Oooo neler çıkıyor neler, kanser oluyorum en kisa surede ameliyat olmam lazim çıkıyor mesela geçen biraz kalbim agriyordu baktim kalp krizi çıktı dur bakalim yine bi yerlerim ağrırsa bakip teşhis bulacağım
Evet ama gercekten hasta olup olmadığıma doktor karar verir. Internetten belirtilere bakıp tahmin edersin o kadar. Internete bakarsan 6 ay ömrüm kalmış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Oooo neler çıkıyor neler, kanser oluyorum en kisa surede ameliyat olmam lazim çıkıyor mesela geçen biraz kalbim agriyordu baktim kalp krizi çıktı dur bakalim yine bi yerlerim ağrırsa bakip teşhis bulacağım
Bilindik özel hastane yazılarına bakıyıorum fazka semptom olduğu için imsanlar uok yere kendini hasta zannediyor
Sabah kalktım başım ağrıyor jsjsjs
evet Google sayesinde prostat kanseri olduğumu öğrendim. teşekkürler bill gates 🤝🤝🤝
Hayır aratmam. Zaten en son 2012 de grip oldum. Onun dışında da pek rahatsızlanmadım.
Evet ama gercekten hasta olup olmadığıma doktor karar verir. Internetten belirtilere bakıp tahmin edersin o kadar. Internete bakarsan 6 ay ömrüm kalmış.
Bu arada google cidden ufak bir sey bile olsa tabuta sokuyor kskfkkskf her seyde asirisi seyler soyleniyor sonra bi bakiyorsun gecti kskckdkf
Haber sitelerine tıklamayın eğer tıklarsanız artık ölüsünüz
Hayır geleneksel yöntemler işe yaramazsa doktora giderim.
Vallahi ya google göre çoktan cenazr namazim kılınmıştı
Hastalığımı Google da değil hastane de öğrenmeye çalışıyorum
Artırım da kanser belirtisi olabilecekse o bile yazıyor insan endişeleniyor
Genelde annem araştır diyor bir şeyi olunca direk detaydaki gibi oluyor durum :D
Arastiririm sonucta ya verem cıkoyorumm ya da kanser :)
Bu çağın yaygın hastalığı bence bu olay hepimiz kendi hekimimiz olduk
Aratıyorum ama google amcaya göre 3 aylık ömrüm kaldığını öğrendim
Evet ve olup olmadık şeyler çıkıyor iwpcmfğdşcmb
Aramam diyen yalan söyler.
hayır annem için bakıyorum genelde hiç kendim için baktığım olmadı
Ayağım ağrıyo internetten bakıyorum kansersın diyo yemin edrm psikolojım bozuldu YDPFĞUCYĞFĞUF
Aratıyorum ama tüm sitelerdenki ortak yazanlara bakıyorum. Onlara da hek inanmıyorum zaten.
Evet 1 senelik ömrümün kaldığını söylüyor google
evet. Her şeyimi ona soruyorum
Bi bakarım ama abartıyotsa tiye almam
Google a göre hepimiz ölüyüz
Aratırım ve geç mezara yat sonucunu bulurum
Ay hemde didik didik
Hayır
Hayır
o hatayı yapmam
Hastanelerin yazdığı bilgilere bakıyorum genelde.
Araymayan var mı ki
Hayır
Nadir artırım
Araştırırım
Hayır
aratırım
😊 hastalığa bağlı
Bazen aratıyorum
aratmam