Hayır bence göze batmıyor. Ama fark ettiğim şey hepimiz başkalarının bize kusur diye gösterdiği şeyleri gözümüzde çok büyütüyoruz ve sanki o düzelirse başka bir problemimizin olmayacağını düşünüyoruz. Ama deli gibi estetik yaptıran kadınları görüyorsunuz ya, kendilerini durduramıyorlar. Çünkü bunun bir sonu yok. Ben de göz altımdaki morluklardan şikayetçiyim. Başka birisi gözaltı torbalarından, öbürü dudaklarının inceliğinden, öteki kalınlığından, kimimiz göbeğimizden kimimiz de selülitlerinden şikayetçi. Ama görüyoruz ki hepsini estetikle "kabul görmüş normlara uygun" yaptıran kadınlar ne kadar çocukluğumuzdaki barbie bebeklere de benzemeye çalışsa hep bir yapaylık var "göze batan" Bence doğalımızda olan fiziksel özelliklerimiz bizi asıl tanımlayan yanlarımız. Parmak izlerimiz gibi, bize özel. Herkesin birbirinin kopyası olmaya çalıştığı bir tüketim toplumu yaratıldı. Barbie bebeklerimiz sadece bir oyuncak değil, bugünler için bizlere ideal bedeni tanıtan güzel bir genç kadın olma ideasını yarattı zihnimizde. Şimdi de çocukluğumuzda zihnimizde yaratılan bu ideaya ulaşmak istiyoruz. Bu zihnimizin içinde dönen düşünceleri görmeli ve özümüzü, doğalığımızı korumalıyız. Çünkü en nihayetinde hepimiz bu doğanın bir parçasıyız. Yüzümüzü fiziksel özelliklerimizde mükemmeli aramaya değil, doğanın bir parçası olarak güzel izler bırakmaya adamalıyız fikrimce.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence aşırı göze batan bir hali yok. Tanıdığım bir kız var ve hani dalga geçmek amaçlı falan demiyorum yanlış anlaşılmasın hem önden hem de yandan iyi durmuyor ve kız kendisiyle inanılmaz barışık birisi ya da dışarıya öyle yansıtıyor bilmiyorum ve bir şekilde insana güzel geliyor. Senin o kıza göre önden bakınca orantılı bir duruşu var bence ama şu da bir gerçek ki burun esteği her şeyi değiştirebilir. Bunun için sana örnek vereceğim ilk isim hemen bakabilirsin de ; youtube Beste kartal olacaktır.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sorun bence bu fotoğraftaki pozun yorgun ve mutsuz görünüyorsun. Profildeki halinle alakası yok.
Ya yemin ederim yapmacık insanlardan o kadar biktim ki tamam kim ne yaptirirsa yaptırsin beni ilgilendirmez ama estetikten geçilmiyor herkes aynı ve böyle senin gibi karakteristik kişileri görünce ben artık daha çok beğeniyorum çünkü diğerleri birbirine benziyor bir çekicilikleri kalmadı kadin bile degil robot oldular.
Cildin çok güzel görünüyor, o konuda çok şanslısın burnun da normal bence ama biraz ucunu kaldırsan aşırı güzel olursun böyle çirkinsin demiyorum ama ufak tefek değişimler Cook güzel yapıyor insanı bende mesela dudaklara dolgu yaptırsam bende aşırı güzel olurmuşum gibi geliyor 😊
Kimin ne dediğine ne bakıyorsun. Herkes patavatsız olmuş zaten şimdi sen sordun mu ben nasıl daha güzel olurum diye de sana öyle bir şey diyebiliyor. İnsanların tek bildiği şey özgüven kırmak, boş ver muhatap dahi olma öyleleriyle.
Şu an duygusalım kuzum ya depremden falan dolayı her seye takılıyorum. Normalde cok takmam ama iste bugun takasım geldi 😊 cok tesekkür ederim haklısınn kimse kendine bakmıyor karsısındakine sallıyor
Sorularında falan denk geldim tanıdım yani ama sen şu soruyu sorana kadar yok burun yok bilmem ne falan aklıma gelmedi bile önceden de güzelsin dediğimi hatırlıyorum
Doğallık en güzeli samimi bir yüzün var insanlar burnunu yaptırsan daha iyi olur der yaptırırsın sonra dudağını da yaptır derler sonra sonra devam eder sen sen olmaktan çıkarsın sen busun ve insanlar seni böyle beğenmeli herkesin her dediğini umursama
Merhaba burnunu yaptıran birisi olarak söylüyorum eğer ki içinde bu seni üzüyorsa direkt yaptır benim de seninki gibi çok göze batan tarafı yoktu ama gerek insanların dalga geçmesi gerek yaptırsan daha güzel olursun gibi boş tesellileri canımı yıllarca sıkmıştı en sonunda kendi isteğimin de bu olduğu kanısına vardım şimdi ameliyatolalı 1.5 yıl oldu nerdeyse ameliyat olmama rağmen eskisi daha güzeldi niye yaptırdın diyenler bile oldu 😃 demem o ki insanları memnun etmek çok zor şu an ben aynaya baktığımda mutluyum istemeyen beğenmesin umurumda bile değil
Yani göze batmiyor bence, en önemlisi senin gözüne batması zaten. Sen mutluysan gerisi önemli değil. Kırmak niyetiyle söylemiyorum bunu ama benim burnum kemerli olsaydı ben yaptırırdım. Bu tamamen kişiye bağlı sen beğeniyorsan kimseye laf etmek düşmez.
İtici göstermiyor bu kadar kafaya takma kendin ile barısık ol mutlu olmaya bak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu durumun seni üzüyorsa dalga konusu oluyorsan yaptır, güzelsin ama burnun bunu örseliyor, bunu kuruntu yaptığını biliyorum, Zaten zayıf ve burnun büyük olmasını dert ediyorsun, elinde imkan varsa yaptır, ya da KBB randevu al ucuza ve yahut bedavaya gelir, güzelsin ama
Dostum buna cevabım evet ama gidip estestisyenin yapacağı burnun da yapay olduğu o kadar belli oluyor ki. Estetik olarak güze olsa da doğal durmuyor. Doğallıktan uzak estetik de maske gibi bir şey bence.
Ya hemcinsim olduğu halde bu kızları anlamıyorum ben. Fotoğraf çekinirken dudağınızı niye böyle bi tuhaf yapıyorsunuz lan lxmsğsösşşsmw Bide hepsi de aynı yani
28 diş. 1 20 lik çekildi. 1 kanal tedavisi. 60 bin verdim. Daha 1 hafta oldu. Görüntü mükemmel. Ama daha alışamadım. Ağrılar çok oluyor. 2 saat önce acilden geldim. İğne yaptırdım. Gerisini sen düşün. Acılı bir süreç. Bugün başka bir arkadaş ile görüştüm. 2 aya dedi tamamen alışırsın. Hollywood gülüşü renk oldu. Bembeyaz. Ama acılı bir süreç.
Oha iylik yap denize at ve ben sana gerçekleri söyledim yalanları duymka istiyorsan devam ed burdaki yorumları gör mutlu ol okadar canım belliki senin neyini kıskanıyim ben mantık duşun burnun berbat çok büyük düz dhai değil bur soruyu sorman bile saçma sen yaptirma böyle kal herseyine insanlar karar verdin kismede iylik yapmiycagimi bikez daha anladım sana iyi günler
Beyinsiz insan herkesin burnu yüzü aynı degil herkesin burnu düz olmak zorunda da degil sen kimsin ki bana iyilik yapıyosun bu mu iyilik anlayısın cekemez. Bu halimle bile senden güzelim eminim. Gelip bana hakaret ediyor bir de iyilik yaptım diyor sünepe
Sen tam bir karekteriszin senin gibilerini zerre acimiyorum kadın kadının en büyük düşmanı gerçekleri duymak zoruna mı gidiyor burrnun erkek burnundan daha kötü karga gibi sen mi benden güzelsin sen beni daha görmedin bile canım olduğun burdan belli iki güzel yorumlara kanmış simarmis kezban seni Arschlöcher
Ahahahaha kızım kudurmussun ya sen burnum bile senden güzeldir sen karga bile etmezsin düsman sensin estetik ol ol diye zorlayan sensin eziklemisler seni belli bu kadar zoruna gittigine göre iki tane güzel yorum yok bir sürü yorum var cahil cühela 😊 ah ah sizin gibi sünepelerden bıktım 😂 sensin o sımarık sümüklü baksana benden iyiymis gibi konusuyorsun defol cöplüğünee
Dayııı sen git o maymun suratınla isine bak 😂 bana cirkin diyecek en son varlıksın seni ciddiye bile almadım almıyorummmmm kendi kendine gelin güven olmussun bir gözün toprağa bakıyor hala millete laf atıyorsun
Aynen aşırı zoruna gitmiş bana hakaret ediyor gercekelri tek söyleyen benim kendisi Allah'a havale ediyorum daha fzla yazmasın güzel olmaynaa güzel denmez hep iyi yorum yapılsın istioyr kendi güzel sansin hakaret ederek mutlu oluyor belliki bana yazma senin gibu kezbanlara Cvp vermiyorum
Kızım güzelim güzel o kücük olmayan beynine sok. Bana hakaret edemezsin sen o yetiye sahip degilsin cömez seni laflarımla döverim önce insan ol neyi nasıl konusacagı ögren sonra bana yaz zilli hadi naşşşşşşşşşşş
Dayı sen sus gözlerini görmeme gerek yok o hissiyatı veriyorsun zaten. Kac yasına gelmis adamsın burada bos yapıyorsunnnn bir laf söylerim kalp krizinden diger tarafa nakil olursun
Bunları buraya atarak büyük hata yaptın. Başkasının verdiği akıl ile estetik olacak halin yok nasıl olsa.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seni guzel bulmuyorum ama bilmiyorum sen cok seksi geliyosun gozume uzun zamandir denk geliyorum sana. Senin hayalinle mastürbasyon yapmisligim bile vardir. Sapik degilim ama sende bisey var.
Sempatik degil sempatik olsa cinsellik cagristirmazdin. Cok seksi buluyorum niyetim istemsizce bozuluyor. Sapik oldugumu dusunme degilim ama erkegim ve etkileniyorum
Daha oncede cok gordum seni oaylasimlarini resimlerini. Yuzun cok hos bence ve dedigim gibi istemsizce niyetim degisiyor. Daha fazlasini yazsam tanimiyosun beni yanlis dusunursun.
Bak şimdi şöyleki güzellik bugun var yarın olmaya bilir bence şirin ve tatlı birisin dünya güzeli düşün bir kaza geçirip kaybede bilir güzelliğini ya da kaza geçirmiş yüzünde iz olan birini düşün ameliyat olup dünya güzeli olabilir bence önemsiz gayett düzgün burnun güzel tatlı birisin
Çözümü vardır ama bir de aşko yanlış anlama ama tarzını da degistirsen çok güzel kiz olursun. Ben seni bir kere ig sayfa yorumlarinda görmüştüm aa demiştim KS deki kiz.
Ama takma ya boş ver. Ben de burnumu sevmiyorum yandan yaptırmak isterdim bir gün. Bir de ucunu biraz karldirmak isterdim çok mu şey istiyorum nxnddjddi
Şimdi dikkatli baktım da yakışır gibi geldi yaptıracak da doğal görünecek şekilde yaptır. Sana daha çok yakışır. Rizeli burnun var bu arda. Doğru mu? 🙃
Doğru ya bi an depremin Malatyayı etkilediğini bi an için unuttum. Umarım kaybın, evinde hasar falan yoktur. Benim ailemden birileri Malatyadaydı. Deprem olunca memlekete döndüler.
Çoğu yaptırıyor. Demek ki yakışmadığını düşünüyorlar. Ya aslında bunlar "kusur" değil. Kusur bizim algı ve yaklaşımımızda. Ne var sanki şu burna bakıp Malatyalı olduğunu anlasalar?
Seni böyle görmek o kadar harika ki güler yüzlü inan çok sevindim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burnun itici değil eğer estetik ameliyat yaptıramıyorsan veya korkuyorsan yüz egzersizleri deneyebilirsin burun düzeltme aparatları var çok işe yarar sen eğer istersen tabii ki
Bence karakteristik ve kötü değil rahatsızsan dolgu ile ucundan kaldırtabilirsin daha iyi durur yine mutlu değilsen estetik yaptır ama iyi araştır doğal yapan doktorlar var hafif kalkık küçük bir burun yakışır bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Burnun değil de kişiliğin karakterin çok itici bunu öğrenmiş oldum.
Buna sen karar vericeksin seni rahatsız ediyosa yaptirmani tavsiye ederim beni rahatsiz ediyodu yaptirdim ve mutluyum biraz zahmetli ameliyat sonrası fakat tamamen değdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes Güler Yüzüne Ve insanlığına Bakar Hiç Kimse Başka Şeylerini Önemsemez inanki...
Önce ki hesaplarından da biliyorum seni, o kadsr dikkat çekmiyor burnun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
herkes göze batmıyor demiş yalan söylemiş senden resmen dalga geçmişler ilk burnun görmüyor zaten bunlara inanma burun göze batar bence yaptirmalisin ben yaptırdım büyüktü yüzüm değişti resmen
Ben ameliyat olucam zaten de burada bu kadar insan benle niye dalga gecsin
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani burnun kötü olduğunu düşünüyormusun pess doktor git görüş o geçerleri söyler Boyle burunla insan içine çıkılmaz kızım sen sakamisin milletin lafına mi inanıyorsun benim burnumda güzel dediler estetiksiz herseye güzel derler fırsat olsa hepsi yapar
Sanane sanane ne düsündüğümden yaptırmak zorunda mıyım? Sensin saka git isine bak kıskanc. Allahın yarattığını da begeniyor insanlar herkes estetik olmak zorunda mı? Burnunu yaptırmak yerine psikologa git yardım al bence kafan bozuk senin cok özgüvensizsin
Cevap sahibi
+1 yıl
canım mal yaptırma zaten yaptirsanda biseye benzemessin sen piskolog görün özgüven patlmasi var hiç güzel de degilsin yamuk burunlu
Ya sen önce yazmayı ögren de sonra bana akıl ver 😂 su halim bile sana bin basar pasaklı kıskan orada kendi kendine evde kalmıs 😂😂 doktora gitsen adam meslegi bırakır 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Evde kalmış derken kızım malmisin sen doktora sen görün bence olumsuz yorumlara katlanamiyorsun git ağla zoruna gidiyorsa ya mali tipsiz kezban Instagram bak kız gör senmi güzelsin pasaklı
Seni aglatırım ben zilli Instagram ya baksan milyon tane kız var seni de ikiye üce katlarr o kalkan dötünü indir sen bana olumsuz yorum yapmıyorsun hakaret ediyorsun cirkef önce yorum yapmayı ögren evde kalmıssın ve kalacaksın belli senin gibi bir mahlukatı kimse almaz 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Hosst yavaş hvala hadi güzel yorumlarla özgüven patlaması yaşamaya devam ed sen kimsinde beni aglatcaksin zilli kafanı kapatmisin içinde iman yok terbiyesiz yorumlari oku mutlu ol evde kalacaksın ne alaka ya ben zaten evliyim canım sen kendine bak kudurmuş tipsiz nasıl günah islediysen çarpılmışin ya o burunle sokaga çıkılmaz bu arada fotonu paylastim arkadaşlara hepsi kahha attı Boyle burunle özgüvenli canım olmak neyse yazma kezban
Hııı fotomu mu paylastınn eee ben seni simdi sikayet etsem ne yapacaksın izinsiz fotomu nasıl paylasırsın? O kullanıcı isminin ekranını ve bu yorumların ekranını alayım da seni sikayet edeyim de gör itin fırlattığııı asıl sen carpılmıssın gerci cinler görse sen bu zaten carpılmıs bir de biz carpmayalımmmm derlerr o koca da sende durmaz aldatıyordur belki bu kadar cahil birini napsın adam ahahah gtü boklu sensin o terbiyesiz sünepe ezik ne dokundum sana demi ben sana napacagımı biliyorum