Sağlık Her gün 25 km yürüyorum. Sağlığıma zararı olur mu? naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce hergün bu kadar yürümek faydalı mı zararlı mı? Faydalı Zararlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Her gün 25 km yürüyorum. Sağlığıma zararı olur mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 355 cevap paylaştı. Biraz fazla abartmışsın. Günde toplamda 10km yürümen yeterli. En fazla 15 diyelim. Ama 25 nedir kardeşim, ülkeyi mi tavaf ediyorsun.. :dd 0 0 Yorumla
Erenblrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kaç yaşındasınız? Spor için mi yoksa zorunda kaldığınız için mi yürüyorsunuz? 0 0 Yorumla
lilithauroraa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl neden zararlı olsun gayet iyi 0 3 Yorumla naber_nassın_iyilik +1 yıl 30 larıma dayandığımda çökeceğimi düşünüyorum Yorumla lilithauroraa +1 yıl tam tersi daha iyi olacaksın beden olarakta ruh olarakta yürümek iyidir Yorumla VoyagerA +1 yıl ben 2 sene önce 40.000 adım atmıştım 36 yaşında. erkekler kendini harap edecek şeyler yapmadıkça öyle kolay çökmüyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz fazla abartmışsın. Günde toplamda 10km yürümen yeterli. En fazla 15 diyelim. Ama 25 nedir kardeşim, ülkeyi mi tavaf ediyorsun.. :dd
Kaç yaşındasınız? Spor için mi yoksa zorunda kaldığınız için mi yürüyorsunuz?
neden zararlı olsun gayet iyi
30 larıma dayandığımda çökeceğimi düşünüyorum
tam tersi daha iyi olacaksın beden olarakta ruh olarakta yürümek iyidir
ben 2 sene önce 40.000 adım atmıştım 36 yaşında. erkekler kendini harap edecek şeyler yapmadıkça öyle kolay çökmüyor.
Çok fazla bence 10 km maks yeterli
Çokk fazla abartı yapmışsınız