dr gıttıgımde karacıger sorunu oldguunu soylemıstı. leke vardı sırtımda sonra baska bır dr gıttım bulasmayan liken tarzı deyıp spray vermıstı 3 gun ıcerısınde gectı.
illakı ılk dr fıkrı benı durdurmaz.
Eğer çok önemli bir rahatsızlıksa birden fazla doktora görünmekte fayda var!
Ama onun dışında işin uzamanı doktor gereğini yapacaktır...
Ciddi birsey degilse ikinci bir görüs almam ama ciddi durumlarda gerekirse 10 hekim görüsüde alirım aldım da troit nodul ameliyatı olurken
Çok degil aslinda doktorlarda insan yanilabiliyorlar.
Doktora güvenirim
Güvenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?