Doktorum inatla bana bu ilacı veriyor. Kullanmak zorunda mıyım?

Bana depresyon ve panik atak için cypralex ve xanax yazdı doktor. Günde 1 tane 0,5 mg 1 ay kullandım bir cacık olmadı. Hatta uyku düzenim bozuldu. Özel bir hastanede doç. Bir doktora gittim 0,5mg xanax kullanmak istemiyorum. Uykumu düzenleyecek ilaç istiyorum dedim. Doktor dinlemedi bile xanax 2 tane saat 10 da kullan dedi. Bende dediğini yaptım ama o da ne uyku felan hak getire. Bir kaç günün ardından ( yani bugün) bu ilacın bir işe yaramadığana emin olmak için 5 adet 0’5 mg kullandım. 5 saat geçti tık yok. Xanax normalde 0’25mg bayıltıyor milleti beni uyutmadı. Ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim. Çıkıp doktorun karşısına kardeşim bak sen 2 dedin ben 5 yuttun bi cacık olmadı. Bana bu bagımlılık yaptığı iddia edilen ilacı verip durma. Adam gibi uyku ilacı yaz beni daha çok depresyona sokma desem. Kapıdan mi kovar güvenlik mi çağırır? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hacıya hocaya mi gideyim. Uykumu geri istiyorum saçma sapan uyusturucu istemiyorum prim mi alıyorlar bu ilaçlar için anlamıyorum ki.
Doktorum inatla bana bu ilacı veriyor. Kullanmak zorunda mıyım?