En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Şimdi dondurma şekerli olduğundan vücudunda önce şekeri yaktıktan sonra yağ yakımına başlayacağı için şeker sıfır olmasada az yemek zorundasın dondurmayı
Dedikleri gibi pilav tarzı yemekler az protein tarzı yemekler bol olsun vegansan salata kemşr ya da00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dondurma nekadar yiyorsun bilemiyorum ama dodndurma kilo yapan bir yiyecek, kalorisi oldukca yüksek ve sekeri cok.
Ama 165 boy 55 Kg gayet iyi, yani neden bukadar kilo verme meraki, saglikli degil, yakismiyorda genelde.00 YorumlaKadınlarda ortalama günlük şeker miktarı 20gr. İle sınırlı diye biliyorum. Fazlasını alıyorsan o enerjiyi harcanan gerek.
Eğer harcadığın enerji aldığın şeker ile aynı ise kilo korunur.
Fakat tek sorunun yediğin dondurma ile alakalı olduğunu düşünmüyorum:) diyetisyene gitmende fayda var.00 Yorumla- +1 yıl
Dengeli beslendiğin sürece sorun yok, dondurmayı da kendin yap ben öyle yapıyorum.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama nasıl yapicagım
- +1 yıl
Donmuş meyve bir kaç kaşık süt ve birazcik bal blender ediyorsun bir kaba koyuyorsun 4-5 saat sonra tuketiyorsun
- +1 yıl
Mümkünse yiyebiliyorsan acı biber turşusu ye birazcık ekmekle ve bitter çikolata bunlar çok yardımcı olur kilo vermene
00 Yorumla - +1 yıl
Dondurmanın kalorisi düşük olur o yüzden aldırmaz. Ama külahı yeme
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Külahı yemiyorum, zaten hiç sevmem külahı
- +1 yıl
Sonra külahları değişiriz. Bu kiloyu vereceksin !
- Soran+1 yıl
İnşallah 🥺😪😪😪😪
- +1 yıl
İnşallah maşallah yok. Koşmaya başla
- Soran+1 yıl
Bugün spor salonu kapalı ama
- +1 yıl
Dışarıda mis gibi güneş var, dondurma gibi erirsin valla :D
O terler varya o terler akmazsa olmaz.
Onlar akacakki kilo vereceksin. Duş mutlaka al
Kilo verdirir canim gel ben bakalim havalar sogudu dondurmalar elimde kaldi sana satayim 😂😂😂
00 Yorumla- +1 yıl
Dondurma çok az kalori ve sanmam. Çok yersen yumurta da kilo yapar. Çünkü yağı çok fazla.
00 Yorumla - +1 yıl
Dondurmasına göre değişir
00 Yorumla - +1 yıl
Aldırır tatlı sonuçta
00 Yorumla - +1 yıl
Aldırır
00 Yorumla Kesinlikle aldırır glikoz oranı yüksek
00 YorumlaKesin bilgim yok aldıracağını sanmam
00 Yorumla- +1 yıl
Hasta yapar.
00 Yorumla - +1 yıl
Aldırır maalesef😒
00 Yorumla - +1 yıl
Ara ara kaçamaklardan bir sorun olmaz bence.
00 Yorumla - +1 yıl
Şekerli olduğu için kalorisi fazla ve evet aldırır
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 867 cevap paylaştı. Az ye bir şey olmaz
00 YorumlaNe managg
00 Yorumla- +1 yıl
Aldırır tabi.
00 Yorumla - +1 yıl
Tabikide ;))
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba,
Kilo vermek veya kilo kazanımı için disiplinli bir beslenme düzenimizin olması gerekmektedir.
Yani hiç bir besin tek başına kilo kazanımı veya kilo kaybı yaşatmayacaktır. Önemli olan bunu bir alışkanlık haline getirmemeli, gereksiniminizden fazla uzun süreli enerji almamalısınız.
Sağlıklı bir beslenme; ölçülü, dengeli, yeterli ve çeşitli olmalıdır.
Size sağlıklı beslenme ve kilo kaybetmenin yolları hakkında birkaç tüyo vermek isterim...
İlk olarak ne kadar basit karbonhidrat içerikli, doymamış yağdan zengin, paketli gıda tüketirseniz o kadar kan şekeriniz dalgalanacak ve daha fazla tatlı ihtiyacı hissedeceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Bu yüzden beslenme rutininizden bu besinleri olabildiğinde uzak tutun.
Bol su tüketimi
Günde en az 3 litre su tüketimi metabolizmanızın hızlanmasına destek olacak, toksinlerden arındıracak ve ödem oluşumunu engelleyecektir.
Uyku düzeni
Günde en az 6-8 saat uyumaya özen gösterin. Sabah çok geç saatte kalkmak veya çok geç uyumak sirkadiyen saat dengesini bozacak ve daha kolay kilo almanıza neden olacaktır.
Kahvaltı
Günün en önemli öğünü olan, sizi güne hazırlayan ve bir sonraki öğünlerde ne yiyeceğinizi belirleyen kahvaltıdır. Tokluk sürenizi uzatacak kaliteli proteinleri, taze mevsim yeşilliklerini, fındık, ceviz, badem, zeytin ve zeytinyağı gibi sağlıklı yağları tabaklarınızdan eksik etmeyin.
Ara öğün
Geceleri açlık krizi yaşıyorsanız, gün içinde yeteri kadar enerji almıyor olabilirsiniz. Ana öğünlerinizin arasına ara öğün eklemek bu krizlere engel olmaya yardımcı olacaktır.
Sevgiler.
Cevabınız için çok teşekkür ederim 😍