Ben 18 yaşındayım ve çok belirgin bir meme ucum yok soğukta ya da duşta hafif belirginleşiyor bir çıkıntı halinde ama sonra tekrar içe kaçıyor ilerde hamilelik döneminde düzelir mi Ya da düzelmezse emzirmede sorun olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kız kardeşimde de aynı sorun vardı. Evlenmeden önce de öyleydi. Doğumdan sonra emzirirken bu çok sorun oldu. Çünkü ucu olmadığı için bebek ememiyordu. Silikon meme uçlarıyla 5.5 ay boyunca emzirdi. 2 haftadır uçları biraz belirlinleştiği için silikonsuz emiyor. Sırf bebek aç kalmasın diye pompa bile kullanmıştı. Ama çok şükür kurtuldu onlardan
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
19Cevap
- +1 yıl
bebek memeyi emer ucunu değil her türlü gelir yani kolunu emince genel emiyorsun ya o hesap doktora gitti bir arkadaşım aynen böyle demiş sıkıntı yok olmazsa sağarsın
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Meğer erkekler meme uzmanıymış..
Zamanla kiloyla alakalı da olabilir düzelme ihtimali var ama öyle kalsa bile sıkıntı olmaz bebekler meme ucunu değil direkt memeyi alıyorlar ağıza süt geldiği sürecek sıkıntı yok 😇03 Yorumla- Soran+1 yıl
1.56 boyum 46 47 de kilom kendimi bildim bileli belirgin bir meme ucum yoktu işaret parmağımla ya da duşta soğukta hafif bir çıkıntı şeklinde çıkıyor sorun olur mu diye de korktum açıkçası
- Cevap sahibi+1 yıl
Sıkıntı olmaz
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Hiç bir sorun olmaz merak etmeyin cinsellik yaşamamış tüm kızlarda aynıdır. Hamilelik döneminde tamamen düzelir bu durum..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah 🙏
- +1 yıl
Hiç merak etmeyin siz. Evlenince herşey değişecek. 👍
- +1 yıl
Bendede aynı sorun vardı doktora gıttım ılerde emzırırsın ve duzelr dedı
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok sevindim ya
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Benim ki de yeni yerine geldi bekle 19 a gel olacak
10 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 444 cevap paylaştı. Hamile kalıp memene süt dolduğunda ve bebek emdiğinde çıkar kafana takma şimdiden
00 YorumlaBende de aynı sorun vardı ama zamanla biraz da olsa düzeldi pek kafana takma bence
10 YorumlaEvet sıkıntı yaşarsın ama bunun için eczanelerde silikonu var onlardan alırsın
00 YorumlaErkeğin onu vakumlar düzeltir hamile kalınca hç birşeyin kalmaz tahminim
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Emzirirken büyüyor çocuk çeker onu
20 Yorumla Pompa var ya kullanırsın geçer
03 Yorumla- Soran+1 yıl
İşaret parmağımla oynadığımda üşüdüğümde belirginleşiyor ama çıkıntı şeklinde ve sürekli kalmıyor
- +1 yıl
Cikar ya o simdi öyle
00 Yorumla Bunun özel meme ucu başlıkları var
00 Yorumla- +1 yıl
düzelir ya ama bi doktora görün bence
00 Yorumla Benimde böyle ya gelecek için korkmuyorum değil
31 Yorumla- +1 yıl
Merak etme hamilelikte büyür yaratilista var
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben de içten içe korkuyorum açıkçası emzirmezsem diye
- +1 yıl
Merak etme korkmana gerek yok doktora gittiginde gerekeni yapar
- +1 yıl
Bu körpe yaşında bunları mı düşünüyonuz ya
00 Yorumla hayır emzirirken çıkıyo göğüs uçları zaten
10 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlerde düzelir cinsel hayatın olunca
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
İlerde çıkar o 😌
10 Yorumla Görmek gerek
10 YorumlaDoktora görünmennlazım
00 YorumlaOlmaz bişey olmaz dert etme
00 Yorumla- +1 yıl
Onu lazım olan fındık kadar eder
00 Yorumla - +1 yıl
Düzelir bence sıkıntı etme
00 Yorumla Sorun olmaz
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
deneriz
00 Yorumla - +1 yıl
Duzelir
00 Yorumla Sorun olmaz
00 Yorumla- +1 yıl
olmaz olmaz düzelir
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hayır olmuyor
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Meme ucum içe dönük olduğu için ileride emzirmede sorun yaşar mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sesli görüş