Hafızam Çok Kötüleşti Nedeni Ne Olabilir?

Hafızam şu son 1 aydır çok kötü annem arıyor ilacını ictin mi kızım diyor tamam telefonu kapatiyim içerim diyorum saniyesinde unutuyorum akşam ictin dimi diye sordugunda aklima geliyor. Yanıma vitamin aldım 4 gün halamlarda kaldığımda içmek için 4 gun boyunca bir kere bile aklima gelmedi eve tekrar gelip çantamı boşaltırken gördüm. Bugün arkadaşımla buluştuk 2 3 sokaktan geçip sahile indik dönüşte nereden gidicez diye sordum buralardan geçtik hatırlamıyor musun dedi hatırladım tabi ya dedim ama zerre yoktu aklımda. Geçen yine bir arkadaşımla buluştuk ay Seda 2 sene önce denizde karşılaşmamız ne komik olmuştu dimi dedi ama hiç öyle bir şey hatırlamıyordum karıştırdı herhalde dedim eve gelince babama anlattım kızım numara mi yapıyorsun bi kaç sene önce biz ailecek denize gittiğimizde o da ordaydı yüzerken karşılaşmıştınız ya dedi ama hafızamda böyle bir anı yok resmen kafayı yicem. B12 eksikliğimi dedim ama bacak ağrılarım yüzünden 1 aydır supradyn vitamin kullanıyorum onda b12 var zaten. Sizce neden olabilir bu hafıza sorunlari?
Hafızam Çok Kötüleşti Nedeni Ne Olabilir?