Diyet yapmıyorum ki. Ama kola çok içiyorum zararlı diye bi kaç ay bırakmıştım sonra yine başladım bi o var. Bi de enerji içeceği redbull çok içiyodum onu ara sıra içiyorum artık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bazıları sanırım şunu bilmiyor. Diyeti sadece kilolu insanlar uygulamaz. Yani bir kişi kilo almak için, formunu korumak için veya sağlıklı yaşamak için diyet yapabilir. Ben 46 kiloyum, diyet yapıyorum sağlıklı olmak için. Soruya gelirsek evet, sağlıklı olmak için sadece belli aralıklarla asitli, gazlı, şekerli içecekler tüketmeye çalışıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şekerli ve gazli içecekler tabi hepsinden vazgeçtim
Kola bağımlısıydım soğuk çay gazoz limonata şekerli kahveler hepsinden vazgeçtim. Ama değdi 25 kilo verdim🤝
Colayı içmiyorum, sevmiyorum, tam bir anti-colayım😃En yerrrli ve milliii marka bile olsa colaya diyet içi ve dışı karşıyım😃😃
Diyet yapmıyorum ki. Ama kola çok içiyorum zararlı diye bi kaç ay bırakmıştım sonra yine başladım bi o var. Bi de enerji içeceği redbull çok içiyodum onu ara sıra içiyorum artık
Bazıları sanırım şunu bilmiyor. Diyeti sadece kilolu insanlar uygulamaz. Yani bir kişi kilo almak için, formunu korumak için veya sağlıklı yaşamak için diyet yapabilir. Ben 46 kiloyum, diyet yapıyorum sağlıklı olmak için. Soruya gelirsek evet, sağlıklı olmak için sadece belli aralıklarla asitli, gazlı, şekerli içecekler tüketmeye çalışıyorum.
Keşke diyette olsam kilo almak için aç karnına kola bile içiyorum
sadece filtre kahve su sade soda başla içecek kalmadı hayatım da🙋♂️
Siyah çay 5 aydir diyetteyim
Hep yesl çay tukettim
Diyetteyken içecek konusunda bu zamanda sorun yaşanmaz neredeyse bütün içeceklerin şekersiz var zaten.
Diyete girmem, kahve en sevdiğim içecek.
Hiç diyete girmedim kilom hep sabit durur.
Yakında diyete başlarsın sen djdjd
İhtiyacım yok. Sporum var zaten. Üstelik elimde içecek ekşi ve gazsız))
Seni sinir etmeyi başaramayacam galiba 😅
Hayır asla
Hep sabırlı mısındır böyle
Sabırlı değil tanımadıklarımı umursamam dediklerini
Gereksiz saçma sapan bir egon var gibi
Ego başka birşeydir. Ben şimdis enin sataşmanı umursasam saçma olmaz mı?
Ergenler sinir olur ancak buna
Neden ergenlik olsun eğleniyoruz şurda fazla kasmamak gerek
İnsanlara sataşarak ve sinir etmek isteyerek eğlenmek pekte bana göre değil. Çocukca. Herneyse 😄
Geç bu ben olgun kızım ayaklarını 😃
Olmuyor maalesef sinirime dokunamıyor 🤣 iyi günler
😡😡
Evet yaa kola en başta
Kola, Bira ve Şarap olabilir ☹️
Yok. Şekerli içecekler içimem zaten
Kola
Bira ❤️
Hiç diyet yapmadım
Belki pizza
Var. Ayran kola severim ama diyetteyken içemiyorum
1.92 boy
70 kg mim
Diyet bana haram
Yohh
Gazlı içecekleri ve boyalı içecekleri bıraktım hep
Su ayran
he diyettesin aynen
Okumanız yok sanırım. Diyette olmadığımı belirttim.
pardon 🙂😅
Yokk.
Kola
Meyve suları