Merhaba, Palyaçolar, her ne kadar şirin gibi görünüp partilere doğum günlerine çağrılsa da filmler ve kitapların etkisiyle korku objelerine dönüşebiliyorlar :D. Özellikle korku filmlerinin etkisi bunda çok büyük. İnternette yapılan palyaço şakaları da cabası. Peki siz palyaçolardan korkar mısınız?
palyaçoya değil , o kıyafet ve boyaların altındaki insana bakarım her zaman.. yaz sıcağında 38 derecede güneş altında tişörtlerle askılılarla güneş gözlüğü , yelpaze , klima , gölgelik alanda bile delirirken biz, mekan açılışı veya promosyonlarda günlük 100 ila 150 liraya o kalın kıyafetler ve boyaların altında resmen şakır şakır terleyerek zor şartlar altında çalışır palyaçolar.. ve çoğu insan da o palyaçoların uzattığı reklam afişlerine ağız surat yapar , kendini geri çeker, almaz kendisine uzatılan broşürü falan.. palyaçoları bu yüzden severim. onlara gülümserim, uzattıkları broşürü falan alırım , teşekkür de ederim.. Hollywood un canavar şeytan katil palyaço fantezisine takılı kalmıyorum.. pek çoğu okul harçlığını çıkarmaya çalışan part time öğrencidir o çocukların.. ve emin olun , çok zor şartlarda çalışırlar bazen. gözlerine bakın anlarsınız.. gözlerinden yorgunluk akar.. bazen de alınlarından damlar... palyaçolara gülümseyin.. gözlerinin içine bakarak teşekkür edin.. g. tünüzü dönüp gitmeyin , hiç olmadı uzattığı broşürü alın.. bir şeyiniz eksilmez.. :)
5 6 yaşında falandım korkuyodum sonra herkesin yüzünü boyuyolardı benide zorla boyatçaklardı o korkuyla palyaçonun yumurtaları patlattım hakkını helal eder umarım