Sağlık Palyaçolardan korkar mısınız? Koulrofobiniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 CiaoKiminin kabusu olurlar. Peki ya sizin?#Androm #PalyaçoFobihttps://youtube.com/shorts/U9SazQ4hWM4?feature=share Güncellemeler+1 yıl Bu arada yukardaki linkte korkanların neden korku duyduğundan kısaca bahsettim. Bence insanların fobileri küçümsemeyin. Palyaçolardan korkar mısınız? Koulrofobiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Thecollector200906 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok Be Ya Bunların nesinden korkayim ki ben 😅 gülerim anca komik çünkü 😅 Asıl bu manyak tan korkulur 😅 0 0 Yorumla
kayıpyol Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır ama genel olarak sırıtan ve suratı ve vücudu deforme olmuş sahne makyajlı hiçbir şeyi sevmiyorum. 0 0 Yorumla
sssyhgriii Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Korkarım. Ama öyle görünce kaçan cinsten değil. Bir ürperti sadece ve hiiiç sevmem. Görmek istemem. Gerilirim gibi gibi... 0 0 Yorumla
Ad1mb1l1nm1yor Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Korkmam. Ama palyaço görünce aklıma hep katliam ya da katiller geliyor 1 0 Yorumla
KayıpTekir Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Resimdeki gibiyse korkunç ama palyaço deyince bende sevimli şeyler canlanıyor 0 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Fiziken değil fakat mental olarak tuhaf hissediyorum 🌻💛😃 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Hayır hiç korkmam.. Severim hatta gerilim yaratan tarzları.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
ıpıslakıslak Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Çocukluğumdan beri var öyle bir korkum 😱 Bu konuda yalnız olduğumu sandığım için kimseye de söylememiştim ama bu fobinin bi ismi bile varmış, içim rahatladı şimdi 😃 0 0 Yorumla
busesoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Hayır korkutucu bir yanları olduğunu da düşünmüyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Korkmuyorum ama bir itici geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok Be Ya Bunların nesinden korkayim ki ben 😅 gülerim anca komik çünkü 😅 Asıl bu manyak tan korkulur 😅
bundanmı yok yaaa
Hayır ama genel olarak sırıtan ve suratı ve vücudu deforme olmuş sahne makyajlı hiçbir şeyi sevmiyorum.
Gece beni kovalayanlardan korkarım
Korkarım. Ama öyle görünce kaçan cinsten değil. Bir ürperti sadece ve hiiiç sevmem. Görmek istemem. Gerilirim gibi gibi...
Korkmam. Ama palyaço görünce aklıma hep katliam ya da katiller geliyor
Resimdeki gibiyse korkunç ama palyaço deyince bende sevimli şeyler canlanıyor
Fiziken değil fakat mental olarak tuhaf hissediyorum 🌻💛😃
Hayır hiç korkmam.. Severim hatta gerilim yaratan tarzları.. Keyifli günler..
Çocukluğumdan beri var öyle bir korkum 😱
Bu konuda yalnız olduğumu sandığım için kimseye de söylememiştim ama bu fobinin bi ismi bile varmış, içim rahatladı şimdi 😃
Hayır korkutucu bir yanları olduğunu da düşünmüyorum
Yok hoşuma gidiyor komik görüyorum
Korkmuyorum ama bir itici geliyor
Evet fotografa bakamadim itici
Yok ya pandik atsan kaçarlar
Asla yolda görsem dalarım dnwowkwk
Hayır ilk defa duydum
korkmam
Evet korkuyorumm
Ben korkmam çok sevimliler 😂
Yok hayır
Hayir