Güzellik & Bakım Biotin kullanan var mı faydasını görenler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hangi sıklıkla kullanalım ? Biotin kullanan var mı faydasını görenler var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnanılmaz etkili bisey ya hem hapını hem şampuanını kullanıyorum baya bi saç çıkardı bende 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi yaa ne güzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne için kullanacaksın saç içinse boşa para verme derim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Saç için aldım kanka yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kral boşa paranı harcama çok kullanmak istersen kerozan tablet kullan o daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Aldım artık kanka ya 🤣 Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben kullanıyorum saç ve tırnaklarım çok güçlendi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlıyorsın bunu mesela? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnanılmaz etkili bisey ya hem hapını hem şampuanını kullanıyorum baya bi saç çıkardı bende
Hadi yaa ne güzel
Ne için kullanacaksın saç içinse boşa para verme derim
Saç için aldım kanka yaa
Kral boşa paranı harcama çok kullanmak istersen kerozan tablet kullan o daha iyi
Aldım artık kanka ya 🤣
Ben kullanıyorum saç ve tırnaklarım çok güçlendi
Nasıl anlıyorsın bunu mesela?