• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Sizce burnum beni itici mi gösteriyor?

queennn00
queennn00 Takip Et
Yoda Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor
Bugun bir abla burnunı yaptırsan cok güzel kızsın dedi. Acaba cok mu göze batıyor zaten sorunum var ☹️
Güzellik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Delffff
    Delffff Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır bence göze batmıyor. Ama fark ettiğim şey hepimiz başkalarının bize kusur diye gösterdiği şeyleri gözümüzde çok büyütüyoruz ve sanki o düzelirse başka bir problemimizin olmayacağını düşünüyoruz. Ama deli gibi estetik yaptıran kadınları görüyorsunuz ya, kendilerini durduramıyorlar. Çünkü bunun bir sonu yok. Ben de göz altımdaki morluklardan şikayetçiyim. Başka birisi gözaltı torbalarından, öbürü dudaklarının inceliğinden, öteki kalınlığından, kimimiz göbeğimizden kimimiz de selülitlerinden şikayetçi. Ama görüyoruz ki hepsini estetikle "kabul görmüş normlara uygun" yaptıran kadınlar ne kadar çocukluğumuzdaki barbie bebeklere de benzemeye çalışsa hep bir yapaylık var "göze batan"
    Bence doğalımızda olan fiziksel özelliklerimiz bizi asıl tanımlayan yanlarımız. Parmak izlerimiz gibi, bize özel. Herkesin birbirinin kopyası olmaya çalıştığı bir tüketim toplumu yaratıldı. Barbie bebeklerimiz sadece bir oyuncak değil, bugünler için bizlere ideal bedeni tanıtan güzel bir genç kadın olma ideasını yarattı zihnimizde. Şimdi de çocukluğumuzda zihnimizde yaratılan bu ideaya ulaşmak istiyoruz. Bu zihnimizin içinde dönen düşünceleri görmeli ve özümüzü, doğalığımızı korumalıyız. Çünkü en nihayetinde hepimiz bu doğanın bir parçasıyız. Yüzümüzü fiziksel özelliklerimizde mükemmeli aramaya değil, doğanın bir parçası olarak güzel izler bırakmaya adamalıyız fikrimce.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence aşırı göze batan bir hali yok. Tanıdığım bir kız var ve hani dalga geçmek amaçlı falan demiyorum yanlış anlaşılmasın hem önden hem de yandan iyi durmuyor ve kız kendisiyle inanılmaz barışık birisi ya da dışarıya öyle yansıtıyor bilmiyorum ve bir şekilde insana güzel geliyor. Senin o kıza göre önden bakınca orantılı bir duruşu var bence ama şu da bir gerçek ki burun esteği her şeyi değiştirebilir. Bunun için sana örnek vereceğim ilk isim hemen bakabilirsin de ; youtube Beste kartal olacaktır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sorun bence bu fotoğraftaki pozun yorgun ve mutsuz görünüyorsun. Profildeki halinle alakası yok.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ya yemin ederim yapmacık insanlardan o kadar biktim ki tamam kim ne yaptirirsa yaptırsin beni ilgilendirmez ama estetikten geçilmiyor herkes aynı ve böyle senin gibi karakteristik kişileri görünce ben artık daha çok beğeniyorum çünkü diğerleri birbirine benziyor bir çekicilikleri kalmadı kadin bile degil robot oldular.

0
    0 Yorumla
  • Caresizkisiiyimben
    Caresizkisiiyimben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Cildin çok güzel görünüyor, o konuda çok şanslısın burnun da normal bence ama biraz ucunu kaldırsan aşırı güzel olursun böyle çirkinsin demiyorum ama ufak tefek değişimler Cook güzel yapıyor insanı bende mesela dudaklara dolgu yaptırsam bende aşırı güzel olurmuşum gibi geliyor 😊

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

64

Cevap

63

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

hayır itici değil

0
    0 Yorumla
  • VişneliBrowni_
    VişneliBrowni_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kimin ne dediğine ne bakıyorsun. Herkes patavatsız olmuş zaten şimdi sen sordun mu ben nasıl daha güzel olurum diye de sana öyle bir şey diyebiliyor. İnsanların tek bildiği şey özgüven kırmak, boş ver muhatap dahi olma öyleleriyle.

2
    3 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Şu an duygusalım kuzum ya depremden falan dolayı her seye takılıyorum. Normalde cok takmam ama iste bugun takasım geldi 😊 cok tesekkür ederim haklısınn kimse kendine bakmıyor karsısındakine sallıyor

Yorumla
    • VişneliBrowni_
      VişneliBrowni_
      +1 yıl

boş ver takma inan bana gayet tatlısın. Dünya güzeli de olsa bir kadın mutlaka bir kusur bulur insanlar böyle.

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Yaa bana tatlı demenden ziyade bu sekilde düsünmen asırı mutlu etti iyi ki böyle harbi düsünen hemcinslerim var cansınnnnn

Yorumla
  • Domatezlitantuni
    Domatezlitantuni Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Seni önceden de gördüm şu ana kadar farketmedim bile :)

3
    8 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Cidden mi nasıl gördün

Yorumla
    • Domatezlitantuni
      Domatezlitantuni
      +1 yıl

Sorularında falan denk geldim tanıdım yani ama sen şu soruyu sorana kadar yok burun yok bilmem ne falan aklıma gelmedi bile önceden de güzelsin dediğimi hatırlıyorum

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Cok tesekkür ederim genelde ön profilden foto cektiğim İcin 😊 yan profilde burnunum kusuru daha cok belli o yüzdennn

Yorumla
    • Domatezlitantuni
      Domatezlitantuni
      +1 yıl

Gülün de dikeni var ama güle herkes tav :)

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Cookk tesekkür ederimmm cok manalı söz 🙈💕

Yorumla
    • Domatezlitantuni
      Domatezlitantuni
      +1 yıl

Bak daha tatlı oldun utandinnnnn:D

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Utandırdınn

Yorumla
    • Domatezlitantuni
      Domatezlitantuni
      +1 yıl

:))) biliom

Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.

Doğallık en güzeli samimi bir yüzün var insanlar burnunu yaptırsan daha iyi olur der yaptırırsın sonra dudağını da yaptır derler sonra sonra devam eder sen sen olmaktan çıkarsın sen busun ve insanlar seni böyle beğenmeli herkesin her dediğini umursama

1
    0 Yorumla
  • flfööföd
    flfööföd Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Merhaba burnunu yaptıran birisi olarak söylüyorum eğer ki içinde bu seni üzüyorsa direkt yaptır benim de seninki gibi çok göze batan tarafı yoktu ama gerek insanların dalga geçmesi gerek yaptırsan daha güzel olursun gibi boş tesellileri canımı yıllarca sıkmıştı en sonunda kendi isteğimin de bu olduğu kanısına vardım şimdi ameliyatolalı 1.5 yıl oldu nerdeyse ameliyat olmama rağmen eskisi daha güzeldi niye yaptırdın diyenler bile oldu 😃 demem o ki insanları memnun etmek çok zor şu an ben aynaya baktığımda mutluyum istemeyen beğenmesin umurumda bile değil

1
    0 Yorumla
  • doublemann
    doublemann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Çok saçma ve s*lakça bir soru.

Sana ne yahu milletin seninle ilgili ne düşündüğünden?

İtici deyince ağlayıp, hoş deyince havalara mı uçacaksın?

Yerinde olsam umursamazdım.

Kaldı ki, sitenin %90'ı malum tiplerden ibarettir.

3
    3 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Yok ya ben de sıkıldım bu aralar buhrandayım böyle seyler soruyorum

Yorumla
    • doublemann
      doublemann
      +1 yıl

S*ktir et, bir şey yok burnunda. 😏

Yorumla
    • Neveragain6
      Neveragain6
      +1 yıl

Ya ben niye güldüm buna jşahjsaşj.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yani göze batmiyor bence, en önemlisi senin gözüne batması zaten. Sen mutluysan gerisi önemli değil. Kırmak niyetiyle söylemiyorum bunu ama benim burnum kemerli olsaydı ben yaptırırdım. Bu tamamen kişiye bağlı sen beğeniyorsan kimseye laf etmek düşmez.

1
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ben biraz saglık acısından rahatsızım nefes alma konusunda yoksa Şu an alıstım

Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

İtici göstermiyor bu kadar kafaya takma kendin ile barısık ol mutlu olmaya bak

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu durumun seni üzüyorsa dalga konusu oluyorsan yaptır, güzelsin ama burnun bunu örseliyor, bunu kuruntu yaptığını biliyorum, Zaten zayıf ve burnun büyük olmasını dert ediyorsun, elinde imkan varsa yaptır, ya da KBB randevu al ucuza ve yahut bedavaya gelir, güzelsin ama

0
    0 Yorumla
  • cemsie
    cemsie Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Dostum buna cevabım evet ama gidip estestisyenin yapacağı burnun da yapay olduğu o kadar belli oluyor ki. Estetik olarak güze olsa da doğal durmuyor. Doğallıktan uzak estetik de maske gibi bir şey bence.

0
    0 Yorumla
  • SanırımDeliyim
    SanırımDeliyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

Ya hemcinsim olduğu halde bu kızları anlamıyorum ben. Fotoğraf çekinirken dudağınızı niye böyle bi tuhaf yapıyorsunuz lan lxmsğsösşşsmw Bide hepsi de aynı yani

0
    0 Yorumla
  • Antimaskulızmm_
    Antimaskulızmm_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Yüz hatların çok güzel ama burnun için estetikten korkuyorsan bu videoyu yapabilirsiniz

https://youtu.be/vZJQAesQfkc
    0
    0 Yorumla
  • Savas86
    Savas86 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Burnun çok büyük istediğin cevap ise. Hatta çok büyük. Bende dişlerimin rengini begenmedigim için zirkonyum yaptırdım.

0
    20 Yorumla
    • Antimaskulızmm_
      Antimaskulızmm_
      +1 yıl

Ne kadara yaptırtınız? Ve memnun kaldınız mi? Bende yaptırtmayı düşünüyorum

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

28 diş. 1 20 lik çekildi. 1 kanal tedavisi. 60 bin verdim. Daha 1 hafta oldu. Görüntü mükemmel. Ama daha alışamadım. Ağrılar çok oluyor. 2 saat önce acilden geldim. İğne yaptırdım. Gerisini sen düşün. Acılı bir süreç. Bugün başka bir arkadaş ile görüştüm. 2 aya dedi tamamen alışırsın. Hollywood gülüşü renk oldu. Bembeyaz. Ama acılı bir süreç.

Yorumla
    • Antimaskulızmm_
      Antimaskulızmm_
      +1 yıl

Ben soğukta acı çekmemek için yaptırtmadım henüz 4 dişimi yaptırtacaktım bu arada. Çok acısı olmaz umarım

Yorumla
    • Antimaskulızmm_
      Antimaskulızmm_
      +1 yıl

Acılıdır eminim ki diş bu

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Benim dişlerim koyu renkli idi. Sırf renk için yaptırdım. Pişmanım

Yorumla
    • Ecenaz728
      Ecenaz728
      +1 yıl

Sonunda biri gerçekleri söylemiş kıza kızlar kandırmış resmen üzgünüm göze batıyor inanma bunlara

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Kızım iyi misin sen kime göre gercek neye göre gercek? Burdaki güzel yorumları cekemeyip gelip kötü yorumlarada aklınca kendine yancı araman da acayip

Yorumla
    • Ecenaz728
      Ecenaz728
      +1 yıl

Oha iylik yap denize at ve ben sana gerçekleri söyledim yalanları duymka istiyorsan devam ed burdaki yorumları gör mutlu ol okadar canım belliki senin neyini kıskanıyim ben mantık duşun burnun berbat çok büyük düz dhai değil bur soruyu sorman bile saçma sen yaptirma böyle kal herseyine insanlar karar verdin kismede iylik yapmiycagimi bikez daha anladım sana iyi günler

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Beyinsiz insan herkesin burnu yüzü aynı degil herkesin burnu düz olmak zorunda da degil sen kimsin ki bana iyilik yapıyosun bu mu iyilik anlayısın cekemez. Bu halimle bile senden güzelim eminim. Gelip bana hakaret ediyor bir de iyilik yaptım diyor sünepe

Yorumla
    • Ecenaz728
      Ecenaz728
      +1 yıl

Sen tam bir karekteriszin senin gibilerini zerre acimiyorum kadın kadının en büyük düşmanı gerçekleri duymak zoruna mı gidiyor burrnun erkek burnundan daha kötü karga gibi sen mi benden güzelsin sen beni daha görmedin bile canım olduğun burdan belli iki güzel yorumlara kanmış simarmis kezban seni Arschlöcher

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Queennn niye hakaret ediyorsun? Çirkinsin. Bunu kabul et. Burnun at nalı gibi. Ecenaz boş ver. Kompleksleri olan birisi işte.

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ahahahaha kızım kudurmussun ya sen burnum bile senden güzeldir sen karga bile etmezsin düsman sensin estetik ol ol diye zorlayan sensin eziklemisler seni belli bu kadar zoruna gittigine göre iki tane güzel yorum yok bir sürü yorum var cahil cühela 😊 ah ah sizin gibi sünepelerden bıktım 😂 sensin o sımarık sümüklü baksana benden iyiymis gibi konusuyorsun defol cöplüğünee

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Queen popoma iki Kaş bir burun çizsem. Senden güzel olur :) emin ol.

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Dayııı sen git o maymun suratınla isine bak 😂 bana cirkin diyecek en son varlıksın seni ciddiye bile almadım almıyorummmmm kendi kendine gelin güven olmussun bir gözün toprağa bakıyor hala millete laf atıyorsun

Yorumla
    • Ecenaz728
      Ecenaz728
      +1 yıl

Aynen aşırı zoruna gitmiş bana hakaret ediyor gercekelri tek söyleyen benim kendisi Allah'a havale ediyorum daha fzla yazmasın güzel olmaynaa güzel denmez hep iyi yorum yapılsın istioyr kendi güzel sansin hakaret ederek mutlu oluyor belliki bana yazma senin gibu kezbanlara Cvp vermiyorum

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Gözlük içinden nasıl gördün gözlerimi? Mal mal

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Kızım güzelim güzel o kücük olmayan beynine sok. Bana hakaret edemezsin sen o yetiye sahip degilsin cömez seni laflarımla döverim önce insan ol neyi nasıl konusacagı ögren sonra bana yaz zilli hadi naşşşşşşşşşşş

Yorumla
    • Savas86
      Savas86
      +1 yıl

Yarışa girsen burun farkıyla herkesi geçersin. :) Tekrar baktım resmine de. Bütün iştahım kaçtı

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Dayı sen sus gözlerini görmeme gerek yok o hissiyatı veriyorsun zaten. Kac yasına gelmis adamsın burada bos yapıyorsunnnn bir laf söylerim kalp krizinden diger tarafa nakil olursun

Yorumla
    • Antimaskulızmm_
      Antimaskulızmm_
      +1 yıl

Kıza hakaret niye ediyorsun ki? Beğenmedim de geç

Yorumla
  • 1Eylül01
    1Eylül01 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 89%
    +1 yıl

O ablaya söyle gözlerini kontrol ettirsin. umursama kimseyi kendini sev yeter. kimsenin dediğini de kafana takma.

0
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ahaha kuzum ya cok sekersin 😂💕

• DewilTUYU
    DewilTUYU Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Bizim yorenin insanlari genelde burnu boyledir. Ben insanlari Allahin lutfettigi gibi kabul ederim, Biz kimiz ki Yaradanin Lutfunu begenmeyecegiz.

0
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Saolun 😊

Yorumla
  • Etipufflezzetli
    Etipufflezzetli Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Tüm kadınların klonlanmış gibi aynı olmasından daha güzelsin inan ve karakteristik duruyor bence.

1
    0 Yorumla
  • King_Leonidas
    King_Leonidas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 72%
    +1 yıl

Bunları buraya atarak büyük hata yaptın. Başkasının verdiği akıl ile estetik olacak halin yok nasıl olsa.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seni guzel bulmuyorum ama bilmiyorum sen cok seksi geliyosun gozume uzun zamandir denk geliyorum sana. Senin hayalinle mastürbasyon yapmisligim bile vardir. Sapik degilim ama sende bisey var.

0
    8 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ohaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oha olabilir ama gercek bu

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Benşm neyim var ki hayal ettin güzel de bulmuyorsun ayrıca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cirkind3 bulmjyorum ama.. zaten mesele guzellik degil cekicilik. Bilmiyorum ama yuzun cok hosuma gidiyor.

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

O zaman sempatik buluyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sempatik degil sempatik olsa cinsellik cagristirmazdin. Cok seksi buluyorum niyetim istemsizce bozuluyor. Sapik oldugumu dusunme degilim ama erkegim ve etkileniyorum

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Sadece yüzüm ve burnum var nasıl bir cinsellik cagrıstırıyorumm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha oncede cok gordum seni oaylasimlarini resimlerini. Yuzun cok hos bence ve dedigim gibi istemsizce niyetim degisiyor. Daha fazlasini yazsam tanimiyosun beni yanlis dusunursun.

Yorumla
  • frk18
    frk18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Gayet güzel bence ne varmış burnunda gayet şirin birisin

0
    13 Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

İnsanların dış görünüşünü beğenip beğenmemesi önemsiz bence

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Yaa tesekkür ederimm 😊😊😊

Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

Nedemek ne varmış burnunda

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Egrilik var

Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

Bence güzelliğini etkilemiyor

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Öule diyince abla sormak istedimm ben de cok begenmiyorum ama sen güzel bakıyorsun

Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

Bak şimdi şöyleki güzellik bugun var yarın olmaya bilir bence şirin ve tatlı birisin dünya güzeli düşün bir kaza geçirip kaybede bilir güzelliğini ya da kaza geçirmiş yüzünde iz olan birini düşün ameliyat olup dünya güzeli olabilir bence önemsiz gayett düzgün burnun güzel tatlı birisin

Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

Çok takılma bence

Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

İticide değil

Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

Uyudun sanırım

Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

Günaydın

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Günaydın

Yorumla
    • frk18
      frk18
      +1 yıl

Nasılsın

Yorumla
  • askokuskoogirl
    askokuskoogirl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

İtici göstermiyor ama yaptırsan tabiki fark olur ama tek sorun burun değil kilo alman lazim

0
    4 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ay o zaten baslı basına sorun kdkx

Yorumla
    • askokuskoogirl
      askokuskoogirl
      +1 yıl

Çözümü vardır ama bir de aşko yanlış anlama ama tarzını da degistirsen çok güzel kiz olursun. Ben seni bir kere ig sayfa yorumlarinda görmüştüm aa demiştim KS deki kiz.

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ben böyle iyiyim de ig ne alaka

Yorumla
    • askokuskoogirl
      askokuskoogirl
      +1 yıl

Bilmem aklima geldi söylemek istedim

Yorumla
  • Canımbennnremmnurr
    Canımbennnremmnurr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Yani dürüst olmak gerekirse, önden pek sorun yok ama yandan kötü duruyor

0
    3 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Evett

Yorumla
    • Canımbennnremmnurr
      Canımbennnremmnurr
      +1 yıl

Ama takma ya boş ver. Ben de burnumu sevmiyorum yandan yaptırmak isterdim bir gün. Bir de ucunu biraz karldirmak isterdim çok mu şey istiyorum nxnddjddi

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ahaha bir gün olur insallah canım yaa

Yorumla
  • LeydiStark
    LeydiStark Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 34%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 644 cevap paylaştı.

Kanka yaptır burnunu yaptırma diyen düşmanındır

0
    3 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Bu kadar insan düsman banaa

Yorumla
    • LeydiStark
      LeydiStark
      +1 yıl

yaptırmalısın güzel değil burnun geri kalanda sıkıntı yok nefes alışın bile güzelleşir

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Nefs İcin yaptırcam zaten burnum güzel demedim

Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Karakteristik burnun var bana kalırsa böyle çok daha güzel sokakta herkes birbirine benziyor ifadesiz mimiksiz donuk ve yapay suratlar..

0
    0 Yorumla
  • anyl7
    anyl7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Bence kötü durmuyor. Yüzüne küçük burun daha çok yakışır mı onu bilemem

0
    6 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Yakısır ya kücük degilde ben egrilik konusunda sinir oluyorum

Yorumla
    • anyl7
      anyl7
      +1 yıl

Şimdi dikkatli baktım da yakışır gibi geldi yaptıracak da doğal görünecek şekilde yaptır. Sana daha çok yakışır. Rizeli burnun var bu arda. Doğru mu? 🙃

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Yok ya malatyalıyım ama bakalım insallah

Yorumla
    • anyl7
      anyl7
      +1 yıl

Rizeliyim desen garipsemezdim. :) Bi süredir seni görmüyordum. Umarım sorun yoktur

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

İyiyim Şu an deprem bizi mahvetti

Yorumla
    • anyl7
      anyl7
      +1 yıl

Doğru ya bi an depremin Malatyayı etkilediğini bi an için unuttum. Umarım kaybın, evinde hasar falan yoktur. Benim ailemden birileri Malatyadaydı. Deprem olunca memlekete döndüler.

Yorumla
  • YezidinKizi
    YezidinKizi Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.

Valla abla yaptırma imkanın varsa yaptır derim güzel durur yaptırmaktan korkuyorsan veya maddi gücün yetmiyorsa dolgu yaptırmanı öneririm

0
    0 Yorumla
  • SymrnaCity
    SymrnaCity Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 97%
    +1 yıl
    • + Benimki de buna benziyor ki ne olacak.
    0
    2 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Erkeklere yakısıyor

Yorumla
    • SymrnaCity
      SymrnaCity
      +1 yıl

Çoğu yaptırıyor. Demek ki yakışmadığını düşünüyorlar. Ya aslında bunlar "kusur" değil. Kusur bizim algı ve yaklaşımımızda. Ne var sanki şu burna bakıp Malatyalı olduğunu anlasalar?

Yorumla
  • burabiaa
    burabiaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır bu halinle de gayet guzelsin her söyleneni kafana takma

0
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Saol kuzum benim 💕

Yorumla
  • Ryet999
    Ryet999 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Burnun gayette normaldur. Asıl olan onların burnidur.

0
    0 Yorumla
  • İrelia00
    İrelia00 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır. Hatta kafa yapınla daha da güzel duruyor.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Estetikle herkes gibi olmak mı yoksa tamamen kendin olmak mı seçim senin🤷🏻‍♀️

0
    4 Yorumla
    • Ecenaz728
      Ecenaz728
      +1 yıl

Estetike neden bukadar karisniz anlamiyorum

Yorumla
    • AliceMixfield
      AliceMixfield
      +1 yıl

Ben estetiğe karşı değilim tek tip insan olmaya karşıyım

Yorumla
    • Ecenaz728
      Ecenaz728
      +1 yıl

Burun estetiği olunca tek tip insan olunmuyor ben yaptirmistim çok doğal duruyor

Yorumla
    • AliceMixfield
      AliceMixfield
      +1 yıl

Sadece burundan bahsetmiyorum ancak herkesin burnu bile estetikle aynı

Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Evet yaptır bence daha güzel olur. Estetik cerrahi bunun için var.

0
    0 Yorumla
  • CoolEmmi72
    CoolEmmi72 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır kötü durmuyor normal görünüyorsun dert edecek bir durumun Yok.

0
    0 Yorumla
  • Thejuggers
    Thejuggers Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Rahatsız ediyorsa yaptır ama sence mahsuru yoksa kimin ne dediğine takilma

0
    0 Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı.

Seni böyle görmek o kadar harika ki güler yüzlü inan çok sevindim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Burnun itici değil eğer estetik ameliyat yaptıramıyorsan veya korkuyorsan yüz egzersizleri deneyebilirsin burun düzeltme aparatları var çok işe yarar sen eğer istersen tabii ki

0
    0 Yorumla
  • burhandeja15
    burhandeja15 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı.

Güzelsin o güzelliğin karşında burnun eğri ol ul bir önemi yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

https://vm.tiktok.com/ZMYHkGkPY/ bunu izle

0
    6 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Hııı cok komik yaa valla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aşkım doğruları söylüyorum

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Sen kendine bak önce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cillop gibiyim

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

He he öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Görmek ister misin

Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.

burnunu bu kadar çok kafana takma çünki burnun zaten kafanda 😂😂

0
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Yaaa of ya çok kötüsün kdkdkf

Yorumla
  • delikızın1i
    delikızın1i Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence karakteristik ve kötü değil rahatsızsan dolgu ile ucundan kaldırtabilirsin daha iyi durur yine mutlu değilsen estetik yaptır ama iyi araştır doğal yapan doktorlar var hafif kalkık küçük bir burun yakışır bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Burnun değil de kişiliğin karakterin çok itici bunu öğrenmiş oldum.

0
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Bana nasılsa insanlar öyle olurum demek ki sen de öylesin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Burun yaptır v ameliyatı kas gerdirme oldumu guzellesirsin

0
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

O kadar degil ya burnumu yaptırırım belki

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence yüzün güldüğü için güzelsin. Burnun da güzel.

0
    0 Yorumla
  • Tarabya34
    Tarabya34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Buna sen karar vericeksin seni rahatsız ediyosa yaptirmani tavsiye ederim beni rahatsiz ediyodu yaptirdim ve mutluyum biraz zahmetli ameliyat sonrası fakat tamamen değdi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Herkes Güler Yüzüne Ve insanlığına Bakar Hiç Kimse Başka Şeylerini Önemsemez inanki...

0
    9 Yorumla
    • Canımbennnremmnurr
      Canımbennnremmnurr
      +1 yıl

Tabi canım yoksa erkekler hiç tipe bakmaz. Cogu Erkekler için tip her şeydir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben Kendimi Ve Çoğunluğu Söyledim
      Haaa düt Evet Senin Eline Yüzüne Fiziğine Bakarlar...
      @Canımbennnremmnurr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana Ka. yacaklarsa Fiziğine Bakarlar

Yorumla
    • Canımbennnremmnurr
      Canımbennnremmnurr
      +1 yıl

Hqdi canım yeme bizi. Çoğunluğun karakterden çok dis görünüş baktığına kalbimi basarım. Pardon da? Neden benim yüzüme fiziğine bakıyorlarmis?

Yorumla
    • Canımbennnremmnurr
      Canımbennnremmnurr
      +1 yıl

Yani ne demeye çalışıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayırlı işler...
      @Canımbennnremmnurr

Yorumla
    • Canımbennnremmnurr
      Canımbennnremmnurr
      +1 yıl

Ne diyon lan sen.

Yorumla
    • Canımbennnremmnurr
      Canımbennnremmnurr
      +1 yıl

Beni annen gibi görme lütfen jahaha annen gibi degilim

Yorumla
    • Canımbennnremmnurr
      Canımbennnremmnurr
      +1 yıl

Ama sen öyle görüyorsun ajahha

Yorumla
  • Azizeninsırrı
    Azizeninsırrı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Ay bence çok tatlısın 😘🥰 ben ilk defa bu kadar uyumlu bir burun gördüm. Trollemiyorum kemerli ama sana çok güzel bir hava katmış

0
    2 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Cok saol canım zaten troll olanlar belli oluyor güzel bakısınn

Yorumla
    • Azizeninsırrı
      Azizeninsırrı
      +1 yıl

Hiç estetik falan düşünme. Bence çok güzelsin ❤️
      Çok asil bi aura katmış bu dediklerimi unutma ❤️

Yorumla
  • uusluu
    uusluu Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı.

Önce ki hesaplarından da biliyorum seni, o kadsr dikkat çekmiyor burnun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

herkes göze batmıyor demiş yalan söylemiş senden resmen dalga geçmişler ilk burnun görmüyor zaten bunlara inanma burun göze batar bence yaptirmalisin ben yaptırdım büyüktü yüzüm değişti resmen

0
    9 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ben ameliyat olucam zaten de burada bu kadar insan benle niye dalga gecsin

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani burnun kötü olduğunu düşünüyormusun pess doktor git görüş o geçerleri söyler Boyle burunla insan içine çıkılmaz kızım sen sakamisin milletin lafına mi inanıyorsun benim burnumda güzel dediler estetiksiz herseye güzel derler fırsat olsa hepsi yapar

• queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Sanane sanane ne düsündüğümden yaptırmak zorunda mıyım? Sensin saka git isine bak kıskanc. Allahın yarattığını da begeniyor insanlar herkes estetik olmak zorunda mı? Burnunu yaptırmak yerine psikologa git yardım al bence kafan bozuk senin cok özgüvensizsin

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canım mal yaptırma zaten yaptirsanda biseye benzemessin sen piskolog görün özgüven patlmasi var hiç güzel de degilsin yamuk burunlu

• queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Ya sen önce yazmayı ögren de sonra bana akıl ver 😂 su halim bile sana bin basar pasaklı kıskan orada kendi kendine evde kalmıs 😂😂 doktora gitsen adam meslegi bırakır 😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evde kalmış derken kızım malmisin sen doktora sen görün bence olumsuz yorumlara katlanamiyorsun git ağla zoruna gidiyorsa ya mali tipsiz kezban Instagram bak kız gör senmi güzelsin pasaklı

• queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Seni aglatırım ben zilli Instagram ya baksan milyon tane kız var seni de ikiye üce katlarr o kalkan dötünü indir sen bana olumsuz yorum yapmıyorsun hakaret ediyorsun cirkef önce yorum yapmayı ögren evde kalmıssın ve kalacaksın belli senin gibi bir mahlukatı kimse almaz 😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hosst yavaş hvala hadi güzel yorumlarla özgüven patlaması yaşamaya devam ed sen kimsinde beni aglatcaksin zilli kafanı kapatmisin içinde iman yok terbiyesiz yorumlari oku mutlu ol evde kalacaksın ne alaka ya ben zaten evliyim canım sen kendine bak kudurmuş tipsiz nasıl günah islediysen çarpılmışin ya o burunle sokaga çıkılmaz bu arada fotonu paylastim arkadaşlara hepsi kahha attı Boyle burunle özgüvenli canım olmak neyse yazma kezban

• queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Hııı fotomu mu paylastınn eee ben seni simdi sikayet etsem ne yapacaksın izinsiz fotomu nasıl paylasırsın? O kullanıcı isminin ekranını ve bu yorumların ekranını alayım da seni sikayet edeyim de gör itin fırlattığııı asıl sen carpılmıssın gerci cinler görse sen bu zaten carpılmıs bir de biz carpmayalımmmm derlerr o koca da sende durmaz aldatıyordur belki bu kadar cahil birini napsın adam ahahah gtü boklu sensin o terbiyesiz sünepe ezik ne dokundum sana demi ben sana napacagımı biliyorum

• xanılx
    xanılx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Benim de burnum büyük sayılır ama bunun beni çekici gösterdiğini düşünüyorum. Senin burnunda bayağı bir şey yok. Tabi kendin bilirsin yine de.

0
    0 Yorumla
  • Neolmusyani8
    Neolmusyani8 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

10/10 oluyorsun kanka

0
    0 Yorumla
  • slayy_askom
    slayy_askom Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Millet git gide birbirine benziyo bu devirde dogal insan kalmadi ama cok kafana takiyosan burnunu estetik ol

0
    0 Yorumla
  • Muhendisss---34-
    Muhendisss---34- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Önden iyi ysndan biraz kötü gibi ama bence çok da kötü değil

0
    4 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Yandan kötü eve

Yorumla
    • Muhendisss---34-
      Muhendisss---34-
      +1 yıl

Biraz kilo al bence çok zayifsin

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Evett ama alamıyorum

Yorumla
    • Muhendisss---34-
      Muhendisss---34-
      +1 yıl

Benimle takil biraz alirsin 😊

Yorumla
  • limonluesra
    limonluesra Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Bence biraz kilo alsan yüzün daha tatlı olur

1
    0 Yorumla
  • tuanakorkmazxxxx
    tuanakorkmazxxxx Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Hayır ne itici gösterecek bu arada gözlerin çok güzel 😍☺

0
    0 Yorumla
  • Savrukleblebi
    Savrukleblebi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

Karakteristik duruyor. Ayrıca atalarını temsil ediyor bu da havalı bu durum

0
    0 Yorumla
  • belenka
    belenka Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Kendin istiyorsan yaptır, başka insanların fikirlerine göre bu hayat yaşanmaz :)

0
    0 Yorumla
  • yapr4ksy
    yapr4ksy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

nasil mutluysan oyle kal, ki burnun bence kotu gorunmuyor.

0
    0 Yorumla
  • Ri18xos
    Ri18xos Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

estetik ameliyatı ola bilirsin

1
    6 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Suanda zor ya

Yorumla
    • Ri18xos
      Ri18xos
      +1 yıl

şuanda değil tabikide para toplamaya çalış ameliyat için parayı topladığın zaman iyi bir doktora git ameliyat ol

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Aynen öyle bide deprem olayları falan var ha

Yorumla
    • Ri18xos
      Ri18xos
      +1 yıl

istediğin zaman yaptır ben sadece tavsiye verdim güzelik

Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Yo farkındayım zatn tesekkür ederim

Yorumla
    • Ri18xos
      Ri18xos
      +1 yıl

rica ederim ne demek

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Düşük bütçeli Kazım Koyuncu

0
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Göz doktoruna gitmeni öneririm en yakın zamanda 😊

Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.

Hayır ama pek de çekici değil.

0
    2 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Evettttt tam da benim gibi düsünüyorsun

Yorumla
    • Zorunne388
      Zorunne388
      +1 yıl

Eveeeet ne hoş.

Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Seni seven böyle sevsin salla :D

0
    1 Yorumla
    • queennn00
      queennn00
      +1 yıl

Oo reisss

Yorumla
  • Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sizce burnum beni itici mi gösteriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce burnum çok mu buyük duruyor? 25 cevap verildi
Sizce burnum iner mi? 6 cevap verildi
Sizce burnum kötü mü? 33 cevap verildi
Sizce burnum kötü mü? 9 cevap verildi
Sizce burnum kötü mü? 18 cevap verildi
Sizce burnum yamuk mu, düz mü? 0 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aynaya bakıp 'işte zirvem bu' dediğiniz yaş kaçtı?
  • Çeyizinize el örgüsü eşyalar koyar mısınız?
  • Sizin üçlü saç bakım ürününüz hangisi?
  • El örgüsü halıları beğeniyor musunuz?
  • Gerçek sevenler hayalmi oldu mazidemi kaldı sizce?
  • Sarının 50 tonu!! Neon saçlar geri dönmeli mi?
  • Kupa maçı bu tüylü stadyumda oynansa harika olmaz mı?
  • Evin içinde bu kıyafet yanlış mı?
  • 21 gün spor yapma challenge deneyen var mı?
  • En çok dinlediğiniz sanatçılar hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨