Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anladığım kadarıyla boyuna göre zayıfsın boyun ve kilon kaç
188 70 ama bu kadar fark edermi ya
aylar önce pehlivan gibi adamdım şimdi herkes çöktün diyor
Özelden mesaj at istersen elimden geldiği kadar dertleşirim yardımcı olmaya çalışırız sohbet ederiz
hocam yanlış anlama ama özel sevmiyorum sanırım 10 kilo kadar almam gerek ama şu an alamıyorum. okullar açılınca bu fizikle gitmek hiç istemiyorum
Yanlış anlamam ama daha rahat alıyor o açıdan diyorum böyle zor oluyor istersen instagram hesabını falan ver diyicem onu hiç istemezsin diye tahmin ediyorum o yüzden burdan özelden mesaj at konuşuruz agam her türlü dinlerim çaresini buluruz elbet belli mi olur belki faydam dokunur
bir ara yazarım o zaman
Peki yazarsın o zaman bir ara kendini de tanıt yazarken karışıklık olmasın
tamamdır hocam teşekkürler
Cikik olsa yerinde duramazdin…
aga ilk fotoya bak çok kötü duruyor eskiden omuzum böyle değildi. spor yapıyoruz işe de yaramıyor
Olabilir, benim de oyle
sende mi zayıfsın
Evet
boy kilo?
Valla benim boy 183-4 kilo 60 zar zor yok bile, boyle bi sacmalik olabilir mi ya…
Babama cekmisim o da zamaninda boyle zayifmis hatta benden de zayifmis diyorlar…
omzun filan kaç cm? kaç beden giyiyorsun benim babam da benim yaşımda böyleymiş
Valla o kadarini bilmiyom hic olcmedim anlamam da ama S M giyom giysiden giysiyle degisiyor tabi
Duruşu nasıl oluyor peki? S ve M giyince kötü mü duruyor?
Yoo iyi duran da var ama begenmedigim de cok oluyor ozellikle zayif oldugum icin hani ustumde bazen cok olu gibi duruyor oturmuyor gibi oluyor icinde kayboluyormusum gibi ne kadar guzel bi giysi olsa bile begenerek alip giysem bile giyince belli oluyor iste zayifligim yuzunden guzelim giysi de cirkin duruyor ustumde falan. Acaba kas calissam az cok duzelir mi diyom cunku zamaninda calismistim uc bes ay bide benim kaslarim oyle sey ki hani guzel sisiyor sekil aliyor ozellikle kol kasim hani belli eger biraz ustune yatsam duzenli yapsam guzel sisecek bide gogus kas da aynisi…
yap bence. bende yazın gittim ama 3 ayda kilo alamadım hiç gelişme olmadı bıraktım. hala da kilo alamıyorum
Aynen evde de sinav cektigim de oluyordu ama gun gectikce azaldi falan sonunda biraktik bide kas buyudukce o da kilo yapar diye biliyom sanki ama iste zaman insan hemen simdi olsun istiyor o da olmuyor iste
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!