Ama çok uzağım işte şu an 65 im boyumuz aynı.
165 54üm 65ten indim bu kiloya. kilo takıntım vardı hani 40 kilo da olsam kendimi şişko hissedicem tarzı. ama etraftan boy kilo uyumumun görünüşümün tam ideal olduğu söylwndikçe artık düşünmemeye başladım. ben de öyle incecik olmak isterdim fakat herkesin yapısı farklı ve cidden yağ kas oranı çok önemli. sporla o kiloya gelip daha iyi bir görünüm yakalayabilirain mesela.
Boy 158
Kilo 62
45-48kg olsam müko olacak allahın zürafaları 45 olunca mükemmel ben 45 olacağım diyince laf yapıyorlar boyum kısa millet boyunun 20 kilo aşağısında takılıyor ben idealimi isteyince ayyy olmaz sana diyorlar sinir oldum (içimde birikmiş :d) mesela senin boy 60’larda 50-52 kilo süper olur çünkü boyun uzun😂
Cevap
22Cevap
Bu kadınlar neden kilo verme de takıntılı anlamıyorum
Şişko değilsin ki ama
167 cm boyundasın 65 e kadar iyi duruyor kadında ama yine sen bilirsin 🤷🏻♂️
Bu vücut tipi bana pek ideal gelmiyor. Beğenmiyorum.
İdeali bu evet. Diyet + sporla istediğini elde edebilirsin.
Cinsel ilişki en iyi spordur vücudunuzun tamamını çalıştırır..
Bu kadar zayıfı sağlıklı değil boyuna göre olman gereken kilo bence 55
i̇stersen olursun beslenme ve spor yardımıyla gerekeni yap
Boyuna göre 49 kilo istemenin pekte sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, en azından 53 kilo olmayı düşünebilirsin senin için daha sağlıklı🙋🏻♀️
zayıflık iyi bişi değil
Nazar etme ne olur çalış seninde olur
157,. 53 bence kilolu hissediyorum
Çok güzel , verebilirsin kilolarını
kiz dedeigin balik etli olacak memeli olacak tahta gibi kizi kim ne yapsin
Harbiden kız dediğin böyle olmalı
Çamaşır ipi gibi bu ne böyle
54 falan daha iyi olur
En kötüsü nu
Çok ideal
Eh işte evet
Olur olur inşallah
Fotodaki iyi
Bune olum kemik mi s*kcez ya
su an kac kilosunuz
163 boyda 50 kilo kiz gordum mukemmeldi
Kilomuz aynı ama bil bakalım bende ne eksik 😂😂
spor yap
58 ol yeter
Çok zayıf
Aynı boydayız
Süpermiş
Ben böyleyim
Merhaba :))
Kesinlikle en ideali bu değil. Herkesin bedeni, kas yapısı, yağ oranı, genetiği birbirinden farklı. 167 boyunda 49 kilo 3 kişi yan yana getirsek vücut yapısı olarak herkes birbirinden farklı durur. Maalesef sosyal medyanın, televizyonların bu işte payı çok büyük.
Herkes çok zayıf olmalı, sıfır beden olmalı gibi bir algı oluşuyor. Bu algıda insanlarda psikolojik bir stres yaratıyor. Ben zayıf olmalıyım, çok zayıf olmalıyım. Karın kaslarım gözükmeli, en küçük bedeni giymeliyim gibi bir algı bu.
Benim size tavsiyem sağlıklı, size özel bir beslenme planı ve sporla kilo vermeye çalışın. O zaman hem yağdan hem de sağlıklı bir kilo verimi olur. Muhakkak yağ, kas analizi yaptırın. Ne kadar yağ fazlanız var, kas kitleniz iyi mi, kaç kilo vermelisiniz bunlara baktırın. Böylece çok daha sağlıkla ve mutlu bir şekilde bu işi sürdürebilirsiniz :))
Bu ölçümü nerde yaptırabiliriz?
Çok teşekkür ederim haklısınız🙏