Diyetimin birinci ayı bitti, 65 kiloyum. 74 kilodan indim. Çirkin kadın yoktur, kendine bakmayan kadın vardır. Hiç bir şey sağlıklı olmaya engel değil yuppi 🙌
Bir professional olarak konuya dahil olmak istemesem de öneride bulunacağım.
Karın kaslarını çalıstırmak istiyorsan plank hareketlerine ağırlık vermelisin. aynı zamanda , günlün sabaha erken saatlerde 2-5km arası hızlı tempo yürüyüş ve orta tempoda koşu sana iyi gelicektir.
Beslenmede yaptığın sporla ve hareketlerle alakalı olarak, günlük protein karbonhidrat vitamin omega3 kaliteli yağlar gibi alınması gereken temel gıdalar da bunun yanında çok önemli rol oynamaktadır.
1. ayda 9 kg vermen anladığım ve takip ettiğim kadarıyla çok aşırı hızlı. daha önce ki paylaşımlarında gördüğüm kadarıyla öğünler pek yeterli miktarı karşılamıyor dengeyi bozma derim.
dil öğreniyorum, doğu seyahati yapmak istiyorum en az otuzuma kadar bir ülkeyi tek gezmek istiyorum, sadece ideallerim var ve çok disiplinliyim ideallerim söz konusu olduğunda
Gerçekleri söylüyorum, bizde bilime göre yapıyoruz bu işi Abazalarda güzel gaz veriyor neden hep iyi şeyler duymak istiyorsun? Biri olumsuz bir yorum yaptığında çirkefsin? Sen yorumlanmak istemiyorsun sana boyun eğen pofpoflayan yavşaklardan istiyorsun.
bencr bilmiyorsun, gittiğin merdiven altı spor salonları kas yapıcam derken çatlaklar edinmeni sağlamış. spor salonunu değiştir bilmediğin işlerde de kesin yorum yapma