Aşı vurulmak istiyorsan randevu alabilirsin. Aşı kimler olabilir ve aşıyı kabul ettiğine , sorumluluk aldığına dair bir kağıt imzalıyorsun. Aşı için sağlık ocağında isim yazıyorlar isimle çağırıyorlar ama hastane kalabalık olmaz randevu saatinde alırlar. Gerçi o kadar hızlı ki sağlık ocağında da hemen sıra geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlk dozu oldum, aşı olurken acımıyor. Sadece ilk gün kolda hafif bir ağrı oluyor. Parol içtikten sonra geçmişti. Yarın sabah ikinci dozu olacağım.
Ay geçmiş olsun
Sağ ol.
2 doz oldum aşı hissetmiyorsun bile sadece ilk gun az agriyor
Oldum aşı acımıyor ama etkisi oluyor tabi kol ağrısı falan
Oldum kolumu hissetmiyorum. Ama tatlı bi acısı var
Ayy vazgeçtim
Bi şey olmaz
Yok yok
Evet oldum biraz oluyor 1-2 gün sürüyor ama kişiye göre değişiklik gosteriyor
oldum, cok az ağrı dışında bir sey olmadi
Ağrıyor diyorlar 😕
kisiden kisiye degisiyor ancak dayanılmayacak bir sey degil
Aşıdan korkuyorsak🙄
Aşka inanmam... ama sevgi vardır...
Aşı aşı aşk değll
Evet çok acıtıyor aşk...😅😅
Boşsun.
Oldum. İğne çok küçük zaten acıtacak yeri yok oturduğun ile kalktığın bir sadece bir iki gün iğne vurulan yer dokununca acıyor.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
☺️
Aşı vurulmak istiyorsan randevu alabilirsin. Aşı kimler olabilir ve aşıyı kabul ettiğine , sorumluluk aldığına dair bir kağıt imzalıyorsun. Aşı için sağlık ocağında isim yazıyorlar isimle çağırıyorlar ama hastane kalabalık olmaz randevu saatinde alırlar. Gerçi o kadar hızlı ki sağlık ocağında da hemen sıra geliyor.
Aşıdan korkuyorsak
Sorun olmaz. Psikolojik olarak rahatladığın zaman yaptırırsın.
Teşekkür ederimmm canım
Ne demek.
Olmadım olmaya niyetim yok
olmadım olmam
Neden
hiçbir işe yaramiyor
Hmm peki
Olmadim
Acıyor muş
Ölmekten iyidir. d
Ayy o yüzden mi olmadın sende
Yanii benim tanidigim bi kac kisi aşi sonrasi öldü de acikcasi yasamak istiyorum. Gorecek daha bisuru kotu gunler beni bekler. d
Ohaaa
aşık oldum evet hemde bir ölüye
Derken abla
Olmadım
evet oldumm
Aşıya karsiyim
Henüz olmadım