Hamile olma olasılığım var mı?

Arkadaşlar benim her zaman adet düzensizliğim vardı 3-4ay olmadığım zamanları da iyi biliyorum … idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ağır şekilde ondan sonra virüs kaptım virüsten sonra çok zor toparlandım o süre de benden çok koyu kan ve pıhtılar düştü siyahtı kanamalarım kesilip devam etti biraz kendimi toparladıktan sonra korkular başladı test yapmak için uygun bir yere sahip olmadığım için yapamadım şöyle tornnusol ( adını tam hatırlamıyorum) bunu kullandım bir hafta önce bitti şimdi ara ara karnımın şiş olduğu görüyorum göğüsler de ağrı ve büyüme var karın ağrılarım oluyor arada ama bir türlü adet göremiyorum aynı zaman da şöyle ki hormonlarım da taban diyebilirim istek fazla… adet zamanlarım da gazlarım olur o durumu yaşıyorum
Bir de benim hiç kusmalarım olmadı uyku istekleri gibisinden böyle bir durum içindeyim düzensiz bir adette hamile kalma oranı öyle kolay olacağına düşünmüyorum ben hepsi de korumalıydı. Lütfen yargılayan bilgisiz Kişiler yorum da bulunmasın sadece gerçek bir fikir istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Öncellikle yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim ☺️ regli oldum tamamen regli belirtileriymiş :)
Hamile olma olasılığım var mı?