Güzellik & Bakım Sizce burnum kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Buna burun dolgusu mu gider yoksa estetik mi lütfen burnumu hiç sevmiyorum Sizce burnum kötü mü? Cevapla Dolgu Soruları Estetik Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Dr. vurunestetiği diye bir hoca var cok sel burun yapıyor takip ediyorum sende bir göz at istersen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederm Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evet burnun güzel fakat yukarı kısmında bir kemer var sanki bir kemik çıkıntısı oluşmuş düz değil bu apaçık belli ama çok absürt görünmüyor 0 0 Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet, güzel değil burnun. Maalesef üzülerek söylüyorum.. 0 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Rahatsizlik vermiyorsa gorseline takilma, gorseli de cok kötü degil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl OOFF Kaçıncı çağdayız kızım git yaptır herkes yaptırıyor bende yaptırdım. Dolguyla geçecek bir iş değil 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dr. vurunestetiği diye bir hoca var cok sel burun yapıyor takip ediyorum sende bir göz at istersen
Teşekkür ederm
yaptır diyenlerin özgüvensizliği🤮🤮 kendini sev yeter
Evet burnun güzel fakat yukarı kısmında bir kemer var sanki bir kemik çıkıntısı oluşmuş düz değil bu apaçık belli ama çok absürt görünmüyor
Evet, güzel değil burnun. Maalesef üzülerek söylüyorum..
Rahatsizlik vermiyorsa gorseline takilma, gorseli de cok kötü degil.
OOFF Kaçıncı çağdayız kızım git yaptır herkes yaptırıyor bende yaptırdım. Dolguyla geçecek bir iş değil
Dolgu kalıcı değil. Yaptıracaksan ameliyat olman daha iyi olur.
askim dolgu degil burnunu yaptir baby nose gibi
Bir sıkıntı yok
Burun egri nefes zor alırsın
Bir sey yok burnunda
estetik ihtiyacı var burnunun
Güzel
Normal
eved
kötü değil
Güzel asko
Gayet guzel