– Açlık hissini arttırıyor ve kilo alımına neden oluyor
– Haftada 1-2 defa içseniz bile kanser riskini %87 arttırıyor
– Karaciğer yağlanmasına neden oluyor
– Göbek çevresini hızla yağlandırıyor
– Her gün kola içmek leptin direncine neden oluyor
– Günde neredeyse 2 bardak asitli içecek tüketirseniz hücrelerinizi 6 yıl yaşlandırmış olursunuz
– İçeriğindeki asit dişleri çürütüyor
– Bağımlılık yapıyor
– Demir ve kalsiyum emilimini azaltabilir
Asitli içecekleri ne zamandır içmiyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir ara birakmistim. Sonra baska birinin duzenledigi bir piknikte cola, fanta falan vardi. Mecbur orada icmistim yemek bogazimdan gecsin diye ama bagimlilik yaptigi dogru olacak ki markete gittiğimde dayanamayip almıştım, simdi ise ara ara iciyorum.
Zararlarini okuyunca tekrar birakmak istedim. Pandemi de vitaminlerimi olcturmeye gitmistim bir tek d vitamini eksik cikmisti. 1 ay önce tekrar olcturdum demir eksiligi cıktı. Bu iceceklerden mi kaynakli bilmiyorum. Demir hapi verdi doktor onu kullaniyorum bir süredir. Ama ara ara bu tarz seyleri de iciyorum. keske yine birakabilsem. Cola sevmem ama fanta seviyorum. Bugun market alisverisine cikmistim yine fanta aldim. Ben çay icebilen biri degilim kahvaltilarda falan. Icecek bir sey istiyor canim o da bunlara kaymama neden oluyor. Peki acaba maden suları da mı zararlı? Onlarda asitli ya
Seneler önce iciyordum çok aşırı fazla galiba bunlar beni kanser yaptı pandemi yasak girince bıraktım gibi oldu şimdi içmiyorum degil çok aşırı canım isterse küçük bir şise alıyorum içiyorum sadece uzun zamandır almıyorum yine bunlardan uzak durmak en iyisi ama sıcaklarda da soğuk soğuk iyi gidiyor işte