Favimol diye bir ilaç bıraktılar ama benim durumum ağır değil çok şükür hafif atlatiyorum bir kuru öksürüğüm var bide tat ve koku kaybım. Ama korkuyorum yine de. Sizce bu ilacı kullanmayım mı? Bilgisi olan? 19 yaşındayım bir sıkıntı olur mu ilaçtan yana? İlaç bu
Diğer ülkeler kullanmayı bıraktılar etkisi yok diye. Daha önce sıtma ilacı da kullanıldı tedavide ve sonradan zararlı olduğu ortaya çıkınca kaldırıldı. Kullanıp kullanmamak sana kalmış bir şey. Kullananlar da oldu, bu kadar ilaç içilir mi diye kullanmayanlar da. Bunu kullanıp da faydalı oldu diyenler de var. Bu da Favipiravir hakkında çıkan bir haber ve araştırma. https://www.dunya.com/kose-yazisi/favipiravir-ilaci-tedavide-etkisiz-karacigeri-yoruyor/630267
Sana ilacı yazan kişi bir doktor, hekimlik bilgisi ve ilmi olan bir insan. Onun yazdığı ilacı kullanıp kullanmaman gerektiğini burda ne mezunu olduğu bile belli olmayan insanlara mı soruyorsun gerçekten? Prospektüsü okursun içine sinmezse tekrar doktora danışırsın değiştirme gereği duyarsa değişir.