Boyun BT angiorafi Sonucumda pulmoner turunkus ve ana pulmoner arterler ekzatik izlenmektedir. Kemik yapılar osteoprotik görünümde olup yaygın osteofitik dejenetratif değişiklikler izlenmektedir. Kontrastsız beyin mr sonucumda sağ frontoparietal bölgede letarel kesimde subkortikal alanda yaklaşık 5 mm boyutunda parankime göre hipodens düzgün sınırlı görünüm izlenmiştir. (Nöroglial kist? Plak?) Yazıyor randevum haftaya yardımcı olabilir misiniz kötü birşey var mı? Sağ göz ve çevresinde başta ağrı hissetmeyle doktora gitmiştim. Vitamin ilaçları kullanıyorum şu an da
- Mr sonucum çıktı cuma günü gideceğim hastaneye merak ediyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Akcigere giden damarlarda damar genislemesi olmuş. Kemiklerde ve eklem uclarinda hafif kemik erimesi var diyor. Ve sag beyninin küçük bölümünde hafif tümörlesme baslangici varmiş. Teshis ne olur tabiki doktor bilir.
Sen sağlıkçı mısın
@gamzesu2121 tıp 3üm
Seni bir soruya etiketlesem okur musun
Bugün gidiyorum doktora inşallah kötü birşey olmaz korkuyorum
Bunuda yorumlarmisin Her iki lateral ventrikül, 3. ve 4. ventrikül şekil ve genişlikleri normaldir. Bazal sisternalar açıktır.
Bilateral bazal ganglionlar, talamuslar, internal ve eksternal kapsüller normaldir.
Orta hat yapıları yer değiştirmemiştir.
Kafa kaidesi ve kemik yapıları doğaldır.
Ana vasküler yapılar ve dural venöz sinüsler patenttir.
Difüzyon sekansında kısıtlanma izlenmedi.
SWI sekansında kanama lehine bulgu izlenmedi.
@Tugbaaaaaqw normal bu
@behruzuFurkan Hesabımdaki soruya bakar mısnız rica etsem
Yazılan göre beyinde kist benzeri bi oluşum var önemli bir şey olabilir maalesef
Sağlıkçı mısın
@gamzesu2121 evett
Seni bir soruya etiketlesem okur musun
@gamzesu2121 olur
Merhaba beyin mr çekildim ve sonucum bu şekilde aslında merak ettiğim yazı bu. “Konveksite sulkusları belirginleşmiştir. (Hafif serebral kortikal atrofi bulguları lehine değerlendirilebilir klinik bulgular ile kolerasyon önerilir)”. Baş ağrısı ve denge bozukluğu şikayetimle doktora gitmiştim unutkanlık ve dikkatsizlik konsantre bozukluğu da vardı sonucumu doktora gösterdiğimde bariz bişey yok endişelenme dedi psikolojik olabilir diyerek psikiyatriye yönlendirdi ordada depresyon tanım koyuldu. Ama bu madde benim kafamı çok karıştırdı var mı açıklayabilen lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
@gamzesu2121 beyin dokusunda nispeten bi küçülme görülmüş yel başına anlamı olan bir şey değil 100 kişiye mr çeksen 15-20 tane böyle çıkar ama bu psikiyatrik bozukluğun sebebi de olabilir sonucu da. Sadece buna bakıp bir şey söylemek zor
Teşekkür ederim cevabınız için
merhaba hesabımdaki soruya bakabilir misiniz rica etsem
Bence doktora sorun buradaki bilgiler sağlıklı olmaz
Randevumu bugüne çektim gidiyorum doktora
Geçmiş olsun ne için emar çektirdin?
Sağ göz ve çevresinde 2 gün geçmeyen ağrı vardı genelde başım zaten ağrıyordu benim
Umarım önemli birşeyin yoktur şifalar dilerim
Teşekkürler
Nörolog yorumlar. Kistten bahsediliyor, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Sinirler ile ilgili sorun olabilir diğerleri normal
Doktorlar boşuna mı var
Beyni mi bulamadin
Komik misin?
neymiş aynısı bende de çıktı