Hastane ortamı sana ne hissettirir? Bazen doğum gibi umutlu haberler ya da hastalıkla ilgili güzel gelişmeler de olur elbette, ama genelde hastane ortamı midemin bulanmasına sebep olur. Fobim yok, ama sanırım sağlık konusunda evhamlı olmaktan kaynaklı. Sağlık varsa her şey yolundadır. Kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını koruyun, hiçbir şeyi ertelemeyin.
Hastanelere karşı fobim var sanırım. Ya çok hasta olacağım gitmek için ya da uzun süre geçmeyen bir hastalık için giderim ancak. Kapısından girdiğim anda kendimi kötü hissetmeye başlıyorum ta ki çıkana kadar. Hele bir de düzensiz bir hastane ise iyice sinirlerim tepeme çıkıyor. İnsanlara hayvan gibi muamele edildiğini hissediyorum. En son 3 sene önce geçmeyen öksürük için gitmiştim. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin..
Yorgunluk, acilin kargaşasi, kalabaliklar arasindan acil hastalari hizlica seçip hayatta kalmalarina vesile olma mücadelesi, olumlu sonuç aldigimiz bir hastanin eşine annesine babasina güzel haber verme mutluluğu, ya da kurtaramadiğimiz bir canın haberini sevenlerine verme üzüntüsü... uzar gider bu 9 yıllik acil hekiminin hissettikleri olarsk okuyabilirsiniz