Diyetimin birinci ayı bitti, 65 kiloyum. 74 kilodan indim. Çirkin kadın yoktur, kendine bakmayan kadın vardır. Hiç bir şey sağlıklı olmaya engel değil yuppi 🙌 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bir professional olarak konuya dahil olmak istemesem de öneride bulunacağım.
Karın kaslarını çalıstırmak istiyorsan plank hareketlerine ağırlık vermelisin. aynı zamanda , günlün sabaha erken saatlerde 2-5km arası hızlı tempo yürüyüş ve orta tempoda koşu sana iyi gelicektir.
Beslenmede yaptığın sporla ve hareketlerle alakalı olarak, günlük protein karbonhidrat vitamin omega3 kaliteli yağlar gibi alınması gereken temel gıdalar da bunun yanında çok önemli rol oynamaktadır.
1. ayda 9 kg vermen anladığım ve takip ettiğim kadarıyla çok aşırı hızlı. daha önce ki paylaşımlarında gördüğüm kadarıyla öğünler pek yeterli miktarı karşılamıyor dengeyi bozma derim.
Cevap
70Cevap
Bence gayet iyi kuzum ama yanları biraz daha toparlarsan daha da güzel olacaksın:)
Bence çok güzel çok çekicisin şimdi pembeliler seni linç edecek ama inan hepsi seni kıskanıyor İnan bana sen çok güzel bir kızsın 😘😊🤗
Boyun kaç? Yağ oranın yüksek :) spor yaparak yağ oranını düşürüp kas kütleni artırmaya çalış.
Kullanmakta olduğun ilaçlar var mı?
bir ayda 9 kilomu verdin cok sagliksiz diyetisyen 1 ayda 3 4 kilonun saglikli oldugunu söyledi
benim diyetisyenim de metabolizman fıstık gibi işliyor dedi, bence senin metabolizma zayıf ondan kaynaklı moral depolamıştır :)
banada bir sorun yok normal calisiyor dedi
Bence çok başarılı devam etmelisin. Spora ağırlık verirsen değişime sen bile şaşırırsın. Ayrıca güzellik çok göreceli bir kavramdır
Hayatının merkezine dış görünüşünü almış baska hiçbir şeyden mutlu olamayacak kayip bir hayat:/
dil öğreniyorum, doğu seyahati yapmak istiyorum en az otuzuma kadar bir ülkeyi tek gezmek istiyorum, sadece ideallerim var ve çok disiplinliyim ideallerim söz konusu olduğunda
sayılar ortada 9 kilo vermişsin ikimin ne söylediğinin ne önemi var? aynı istikrar ile devam etmeni rica ediyorum :)
Oldukça hızlı ilerliyorsun hayatım. Karın kasların belirginleşmiş. Bu saatten sonra yediklerine çok çok daha fazla dikkat etmen gerek.
Erimiş, böyle de çok tatlı göbeğin, karın kaşlarını çalıştıran egzersizleri yap.
abla hangisi öncesi hangisi sonrası ben bir fark göremedim ama sen öyle diyosan öyledir
Eh işte devam et diyetine, sporuna daha iyi olabilirsin.
Gerçekten sıkılaşmışsın, dikkat et göğüsler gitmesin ama. 😂
Eğer istemsizce içine çekmediysen göbek kaybolmuş, gayet iyisin. Azminden dolayı tebrik ederim
Baya forma girmişsin devam edersen daha çok forma girersin.
İyisiniz ama yanlar bşrwz fazla gibi bel hareketi yapman lazım ama genel olraka ben böyle fizikleri severim
Bayağı kilo vermişsin ama biraz daha fazla vermen gerek
nasıl kilo verdin bana da verdir ben de vermek isytiyorum
fazla fazla yiyerek
:D
Çok ciddi fark var, baya erimiş. Tebrik ederim
yok erimemiş ama güzel seks partneri olursun benim için
Keşke dedigimi kabul etseydin dm bakamaz misin senin dediğin olsun o konuda
Tebrikler. Şişmanın hayata küstüm vsvs diye konu açan iradesizlere örnek olsun
Akşam akşam yapma böyle şeyler 😂
Erimemiş veya yeterince erimemiş tam gaz devam.
Vala, az az verıorsun helal
Erimemiş ama tahrik edecek seviyeye gelmiş vucudun
Önceye göre epey erimiş gözüküyor falan daha da eritmelisin. Çünkü göğüslerin yok gibi
Ben de 132 kilodan 121'e indim.
Tam zayıflayınca gösterseydin keşke
Devam et, başaracaksın.
Bu sicaktada eremiyosa artik:)
Eski halini bilmediğimiz için.
Rezalet.
Mıncık çuvalı gibi
Abla ilk halinide koydaydin
Oha bunu nasıl başardın inanamıyorum
öncesini bilmediğim için yorum yapamam
böyle devam çok iyi gidiyorsun
Erimiş erimesine de bu nasıl bir tendir?
kötü mü
Kötü değil de ten rengin şaşırmış gibi hangi renk olduğu belli değil.
@tutkununkirmizitonu
gayet iyi ilerliyorsun..
hayır olmamış belin kalın gibi duruyor
Biraz gayret edin fark etmiş
Azdirdin resmine evet harika görünüyorsun
1 ayda 9 kilo çok iyi
Erimemiş yanlış diyet sonucu oluyor hep bunlar
en başından beri olumsuzsun hiç bi yetkin yok ilaçlarla dolu bi kas yığınından ibaretsin bilimin gücü varken sen gibi bi balona inanmamı bekleme
vücudunda yanlış protein yüklediğinden çatlaklar çıkmış kasların çatlak izleriyle dolu iğrenç gözüküyor, bence o çatlaklara yöntem bul
Gerçekleri söylüyorum, bizde bilime göre yapıyoruz bu işi
Abazalarda güzel gaz veriyor neden hep iyi şeyler duymak istiyorsun? Biri olumsuz bir yorum yaptığında çirkefsin?
Sen yorumlanmak istemiyorsun sana boyun eğen pofpoflayan yavşaklardan istiyorsun.
bencr bilmiyorsun, gittiğin merdiven altı spor salonları kas yapıcam derken çatlaklar edinmeni sağlamış. spor salonunu değiştir bilmediğin işlerde de kesin yorum yapma
İdeal kilona indiğinde vücuduna aynadan bak sonra hafif tebessüm ediceksin zaten...😄
asırı kötü hemen spora basla durma
evet bu şekli devam et
Yok birazaha gitmeli
yana vermiş
Fena değil
Sarkmalar olmus
İyisin iyi
Hiç utanman yok mu
Bunlar Twitter ifşa da paylaşılır siber suç dikkat
Fizik güzel
Hayır daha var
erimiş