Biontech yan etkilerine karşı ne yaptınız lütfen karşı olanlar yorum yapmasın ben benim gibi yürek yemişlere soruyorum?

Öncelikle herkese merhaba ben dün sabah Biontech 2. Dozumu oldum ve akşam dan itibaren yan etki arttı ben dün öğlen ağrı kesici aldım devamlı ağrı kesici kullanmayı hiç sevmem çünkü zararlı. Dedim yarına kadar dayanayım saat sabahın 2si oldu ve ben baktım ateşim çıkmış aynı zamnda üşüyorum kas eklem ağrısı klâsik dayanamıyorum gittim yüzümü elimi yıkadım soğuk buz torbası oda olmayınca ağrı kesici aldım mecbur ağrımı hafifletti ateşim de düştü ama adam akıllı uyuyamadım sabah 7 ye kadar kıvrandım sabah 8 de zorda olsa bir şeyler yedim ve baktım yine kötüyüm ağrı kesici aldım etkisi kısa sürdüğü için ve artık almak istemiyorum ama çok kötü hissediyorum buz torbası ile ateşimi düşürmeye çalışıyorum kullandığım ağrı kesici (dexforte). 1. Dozda sadece 3 gün sürdü halsizlik eklem ağrıları oldu sadece ve bu kadar zor değildi.
Biontech yan etkilerine karşı ne yaptınız lütfen karşı olanlar yorum yapmasın ben benim gibi yürek yemişlere soruyorum?