Lifalif'i çok duymuştum spor yapan arkadaşlarımdan, enerji veriyor kilo da verdiriyor diyorlardı, ben de aldım merak edip, acaba cidden kilo verdiriyor mu yoksa yanında mutlaka bir şeyler yapmak lazım mı?Lifalif
Yulaf ezmesinin birçok faydası bulunuyor. Diyet yapanların favori ürünü haline gelmiştir. 1 su bardağı yulaf ezmesi 1 su bardağı yağsız süt ile karıştırılır, kuru meyvelerle tatlandırılır ve afiyetle yenir :)
Lifalif Zayıflatır mı?
Lifalif Zayıflatır mı?
Yulaf ezmesi zayıflatır mı diyenler için: Yulaf ezmesinin yağ yakmada rol oynamadığını söyleyeyim. Ancak bol lif kaynağı olması sebebiyle besin değerleri çok yüksek. Bu yüzden oldukça doyurucu, uzun süre tok tutuyor. Doğrudan olmasa bile, dolaylı yoldan zayıflamanıza etki ediyor diyebilirim.
Lifalif ne işe yarar?
Lifalif ne işe yarar?
Lifalif yulaf ezmesi diyet yapanların bir numaralı yardımcısıdır. Uzun süre tok tuttuğu için fazladan yemek ihtiyacını giderir. İçerisinde yer alan vitamin ve mineraller kan şekerine iyi gelir, kalp rahatsızlıklarını önler. Gün içinde enerjinizin daha yüksek olmasını sağlar. Diyette olmasanız bile mutlaka günde bir kase tüketin derim :) Yulaf ezmesini farklı tariflerde de kullanabilirsiniz. Yumurtalı denedim harika oluyor :)
En İyi Cevaplar